Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Punkty ostrzeżeń

Linaxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu mam wrażenie że dostaje punty za " byle gówno " Ostatnio dostałem punkty z którymi zwróciłem się z pytaniem do moderatora który mi je przyznał, punty zostały zdjęte, nie wiem dlaczego, i czy ktoś na mnie poluje tutaj, bo każda moja wypowiedź jest nabijana punktami ostrzeżeń, dodam że wypowiadam się tylko w dziale pogaduszki i jak nazwa wskazuje chce tylko " Pogadać " tak więc nie rozumiem problemu, bo jeżeli jest kilka bzdetnych wypowiedzi w temacie oczywiści leci ostrzeżenie wyłącznie w moim kierunki, nie wiem może ja odpowiadam tu za innych, jeżeli ktoś chce się na mnie uwziąć to niech mi to napisze, bo nie rozumiem w tej kwestii paru rzeczy, mi jest to obojętne ile dostane punktów, dla mnie forum jest tylko po to by zabić czas, co poniektórzy widocznie siedzą tutaj za karę i chyba to ich boli.

Pisałem to w poprzednim temacie, tak więc państwo moderatorzy, nie usuwajcie tematów, wypowiedzcie się, też macie tą możliwość.

Nie ma to jak zatrzeć szybko po sobie ślady.

Pewnie dostane kolejne punkty za to że chce uzyskać prawdę, to tak jak w polityce Polskiej :) niczym się nie różnicie.

link do zamkniętego tematu i jego wypowiedzi:

http://www.mpcforum.pl/topic/1348878-punkty-ostrze%C5%BCe%C5%84/#entry11477246

Opublikowano

Jak widać, widzą że mówisz prawdę ale tak nie może być to wywalają tematy do kosza bo się reszta dowie.

1

2

3

Opublikowano

Forum traktuje jak napisałem " zabicie czasu " pracuje po 12h dziennie, i lubię to forum od dłuższego czasu, niekiedy są ciekawe tematy do dyskusji.

Powiem że wracam do domu wieczorami, i jak mam chwile czasu wchodzę aby zobaczyć co kto napisał na ostatnie tematy.

Ale denerwuje mnie to że dostaje za głupie rzeczy ostrzeżenia, dlatego zwracam się w tym temacie, bo jak wiadomo chyba ten dział jest do tego przeznaczony.

Opublikowano

Forum traktuje jak napisałem " zabicie czasu " pracuje po 12h dziennie, i lubię to forum od dłuższego czasu, niekiedy są ciekawe tematy do dyskusji.

Powiem że wracam do domu wieczorami, i jak mam chwile czasu wchodzę aby zobaczyć co kto napisał na ostatnie tematy.

Ale denerwuje mnie to że dostaje za głupie rzeczy ostrzeżenia, dlatego zwracam się w tym temacie, bo jak wiadomo chyba ten dział jest do tego przeznaczony.

Wiesz, że niektórzy moderatorzy mają autyzm i żyją w swoim świecie?

Ja bym na twoim miejscu bał się logować, bo za każde logowanie niedługo będziesz % dostawał.

Opublikowano

Wiesz, że niektórzy moderatorzy mają autyzm i żyją w swoim świecie?

Może faktycznie, dostaje jedno i to samo ostrzeżenie kilka razy :)  to by wyjaśniało sprawę, no ale widzę że nie ma zainteresowania w tym temacie, widocznie prawda w oczy kole jak to się mawia, nic nie poradzę  " takie życie " będę dalej przeglądał to forum. bo nie jest takie złe, przecież na forum nie jest się dla moderatorów tak jak i do kościoła nie chodzi się dla księdza :)

Opublikowano

Niestety to sa moderatorzy ich nieogarniesz ja dostalem 10 punktow za to ze pomoglem 2 osobom a opis tych punktow to "nieprofesjonalna pomoc" ale dwom osobom pomoglem ;d

Opublikowano

Jakieś linki do postów, za które uważasz, że niesłusznie dostałeś ostrzeżenie?

Jeśli uważasz, że warn jest niesłuszny, to piszesz do moda, który go nadał. Jeśli nadal się z nim nie zgadzasz lub mod nie odpowiada, to piszesz do global moderatora.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jakieś konkretne przykłady gdzie dostałeś niesłuszne warny?

Bo jak narazie to takie bezpodstawne pieprzenie..

Opublikowano

0 przykładów, jak mamy Ci pomóc? Pamiętaj, moderator ma prawo się mylić, jeżeli takowa sytuacja występuje to napisz do niego, a jeżeli to nie poskutkuje to pisz do GM, w najgorszym razie do administracji.

8.Moderator nie ma zawsze racji. Jeśli uważasz, że się pomylił i chcesz wyjaśnić sytuację prosimy o kontakt na PW z danym moderatorem. Jeśli jest brak porozumienia prosimy o kontakt z Global moderatorem lub Administratorem.

Przykład z działu Tibii.

8LTfBGw.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Odwołania od ostrzeżeń piszemy tylko na PW do moderatora, który je nadał lub gm.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...