Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy wyborze plików, postawieniu serwera na VPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz miec duzo gracz zrob stary server bez nowsci ja gralem kiedy po longiu byl server ghwww max bron to smiercio i pogro 

ktore sie ulepsza tylko w dt 1 dt + 1 

np robisz parte na +9 metalami a potem obs juz w dt na +1 +2  do + 9 robisz 9 dt ale w dt 100 % albo ulepszanie perlami z bosow na mapie gigantow tam sa wszystkie bosy ale kazdego bosa mozna tylko w ekipie rozwalic a zbroja to byla czerwona hwang 500 defa 1,500 pz 25 na magie

max lv 120 a bron pogro to na 100 lv obs na 80 ale exp to taki easy

Opublikowano

Chcesz miec duzo gracz zrob stary server bez nowsci ja gralem kiedy po longiu byl server ghwww max bron to smiercio i pogro 

ktore sie ulepsza tylko w dt 1 dt + 1 

np robisz parte na +9 metalami a potem obs juz w dt na +1 +2  do + 9 robisz 9 dt ale w dt 100 % albo ulepszanie perlami z bosow na mapie gigantow tam sa wszystkie bosy ale kazdego bosa mozna tylko w ekipie rozwalic a zbroja to byla czerwona hwang 500 defa 1,500 pz 25 na magie

max lv 120 a bron pogro to na 100 lv obs na 80 ale exp to taki easy

Ja napisałem ten temat, żeby nauczyć się tworzyć pliki, jak się poduczę to za kilka miesięcy może coś otworzę o ile znajdzie się sponsor, bo mnie nie stać na dedyka i reklamę ;d

­

LoadSetting: [INIT_FORKED] Do not open file (locale/germany/forkedmapindex.txt)

Sprawdz ten plik, a co do skrótów to skrót game jest źle nadany, pokaż mi jego ścieżkę: http://prntscr.com/5utkua

Ym, znalazłem ten plik w : /usr/home/rw3/share/locale/germany

I nie wiem jak zobaczyć ścieżkę skrótu w FTP

Plik znajduje się w 

/usr/home/mt2/chs/ch11

Po próbie przejścia do tego katalogu w filezilla wyskakuje:

Polecenie:	get "game" "C:\Users\Default\game"
Błąd:	local: unable to open C:\Users\Default\game
Błąd:	Transfer plików nie powiódł się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...