Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MCBloomy Naprawdę tak trudno napisać plugin na AntyMakro? A skrypt na xfascie został wgrany na czas eventu ponieważ technika nie było i nie mógł napisać pluginu... ;p Btw. Miałem na myśli że zajmuję się serwerami od 4 lat a to że popełniłem mały błąd to nic strasznego "Doświadczenie mogę ocenić, bo masz serwer" Nie jeszcze go nie mam ponieważ jest w budowie a xFasta nie ja robiłem lecz Technik To nie masz się co do mnie doczepić "powstanie takiego serwera to chwila" ok zrób mi taki sam serwer w 5 minut przecież to "chwila" nie rozumiem zbytnio o co wam chodzi jakieś dwa "łebki" się uczepili i chcą się wykazać jaką tą swoją wielką znajomością... Jeżeli chcecie komentować ten temat w ten sposób to radzę wyjść z tematu jak twojemu koledze dobrze ci to zrobi "Znając życie jesteś takim.. przydupasem autora tematu?" tak samo jak "przydupas"  Diaxower07 dobra nie rozpisuję się już bo zbyt długie by to było ;p

Opublikowano

@MCBloomy Naprawdę tak trudno napisać plugin na AntyMakro? A skrypt na xfascie został wgrany na czas eventu ponieważ technika nie było i nie mógł napisać pluginu... ;p Btw. Miałem na myśli że zajmuję się serwerami od 4 lat a to że popełniłem mały błąd to nic strasznego "Doświadczenie mogę ocenić, bo masz serwer" Nie jeszcze go nie mam ponieważ jest w budowie a xFasta nie ja robiłem lecz Technik To nie masz się co do mnie doczepić "powstanie takiego serwera to chwila" ok zrób mi taki sam serwer w 5 minut przecież to "chwila" nie rozumiem zbytnio o co wam chodzi jakieś dwa "łebki" się uczepili i chcą się wykazać jaką tą swoją wielką znajomością... Jeżeli chcecie komentować ten temat w ten sposób to radzę wyjść z tematu jak twojemu koledze dobrze ci to zrobi "Znając życie jesteś takim.. przydupasem autora tematu?" tak samo jak "przydupas"  Diaxower07 dobra nie rozpisuję się już bo zbyt długie by to było ;p

Bardzo inteligentny komentarz, wgl. piękna: interpunkcja, gramatyka i inne duperele..

1.Mogę wiedzieć kogo macie za technika? 11-letnie dziecko które przerabia plugin w config? ok.

2."tak trudno napisać plugin na AntyMakro" - Dla was.. pewnie tak, patrząc osiągi xfast, nie są zaskakujące, lecz słabe. Pluginów Autorskich nie macie..

3."ok zrób mi taki sam serwer w 5 minut" - Naprawdę? Inteligencją zabłysnąłeś, nie zrozumiałeś o co mi chodzi?

4. "dwa "łebki"" - Łebki? łebek to osoba która chodzi do gimnazjum (tak chociaż wiem) Ja posiadam 17-lat, a diaxower 15-16..

Dziękuje, mam nadzieję że odpiszesz.. 

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Cześć, jak dałbyś mi 48h, (równe) stworzył bym lepszy serwer, bo na tym "x...." jest : Essentials,FunnyGuilds,Skript, itp itd..

#Znając życie jesteś takim.. przydupasem autora tematu?

@topic : Serwer nie wypali, na 1.5.2 dobrze macro działa ;3

Przydupasem? Niedawno zobaczyłem temat, pomyślałem że fajnie by było poadminować. Nic więcej :)

#teams4bal

Opublikowano

@MCBloomy "Dla was. Pewnie tak, patrząc osiągi xfast, nie są zaskakujące, lecz słabe. Pluginów Autorskich nie macie.." Oh autorskie a no tak musi być powered by xfast Ha! To teraz do****** Skoro jest już coś gotowe robione przez dłuższy czas czemu by z tego nie korzystać? Na co nam WorldEdit zrobmy własny przeciez to jest zjeba** silnik tak samo do** md_5 pff ciekawe co to za pe*** ja Javie się nie zna a chciał napisać niby dobry silnik nie tak nie może być my zrobimy lepszi i będzie xfastengine.jar 17-lat a w głowie nic nie ma... Nie będę się chwalił, że jestem starszy, bo to nie na tym polega ważne co się ma w głowie "Naprawdę? Inteligencją zabłysnąłeś, nie zrozumiałeś, o co mi chodzi?" nie wiesz, nie zrozumiałem mogłeś napisać tak: Wydaję mi się, że taki serwer można zrobić w przeciągu 1-2 tygodnia max. Czyż to nie lepiej wygląda? NIE, bo kto by tyle pisał... A co do oceny mojej pisowni to wydaje mi się, że troszkę teraz poprawiłem, mimo że forum tego nie wymaga jakoś bardzo ;p

Opublikowano

@MCBloomy "Dla was. Pewnie tak, patrząc osiągi xfast, nie są zaskakujące, lecz słabe. Pluginów Autorskich nie macie.." Oh autorskie a no tak musi być powered by xfast Ha! To teraz do****** Skoro jest już coś gotowe robione przez dłuższy czas czemu by z tego nie korzystać? Na co nam WorldEdit zrobmy własny przeciez to jest zjeba** silnik tak samo do** md_5 pff ciekawe co to za pe*** ja Javie się nie zna a chciał napisać niby dobry silnik nie tak nie może być my zrobimy lepszi i będzie xfastengine.jar 17-lat a w głowie nic nie ma... Nie będę się chwalił, że jestem starszy, bo to nie na tym polega ważne co się ma w głowie "Naprawdę? Inteligencją zabłysnąłeś, nie zrozumiałeś, o co mi chodzi?" nie wiesz, nie zrozumiałem mogłeś napisać tak: Wydaję mi się, że taki serwer można zrobić w przeciągu 1-2 tygodnia max. Czyż to nie lepiej wygląda? NIE, bo kto by tyle pisał... A co do oceny mojej pisowni to wydaje mi się, że troszkę teraz poprawiłem, mimo że forum tego nie wymaga jakoś bardzo ;p

O boże.. co ty wgl piszesz? ile ty masz lat?

1. "Skoro jest już coś gotowe robione przez dłuższy czas czemu by z tego nie korzystać? Na co nam WorldEdit zrobmy własny" - Jesteś idiotą, nie chodziło mi worldedit czy silnik, chodziło mi abyście nigdzie nie wygłaszali że macie autorskie pluginy..bo nie macie nic autorskiego, nawet skrypty z internetu zapewne..

2. Masz 17 lat? ... i grasz 4 lata w "majnkrafta" ... Widać twój iloraz inteligencji..

Nie mam się zamiaru rozpisywać, bo nie rozumiem twojej pisowni, czy ty to kierowałeś do mnie, czy do kogoś innego..

#eldo.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@ref Dobra ekipa CraftAces ich projekt to np. "HALA STULACIA" dla PolskiegoPingwina (StuuGames) Bierze się już za budowanie spawnu oczywiście w stylu "OLD" :D
-----------------
Rekrutacja nadal otwarta posiadamy jeszcze miejsca na Helpera! :D

Opublikowano

@Diaxower07 Tego serwera nawet nie znam a to logo mam już 1,5 roku ;p Jeżeli mozna to proszę zamknąć ten temat to widzę że to nie ma sensu skoro osoby nie odpowiadają nawet na moje pytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...