Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jinx - video poradnik

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się, że nie wrzucasz tylko dobrych gier, gdzie masz team ale pokazujesz też jak działać jeśli masz gówniaków w jungli/topie.

To czego mi tu brakowało to zmiany trinketa na niebieski z ulepszeniem aby lepiej snajpić przeciwnika z ultem oraz tego, że nie powiedziałeś o butach z czerwonym ulepszeniem na Jinx.

Opublikowano

Podoba mi się, że nie wrzucasz tylko dobrych gier, gdzie masz team ale pokazujesz też jak działać jeśli masz gówniaków w jungli/topie.

To czego mi tu brakowało to zmiany trinketa na niebieski z ulepszeniem aby lepiej snajpić przeciwnika z ultem oraz tego, że nie powiedziałeś o butach z czerwonym ulepszeniem na Jinx.

No tak, o trinkecie na śmierć zapomniałem. W sensie, na każdego ad powinno się zmieniać na niebieski później.

Opublikowano

Dzięki za poradnik,zauważyłem,że mainujesz adc więc chyba zacznę Ciebie częściej oglądać :).Mam pytanie bo ostatnio zainteresowałem się właśnie Jinx,bo ogólnie gram Vayne i zawsze na Jinx składam infita i statika później różnie ale zazwyczaj coś typu lw/blood i tutaj moje pytanie ,bo w patchu 5.1 phantom dostał  buffa na kryta,to warto teraz go gdzieś wciskać w buildzie na Jinx czy raczej nie ma sensu?

Opublikowano

Dzięki za poradnik,zauważyłem,że mainujesz adc więc chyba zacznę Ciebie częściej oglądać :).Mam pytanie bo ostatnio zainteresowałem się właśnie Jinx,bo ogólnie gram Vayne i zawsze na Jinx składam infita i statika później różnie ale zazwyczaj coś typu lw/blood i tutaj moje pytanie ,bo w patchu 5.1 phantom dostał  buffa na kryta,to warto teraz go gdzieś wciskać w buildzie na Jinx czy raczej nie ma sensu?

Raczej nie. Statika składa się głównie ze względu na jego pasyw.

Opublikowano

Okej dzięki bo np. na lolnexusie,gdzie pokazuje proponowane biuldy challangerów itp. na Jinx średnio połowa składa statika,natomiast druga połowa składa phantoma,jest to zależne od stylu gry czy może od enemy teamu lub czegos innego :) ?

Opublikowano

Okej dzięki bo np. na lolnexusie,gdzie pokazuje proponowane biuldy challangerów itp. na Jinx średnio połowa składa statika,natomiast druga połowa składa phantoma,jest to zależne od stylu gry czy może od enemy teamu lub czegos innego :) ?

Od stylu gry raczej. Może testują inne itemy.

Opublikowano

Dziś to wykorzystałem ^^ 20/5 OP polecam, idę oglądać resztę twoich filmików ^^

Nawet nie wiecie ile dają twórcy takie komentarze :)

Dzięki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Super! Teraz jeszcze oglądam Vayne, tak fajne materiały robisz :>

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...