Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Trzy pety na serwerze Castios.pl

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak one są nowe to ja jestem z I klasy gimnazjum.

Nie wnikam w jakiej klasie jesteś, gdzie napisałem że są nowe? Radze czytać na przyszłość.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Jako że dział ten i tak już jest wystarczająco zaniżany, a pety które pokaże widział cały świat, dla mnie są słodkie.

Oczywiście to trzy z dziesięciu "nowych".

Bekę mam z tego niesamowitą. Jesteś chyba największym idiotą na tym forum. Właśnie przez takich gówniaków twojego pokroju to forum spadło totalnie na psy. Jeszcze śmiesz się do tego odnosić jakbyś był jakimś pierdolonym acrymistrzem, który osiągnął nie wiadomo co. Wszystkie "twoje" serwery stały na tych samych plikach, wszystkie takie same, wszystkie nie dłużej niż 2 tygodnie, na żadnych nie było ani jednej nowości. - Jesteś gównem i nim pozostaniesz.

@topic

Pety stare jak ten dział, pokaż jeszcze że na serwerze masz miecz+9.

Opublikowano

Bekę mam z tego niesamowitą. Jesteś chyba największym idiotą na tym forum. Właśnie przez takich gówniaków twojego pokroju to forum spadło totalnie na psy. Jeszcze śmiesz się do tego odnosić jakbyś był jakimś pierdolonym acrymistrzem, który osiągnął nie wiadomo co. Wszystkie "twoje" serwery stały na tych samych plikach, wszystkie takie same, wszystkie nie dłużej niż 2 tygodnie, na żadnych nie było ani jednej nowości. - Jesteś gównem i nim pozostaniesz.

@topic

Pety stare jak ten dział, pokaż jeszcze że na serwerze masz miecz+9.

Ahh, czekałem na cebule, masz dosyć ciekawe życie, serwery miałem dwa (beviar - aktualny który stoi 2 TYGODNIE i nie zanosi się na wyłączenie, oraz xantis który padł przez luki w stronie). Rozumiem że medium/hard robi się na plikach easy? Cieeeeeeekawe.. czekam na twoje serwery, pochwal się czymś, zgaś mnie! Bo na ten moment jesteś nadal cebulą z cebulandi, bez pozdrowień. :)

"@topic"

oczywiście zaprezentuje, pokazać cały początkowy set czy tylko dla wojownika?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Pety moze i nie sa nowe ale fajnie wygladaja w grze :)

/

Jaki typ servera bedzie?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Wygląda jak połączenie płaszczki ze smokiem. Nawet chyba ma pępek lub odbyt :mellow: :P 

Gzbi6XM.png

Co Ty sobie Paula wkręcasz xD

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...