Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić drake na 3 lvl - nocturnem

kacperer12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli jest to jakiś poradnik to powinieneś opowiadać co po kolei robisz. ;) A tak po za tym to spoko. :P Bez tłumaczeń też można dużo wywnioskować. 

Opublikowano

Oh, przypomniał mi się Nocturne, który na rankedzie postanowił to zrobić na 3 lvlu, oddając first blooda i drake + red buffa na moją linię. Jako ciekawostka bardzo fajne, ale na normale i rankedy nie polecam. :s 

Opublikowano

Oh, przypomniał mi się Nocturne, który na rankedzie postanowił to zrobić na 3 lvlu, oddając first blooda i drake + red buffa na moją linię. Jako ciekawostka bardzo fajne, ale na normale i rankedy nie polecam. :s 

To gównianie zagrałaś skoro nie poszłaś za typem z Twojej linii. Gdybyś poszła to mógłby to być Twój dragon i Twój frag/asysta pozdro.

A sposób fajny ale lepiej dołożyć więcej attack speedów np jak TheOddOne na starcie ma około ~~0.85%atk speeda to byś nie tracił tak mocno hp bo pasywka częstsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...