Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura do cs i nie tylko :X

domin3p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam jakiejś fajnej klawiatury gram głównie w cs/lol, podoba mi się razer black widow ultimate 2014 ale niestety ma podświetlenie na zielono, a ja jestem fanem niebieskiego, słyszałem też że tesoro durandal ultimate jest fajna ale głośna. Nie znam się akurat na klawiaturach, więc może ktoś z was mi coś poleci, żeby była wydajna i ładnie wyglądała.

Jest to tekst z poprzedniego tematu, ale dowiedziałem się że tam nikt nie odpowie xD.

PS. klawiatura do lola cs osu

Opublikowano

Polecam klawiature w sklepie elektronicznym za 50 zł. A za kase, która ci została kup sobie myszke jakąś dobrą. Myszka da ci o wiele więcej niż taka klawa.

a11176.jpg

Opublikowano
Opublikowano

Myszkę mam, a potrzebuję mechaniczną klawe.

Wierz mi, ta myszka co ty masz... lepiej kup myszkę i tanią klawiaturę, klawiatura mechaniczna w NICZYM Ci nie pomoże.

Opublikowano

Wierz mi, ta myszka co ty masz... lepiej kup myszkę i tanią klawiaturę, klawiatura mechaniczna w NICZYM Ci nie pomoże.

Dla mnie moja myszka, ma super sensor, i spisuję się lepiej niż jakiś razer, bo np za myszkami razera nie przepadam albo a4 techa.

Opublikowano

Chcesz mechanika? Określ się jaki rodzaj przycisków byś chciał.

Może:

CM Storm QuickFire TK

Qpad MK-80

Zowie Celeritas

W tej cenie ciężko o mechnika ładnego, z podświetleniem i innymi bajerami. Te tańsze są tańsze po prostu okrojone, dlatego tańsze.

Mechniki ogólnie są dość drogie i nie zbyt piękne chyba, że masz ochotę wywalić 700 zł na np. Tesoro Colada

Edit:// Zawsze możesz kupić klawiaturę bez podświetlenia i zamontować sobie pod blatem niebieskie diody na 12V i podpiąć do zasilacza. (posiadałem takie zastosowanie ale tylko dlatego, że miałem klawiaturę na solary i ciągle się rozładowywała bo siedzę w piwnicy)

Opublikowano

Myślę o niebieskich switchach. A co powiecie na trochę droższą tesoro durandal ultimate?

Opublikowano

Raczej powinna być w porządku. Jeśli chcesz tyle zapłacić to bierz. Zastanów się nad rodzajem przycisków, z tego co pamiętam to w tej klawi są dostępne cherry MX black, red, brown i blue. Z tego co pamiętam blue są bardziej pod osoby piszące niż grająca, ale jeśli to bd twoja pierwsza klawiatura mechaniczna i nie masz możliwości wzięcia do reki Testera, to odpowiedni wybór.

Opublikowano

Weź Razer Black Window. Świetna klawiatura.

Nie podoba Ci się kolor? Przecież możesz ustawić taki jaki chcesz.

To nie ma permanentnego zielonego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...