Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Skarga Na Mounthains

Degarus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coz czas bym sie wtracil do dyskusji ^^^

Trzeba pare spraw wyjasnic:

1. Skargi tutaj nie maja wplywu na reputacje u adminow i global moderatorow (przynajmniej nie powinny) gdyz owe skargi sluza do wyjasnienia spraw pracy sluzb porzadkowych forum........

2. Forum nie ma wprowadzonej cenzury slowa i jesli ktos chce zglosic skarge na admina, GM,moderatora to mmoze to zrobic w tym dziale bez konsekwencji jesli sprawa bedzie jasno przedstawiona.

@Degarus:

Skasowac tuty przez ta sprawe ?? Glupota ! Tak zachowuja sie obrazone dzieci i miejmy nadzieje ze ty do niech nie dolaczysz.

@Mou:

Nie skreslaj kogos z listy szans na moda przez skargi na cb ^^ Takie zachowanie tez jest dziecinne i nie przystoi GM'omi.. licze na poprawe ;)

Czy ktos wiec by mogl wyjasic dokladnie ta sprawe bo sie juz pogubilem :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

OK wyjaśnię ci to wszystko ( nie zwracaj teraz na błędy bo będę szybko pisał ) :

Gdy 1 raz startowałem na KidModa to napisał tak potem Merkon że jeszcze nie wiem Mou odpisał że jednak jest na nie bo nie mam 19 lat ( rozmawiał ze mną na GG ) Marian odpisał no to wtedy coś w ty musi być dałem rozmowę Marianowi on odpisał że jest to normalna rozmowa no dobra poddałem się i zrobiłem więcej tutków i 0% , nic już nie miałem do Mou gdy zrobiłem 1 ankietę ( czemu nie można prosić o hacki ) Mou wywalił temat bo się zrobi spam a właśnie obniżyło by to spam bo był by 1 temat do proszenia o hacki a i tak robią te tematy no to zrobiłem skargę na Mou a właściwie nie wiedziałem co już napisałem :D ,a już wiem o co chodziło bo prędzej zrobiłem temat czy istnieje taki hack ... a Mou dał mi 10% da proszenie o hacka jak o niego nie prosiłęm o.O po czasie już nic do niego nie miałem ale gdy zrobiłem 2 aplikację to pisał mi że spamiłem skargami na niego a był to 1 temat.

Opublikowano

Mou taki właśnie jest. Niech ma te swoje ileś tam lat, ale zachowuje się jak bachor.

Myśli, że jak ma już ten staż na forum to sobie ubzdurał, że jest jakimś Bogiem...

Kiedyś dostałem od Niego cytat na GG (jak jeszcze miałem Kida) :

To ja jestem ten zły

o.O

Gdy zaczynałem tam staż Kida to wydawał się w porządku, ale ''woda sodowa uderzyła Mu do głowy''.

Przykro mi Mou, że trochę osób ma o Tobie złe zdanie, ale taka jest prawda...

@Nie obchodzi mnie to, że jeśli źle o Tobie sądze dasz mi warna czy coś innego, ale ja tylko pomagam ''uniewinnić'' Degarusa, który nic nawet nie zrobił...

Dziękuje za uwagę. Perf.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Gość Mounthains
Opublikowano

coz czas bym sie wtracil do dyskusji ^^^

Trzeba pare spraw wyjasnic:

1. Skargi tutaj nie maja wplywu na reputacje u adminow i global moderatorow (przynajmniej nie powinny) gdyz owe skargi sluza do wyjasnienia spraw pracy sluzb porzadkowych forum........

2. Forum nie ma wprowadzonej cenzury slowa i jesli ktos chce zglosic skarge na admina, GM,moderatora to mmoze to zrobic w tym dziale bez konsekwencji jesli sprawa bedzie jasno przedstawiona.

@Degarus:

Skasowac tuty przez ta sprawe ?? Glupota ! Tak zachowuja sie obrazone dzieci i miejmy nadzieje ze ty do niech nie dolaczysz.

@Mou:

Nie skreslaj kogos z listy szans na moda przez skargi na cb ^^ Takie zachowanie tez jest dziecinne i nie przystoi GM'omi.. licze na poprawe ;)

Czy ktos wiec by mogl wyjasic dokladnie ta sprawe bo sie juz pogubilem :P

ja nikogo nie skreślam. i nie będę, ale to za szybko aby koleś który mnie wyzywa potem pisze aplikacje....

perf@ jesteś oszustem . to że ciebie skreśliłem jak nas zdradziłeś nas dla insomni to nie moja wina....

mnie nie obchodzi co o mnie myślicie. Wywiązuję się z prac moderatora i tyle...

Degarus@ jak byś czytał wcześniejsze aplikacje to byś wiedział że nabór na kidmoda metina jest zamknięty, więc nie wiem ocb ci -,-

edit@ chodzi o wiek? co was obchodzi mój wiek? Powiedziałem prawdę i tyle, nie musicie mi wierzyć, ja swoje wiem...

