Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Wpadłem na pomysł zrobienia serwera hardcore który na 100% wypali nie tak jak inne ^^ lecz potrzebuję waszej pomocy ;) Oraz kilka pytań na które odpowiecie w ankiecie oraz poszukuję osoby do pomocy przy serwerze poszukujemy:
- Budowniczych (0/2):

- Adminow (2/2):

* JakubKKS (15 lat)
* Mr_Piranessi (15 lat)

- Helperow (0/3):

Mamy tylko jedno pytanie bez ankiety szukałem pluginu na gildie na 1.5.2 i jedyny jaki jest to Factions :X Chciałbym zastąpić to pluginem Skrypt i do niego dodać plugin na gildie jakiś bardziej zaawansowany ponieważ nie mam autorskiego plugin na tą wersję... Wydaje mi się że to tyle co chciałem napisać jeżeli będziemy już mieć 50% gotowości podam IP serwera jeżeli chcesz nam pomoc napisz w temacie jeżeli chcesz pomoc w czymś innym też możesz podać swoją ofertę ;) Proszę o nie zamykanie tematu z powodu że ten serwer nie wypali lub że to nie ten dział od szukania administracji poniważ wolę mieć wszystko ogarnięte i mieć wszystko w jednym temacie niżeli temat miał by być rozniesiony po całym forum a jeżeli chodzi o graczy to z nimi nie będzie problemu reklamy od YouTuberów na pewno będą bo każdy szuka takie serwera a sam posiadam serwer na którym gra max. 300+ osób na otwarciu było 492/500 ;o :) Z góry dziękuje!

ANKIETA:
Drop z rudy: TAK/NIE
Exp z stone: TAK/NIE
Bany za śmierć: TAK/NIE

Opublikowano

Tak jak pisałem w poprzednim poście

Nie wiem czy ludziom będzie chciało się wersje zmieniać ale ja mogę zostać adminem lub nawet technikiem i na wersje 1.5.2 działają pluginy 1.7.2 bo sprawdzałem wczoraj więc tu z pluginem na gildię nie będzie problemu...

Opublikowano

na 1.5.2 na pewno nie zagram wydaje mi się że to strata czasu nawet robić coś takiego gdyż może nie wypalić ja osobiśćie wolałbym HC na 1.8 wtedy to bym na pewno zagrał ale życzę wam powodzenia :D

Opublikowano

Trochę śmieszne:) youtuberzy na pewno będą ? człowieku w jakim ty świecie żyjesz + jak dasz frakcje to wtedy 100% masz youtuberów :)) Ten serwer jest nawet bez pasji. Maks miesiąc i upadnie tak jak reszta. Jesteś zbyt pewny nie masz programisty/pluginów/strony to powodzenia z graczami.

1KOBv.png

Opublikowano

@Diaxower07 mam, mam, mam, + 6867214205598501123868.jpg

+ parę tysięcy* na YouTuberów jeżeli będzie trzeba ^^

haha co ci to da :) ? żałosne jak byś nie wiedział to np. miron Cię zareklamuje za hajs i co ? gracze wbija wyjdą po 10 minutach bo ujowy serwer, taka prawda. Zresztą wątpię żeby ktokolwiek u Ciebie grał z np. 5 edycja skkf.

+ xfast to jest twój serwer ? to pozdrawiam jak masz zamiar robić drugi, już wolę pograć np. na xmumie, gdzie jego serwer jest totalnym gównem ale napewno lepszym od xfastu :)

1KOBv.png

Opublikowano

@Diaxower07 To czemu nie robisz? Ha Serwery prowadzę już od 4 lat więc nie masz mnie co oceniać ani mojego doświadczenia. Btw. Dzięki za odświeżanie tematu i możesz już wyjść bardzo bym prosił.

Opublikowano

@TheMasterOfMPC luz już idę. A kto powiedział, że nie robię ? tylko porostu śmieszny ten twój niby "hc" tak jak połowy osób, którzy własnie go tworzą, czytałem przed sekundą podobny temat ale na tamtym to już prawie spadłem z krzesła. Pozdrawiam.

1KOBv.png

Opublikowano

@Diaxower07 To czemu nie robisz? Ha Serwery prowadzę już od 4 lat więc nie masz mnie co oceniać ani mojego doświadczenia. Btw. Dzięki za odświeżanie tematu i możesz już wyjść bardzo bym prosił.

Witam, jako że mogę to się w trące do tego tematu.

Twój portfel to ponad 2,5k? naprawdę, aż takim dzieckiem jesteś aby płacić jakieś znanej osobie za reklamie "minecrafta"? Proszę, nie ośmieszaj się.

"serwer prowadze już od 4 lat więc nie masz mnie co oceniać ani mojego doświadczenia" - Idiot everywhere.. Muszę Cię zmartwić że mamy rok 2015, a "majnkraft" ukazał się w 2010r, prowadzisz serwer od 2011r? napewno?

"nie masz mnie co oceniać ani mojego doświadczenia" (z podkreśleniem), Doświadczenie mogę ocenić, bo masz serwer x...., i tam nie ma nic autorskiego, jedynie skrypty, proszę nie ośmieszaj się, powstanie takiego serwera to chwila ;)

#Żegnam 

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Witam, jako że mogę to się w trące do tego tematu.

Twój portfel to ponad 2,5k? naprawdę, aż takim dzieckiem jesteś aby płacić jakieś znanej osobie za reklamie "minecrafta"? Proszę, nie ośmieszaj się.

"serwer prowadze już od 4 lat więc nie masz mnie co oceniać ani mojego doświadczenia" - Idiot everywhere.. Muszę Cię zmartwić że mamy rok 2015, a "majnkraft" ukazał się w 2010r, prowadzisz serwer od 2011r? napewno?

"nie masz mnie co oceniać ani mojego doświadczenia" (z podkreśleniem), Doświadczenie mogę ocenić, bo masz serwer x...., i tam nie ma nic autorskiego, jedynie skrypty, proszę nie ośmieszaj się, powstanie takiego serwera to chwila ;)

#Żegnam 

To może ja też się wypowiem~

"powstanie takiego serwera to chwila" - Hmm.. Wykaż się. Zrób taki w... Hmm.. 2 dni :3 

Pomysł mi się podoba, dawno nie grałem w te "starsze" wersje :'3

#teams4bal

Opublikowano

@ja mówiłem o 1.7.2 easyhc. W 1.5.2 narazie nie mam zamiaru się bawić, dobrze zrobię serwer izihc dopracowany 8x bardziej niż xfast do maks 20 stycznia. 

Dobranoc.

1KOBv.png

Opublikowano

To może ja też się wypowiem~

"powstanie takiego serwera to chwila" - Hmm.. Wykaż się. Zrób taki w... Hmm.. 2 dni :3 

Pomysł mi się podoba, dawno nie grałem w te "starsze" wersje :'3

Cześć, jak dałbyś mi 48h, (równe) stworzył bym lepszy serwer, bo na tym "x...." jest : Essentials,FunnyGuilds,Skript, itp itd..

#Znając życie jesteś takim.. przydupasem autora tematu?

@topic : Serwer nie wypali, na 1.5.2 dobrze macro działa ;3

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...