Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# czy dostane bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był film z @1373230489-U611928.pngG00D em w roli głównej, na głównej Reddit'a, nadal lata bez bana  B).

Potwierdzam. Dostalem niedawno 14 dni, bo cisnalem duo premadr z 5 soloq, tak to easy.

Opublikowano

Nie rozumiem podejścia niektórych na tym forum. Nie macie innego określenia na osobę która zarzuca wam oszukiwanie? Ciągle słyszę polaczek, cebulaczek. Traktujecie ich jakby byli gorsi, wręcz przeciwnie są lepsi od nas. Ja też gram na wspomagaczach, ponieważ sprawia mi to frajde i nie mam ochoty przegrywać gier przez trollpicki czy feedowanie. Nie ma dlatego usprawiedliwienia, ale jest jak jest. Jednak jak ktoś zarzuca mi cheaty to poprostu to zlewam i mutuje gościa, a nie jak większość tego forum miesza ich z błotem. Czasami nawet zhonoruje go, bo nie była to równa gra. Na przyszłość lepiej darować sobie takie uwagi.

Stary, oni są gorsi... przegrywają przecież :)

Ja jak tylko widzę opcje włączenia exploitów to od razu zaznaczam i zero bana na mainie(tylko za Asze i jej magiczne właściwości jakby po grzybkach, ale to na smurfie jakimś których mam od groma, bo jak wiadomo jeszcze trzeba jakoś na RP oszukiwać, sam bol/L to za mało). DevCassio E zawsze ustawione na 0 i opcja play legit odznaczona :D

Tak więc, Ci gorsi mogą sobie pisać i nagrywać, nie ma się o co martwić bo i tak nic nie wskórają... w końcu to gorsi:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...