Degarus@@ jeżeli chodzi o tamte 2 topici. To trzeba było napisać na pw a nie wtrącać w to wszystkich i takie masz konsenkwencje

Opublikowano

Może i zamknięty ale wiem co napisałeś :) nie pisałeś że jest zamknięty tylko że nie będziesz na tak bo spamiłem skargami o.O

Gość Mounthains
Opublikowano

Może i zamknięty ale wiem co napisałeś :) nie pisałeś że jest zamknięty tylko że nie będziesz na tak bo spamiłem skargami o.O

mam pisać wszędzie że nabór offf? Może i tak, mój błąd, dopiszę i bądź zadowolony.

Opublikowano

@ Perfection płaczesz teraz bo nie chcą Ci przywrócić moda :)

@ Mike

Nie skreslaj kogos z listy szans na moda przez skargi na cb ^^ Takie zachowanie tez jest dziecinne i nie przystoi GM'omi.. licze na poprawe

Gdybyś lookał na statusy zobaczył byś co Degarus pisał ^^ Nie chodzi tu tylko o skargę , ale o jego zachowanie .

tyle ode mnie :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Nie , nie np musimy poczekać na Mike aż WSZYSTKO się wyjaśni.

przepraszam ale co ja mam tu wyjasniac ?? to wy musicie to wyjasnic MI.......

@meth0d

niestety nie mam mozliwosci sprawdzenia wczesniejszych statusow a sledzenie 2k uzytkownikow ktorzy zmieniaja statusy wciagu min. 3 min. to jest nie mozliwe.....

@Mou i Degarus...

Mam w dupie kto zaczal ta klotnie miedzy wami czy jak to inaczej nazwac... macie sie przeprosic i podac rece.. ooo jak w przedszkolu bo jak nie to zadzwonie do waszych rodzicow :D

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość Mounthains
Opublikowano

mike@ gg plx ON

top@ mówię to jest bezsensu -,-

Degarus@ Mi to obojętne, ja ci nie naskoczyłem tylko ty ;p

Opublikowano

Ja wam powiem że lubie Mou i to że jest surowy ;-) lecz nie podoba mi się ta rewolucja w publikacji serverow metin2;/ a tak to fajny kolo jestt:D

Gość Mounthains
Opublikowano

Ja wam powiem że lubie Mou i to że jest surowy ;-) lecz nie podoba mi się ta rewolucja w publikacji serverow metin2;/ a tak to fajny kolo jestt:D

heh mnie to nie obchodzi zbytnio kto mnie lubi a kto nie ;)

co do rewolucji to była potrzeban + Paweł zaktualizował generator...

Jeżeli masz jeszcze jakieś uwagi to pisz mi na gg: (podam na pw jak napiszesz ;))

Opublikowano

Mou to nie jest bezsensu bo już nie wiem co robić jeśli nie mogę startować na Kid bo spamie ( 1 temat ).

Mike niestety mieszkam za daleko żeby podać mu rękę ;)

Edit

Mike no musisz coś wyjaśnić kto jaką karę dostanie :D albo nikt żadnej :P

Edit

Bo 1 razem odpadłem bo Mou pisał że nie mam 19 lat a jak dałem tą rozmowę Marianowi to sam nie wiedział o co chodzi to jak on to wymyślił o.O O.o o.O ??

Gość Mounthains
Opublikowano

Mou to nie jest bezsensu bo już nie wiem co robić jeśli nie mogę startować na Kid bo spamie ( 1 tematem ).

Mike niestety mieszkam za daleko żeby podać mu rękę ;)

Edit

Mike no musisz coś wyjaśnić kto jaką karę dostanie :D

ja tobie nie zakazałem pisać aplikacji. Mike błędnie określił że ciebie skreśliłem. Jak być może będzie nabór na kidmoda (prawdopodobnie będzie przez ten nowy dział (MOŻE)) to napisz tą aplikacje ... Będę obserwować ciebie i twoje poczynania (w pozytywnym znaczeniu)

ps@ pamiętaj że nie ma lekko, pisz tutki i popraw zachowanie co do mnie to pogadamy ;)

topic można chyba zamknąć?

Opublikowano

UP jeszcze edytowałem mój post x2 UP

Odblokuj GG to o tym pogadamy

Ta chyba temat już do zamknięcia ale to chyba najdłuższa skarga :lol:

Edit :

I mam jeszcze jedno pytanie

Od niego właśnie miałem 10% za skargę ( spam niby )

i usuneli mi go za tuty a tego warna nie powinno być więc powinienem nadal mieć 0% :P ( czyli usuneli by mi tego za przezwanie Mou noobem )

Opublikowano

Dla mnie to jest tak, że ten cały Degarus nie dostał kida, a teraz próbuje się zemścić.

Tych 19lat raczej nie ma, a jak ma to wcale tego nie pokazuje, bo zachowuje się jak ''rozdrażnione dziecko'', które nie dostało czegoś, a teraz płacze.

1377531174-U173186.png

Gość Mounthains
Opublikowano

merkon@ to już nieważne. Wyjaśnione. Mogę zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...