Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy serwer wypali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,
otóż ostatnio jest jest masę ale to na prawdę masę komentarzy od starych graczy serwerów typu hardocore że chcieliby powrót do dawnych czasów bo robienie edycji cały czas takich samych nie ma sensu [ chodzi mi tu graczy serwerów np jak 

x*rafters
mch*
sk*f

I tutaj wraz z kolegami narodził się nowy pomysł :
Czy nie zrobić serwera na wersję 1.5.2 ? 
Oczywiście nie będzie to easyhc bo będziemy się wraz z ekipą wzorowali na starych edycjach sk*f'a czyli 1% na złoto,poty 2 tyg po starcie edycji jak i nether itp :).
Napisałem do paru youtuberów z prośbą o reklamę jakbym już stworzył takowy serwer.
No i tutaj jest prośba do was : skomentujcie co brakuje wam teraz a było to kiedyś i czy byłby sens tworzenia takiego serwera.
Chcielibyśmy spełnić wasze wasze oczekiwania więc czekamy na komentarze.

Dla was to parę sekund a dla nas wiele to znaczy liczymy na was ! 

Opublikowano

Ten pomysł nie jest opłacalny dla was i dla servera. Server nie opłaci sie a wy tylko zmarnujecie swój czas. Takie jest moje zdanie ;)

Opublikowano

@Mathew.

Pobieranie ? to jest parę sekund a coraz więcej jest takich serwerów jeżeli chodzi o pvp

@Azorek_Kh

Szanujemy twoje zdanie lecz Jest pełno youtuberów którzy mają chęci zareklamować taki serwer ;)

Opublikowano

A pamietasz 2 edycje temu mc.skkf.net 2 tygodnie edycja trwała. Potki drop z rud i co było tez pełno youtuberów .... Nie wyszło to i nie wyjdzie... Kto by pobieral 1.5.2 dla jakiegos jednego servera.

Opublikowano

Pomysł ciekawy, zawitam na serwerze, bo wogóle nie grałem na 1.5.2 w hc.

Opublikowano

I znowu co wyscie sie tak uparli na "powrót do przeszłości". Kazdy o tym pisze i jakos nie widze postępów. Nie wypali moim zdaniem.

reklama.png

Opublikowano

@topic

Z chęcią bym zagrał, na takim starym mchc :3.

Jeśli będziesz tworzył serwer, to bym chciał pomagać/tworzyć z tobą projekt (mógłbym również zapewnić maszynę).

logo-mpc.png

Opublikowano

Sam chciałem rozkręcić serwer hc, ale troche zastanowienia i próbuje rozkręcić serwer sv+gildie, poniewaz gracz(dziecko) wejdzie na taki serwer hc zabije go np. zombie. I co?  Ban na 1 dzień. Możliwe, że ten gracz juz nie wejdzie na serwer. A w dzisiejszych czasach ludzie wchodza na serwery gdy jest grany w sensie, że jest troche zapełniony. Według mnie trudniej rozkrecic serwer hc niz sv. Jak już to rozkreć sv, a potem próbuj rozkrecic hc.

Opublikowano

Powiedz mi co takiego nie zwykłego jest w 1.5.2? Wersja jak każda inna. Dobrze ktoś napisał, że jesteś kolejną osobą, która się uparła do starszej wersji. Wersja gry w żaden sposób nie odtworzy klimatu jaki kiedyś panował, więc nawet jak otworzysz ten serwer w co wątpię to będzie z 10 osób w grze z czego 3-4 to pewnie będą admini.

Opublikowano

Powrót do starych czasów byłby ok ale do starej wersji może wróci dla serwera z 5-15 graczy więc wiecie. No brak grywalności serwer upada prędzej czy później.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...