Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# czy dostane bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie, sprawa jest taka, że gość pisał, że wyśle klip do riotu. Grałem tylko na evade i trackerze. Potem go wyłączyłem, żeby nie było. Jak myślicie riot coś z tym zrobi? Starałem się po wyłączeniu własnoręcznie omijać skillshoty i w miare mi to wychodziło.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

boshe riot pomysli ze to kolejny trol :D tetowalem juz te klipi nagrania itd ale riot informuje ze nie ma powodu do paniki i anticheat  wszystko wykrywa wiec ... nie ma szans na bana ..:D

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Jak mowie wszystko robilem z kuzynem gral na L# normalne gry rankeny a ja nagrywalem wiec juz troche od tamtego czasu minelo i nie ma bana i nic :D 

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

poza tym to są ludzie co tylko cie straszą

typu

-jestes na stream z 1k ludzi

-bedziesz na yt

-wysle film do riotu

mniej w d***e takich ludzi i czituj dalej

PS: J**** tych co mówią że dostaniesz bana ;)

Opublikowano

ja po ok 500 grach na L# (połowa normali xD) i ok 300 - 400 zgłoszeniach, w tym wysłanych rzekomo filmach i obecności na streamach nie otrzymałem bana, a kilka razy nawet żeby jeszcze podkurwić flamera włączałem exploity i gdy do niego podbiegałem (lub on do mnie) to odwracałem się tyłem aby skille leciały z pleców (ale odradzam tego, bo jeśli faktycznie cie nagra to wtedy masz szansę na bana xD)

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

ja po ok 500 grach na L# (połowa normali xD) i ok 300 - 400 zgłoszeniach, w tym wysłanych rzekomo filmach i obecności na streamach nie otrzymałem bana, a kilka razy nawet żeby jeszcze podkurwić flamera włączałem exploity i gdy do niego podbiegałem (lub on do mnie) to odwracałem się tyłem aby skille leciały z pleców (ale odradzam tego, bo jeśli faktycznie cie nagra to wtedy masz szansę na bana xD)

Faktycznie szampańska zabawa przyjacielu! Gimnazjum nie próżnuje i się bawi jak widać!

topic; nie dostaniesz

Opublikowano

Faktycznie szampańska zabawa przyjacielu! Gimnazjum nie próżnuje i się bawi jak widać!

topic; nie dostaniesz

masz coś do gimby tępy chuju?
Opublikowano

masz coś do gimby tępy chuju?

Właśnie przez takich jak ty gimbaza jest widziana jako najgorszy okres w życiu nastolatka.

@AntyWarn

Jak nie będziesz grał na exploitach to nie masz szans na bana nawet jak ktoś cię nagra.

Deadboy

Opublikowano

Konto za 1k zł więc sram się troche  xD dzięki

Skoro się boisz, to dlaczego cheatujesz ;>? Każda osoba grająca na bolu/ L# musi zdawać sobie sprawę, że robi to nielegalnie i w każym momencie może zostać za to zbanowana.

­345mulx.jpg

Opublikowano

jak ewidentnie będzie widać że cheatowałeś to pewnie bana dostaniesz(i według mnie dobrze)

nie , bo ewidentnie widac to wciaz jest opinia a riot jak narazie nie banuje za takie rzeczy . Oni przeciez bardzo dbaja o opinie , a po serii banow na pewno na reddicie byloby mnostwo postow na temat nieslusznych banow , a skoro nie maja jak udowodnic oprocz antycheata to jak dla mnie szansy na bana nie ma , oprocz ewidentnych nagranych  exploitow 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Właśnie przez takich jak ty gimbaza jest widziana jako najgorszy okres w życiu nastolatka.

@AntyWarn

Jak nie będziesz grał na exploitach to nie masz szans na bana nawet jak ktoś cię nagra.

może dla ciebie, współczuje takich poglądów

@antymorness

nie dostaniesz bez explo

Opublikowano

łee tam, kilka kont wprowadziłem do platyny w tm sezonie, jedno konto samą casssio leciałem - dosłownie brałem ją na każda linie oprócz ADC bo na tym koncie mialem jinx akurat. Pakiety tylko wyłączyłem i ewidentnie tylko spacja i koniec gry. Golda przeszedłem ze statami 34 wygranie na 2 przegrane cassio i 10wygranych 0 przegranych jinx.

W jinx tak samo baseult caly czas latał po kilka razy na mecz i caly czas ktoś pisał, że mnie nagrywa, że już jestem na youtubie itp itp... a konto od półtorejmiesiaca stoi bez żadnego bana  ^^

x

Opublikowano

Jeśli się boisz to nie graj. Na konto wydałem 5k zł i Gram DevCassio+Tracker+Evade+MasterA/Oracle+GankAlert do tego odpalam Dobrego Trapa w Tle :) 

Jak piszą to ich olej, a jeśli Polska Cebulka pisze wyzywaj - prosta sprawa ;)

Dodam ze ostatnio ,,Kolega,, Norbercika mnie nagrywał i jakoś do tej pory nikt się do mnie nie odezwał ;3

Btw Jeśli ktoś Ci pisze ze masz Skrypty Biegaj za nim Perfidnie i jego jako pierwszego zabijaj :)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

może dla ciebie, współczuje takich poglądów

@antymorness

nie dostaniesz bez explo

A ja współczuję Tobie kultury. Widocznie rodzice Cię źle wychowali, że nazywasz nieznaną Ci osobę na internecie i w dodatku bezpodstawnie jak to określiłeś "tępym chu**m".

@AntyWarn

Niech Cię nie obchodzi to, że ktoś Ci wmawia, że nagrywa twoje cheatowanie bo chce Cię tylko skompromitować.

Deadboy

Opublikowano

A ja współczuję Tobie kultury. Widocznie rodzice Cię źle wychowali, że nazywasz nieznaną Ci osobę na internecie i w dodatku bezpodstawnie jak to określiłeś "tępym chu**m".

@AntyWarn

Niech Cię nie obchodzi to, że ktoś Ci wmawia, że nagrywa twoje cheatowanie bo chce Cię tylko skompromitować.

ODEZWAŁ SIE TYP Z MARIAH CAREY NA AVATARZE XDDDDDDDD

WYJDŹ I NIE WRACAJ PLS

Opublikowano

Szansa jest, znam kilka przypadków w których rzeczywiście znajomi dostali bana bo ktos tam pisał że ich nagrał i wysłał(bez expolitów) 

Opublikowano

Nie dostaniesz, przeważnie tylko tak piszą żeby wystraszyć :] do mnie jak jakis polaczek pisze to ustawiam na niego focus i za każdym razem jak go ubije pisze easy.

Opublikowano

Jeżeli gość opublikuje film z twoim nickiem na stronce takiej jak np. youtube. Dostaniesz bana bo RIOT nie może sobie pozwolić na "zniesławienie". Wtedy będą musieli coś zrobić bo społeczność będzie chciała Cie ukarać, w przeciwnym razie.. NIE.

Opublikowano

Jeżeli gość opublikuje film z twoim nickiem na stronce takiej jak np. youtube. Dostaniesz bana bo RIOT nie może sobie pozwolić na "zniesławienie". Wtedy będą musieli coś zrobić bo społeczność będzie chciała Cie ukarać, w przeciwnym razie.. NIE.

Był film z @1373230489-U611928.pngG00D em w roli głównej, na głównej Reddit'a, nadal lata bez bana  B).

QUhIR7.png

Opublikowano

Nie rozumiem podejścia niektórych na tym forum. Nie macie innego określenia na osobę która zarzuca wam oszukiwanie? Ciągle słyszę polaczek, cebulaczek. Traktujecie ich jakby byli gorsi, wręcz przeciwnie są lepsi od nas. Ja też gram na wspomagaczach, ponieważ sprawia mi to frajde i nie mam ochoty przegrywać gier przez trollpicki czy feedowanie. Nie ma dlatego usprawiedliwienia, ale jest jak jest. Jednak jak ktoś zarzuca mi cheaty to poprostu to zlewam i mutuje gościa, a nie jak większość tego forum miesza ich z błotem. Czasami nawet zhonoruje go, bo nie była to równa gra. Na przyszłość lepiej darować sobie takie uwagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...