Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Hacki, boty, trainery i ich wykrywalność; banowanie graczy, działania studia Quicklime Games

ʞɔ!ɹ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może to głupie co teraz napisze, ale skoro to boty sprawdzaja co my robimy to prawdopodobnie te boty sa zainstalowane po prostu w grze która instalujemy. A gdyby tak je " Znieczulic ( Czyt zablokować czyms lub całkowicie nawet je usunąć " i odpalic nfsa formatem " bat " moze coś by zdziałało w sprawie tego problemu crashujacego się escape bota? :P Ale tutaj potrzebny jest już technik. :D

9218_loveaudi.jpg

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boty sprawdzające cheaty są na serwerach. 'Znieczulenie' ich jest praktycznie niemożliwe. Uruchomienie NFSW przez BAT nic nie da, bo uruchamiamy launcher gry, a nie samą grę :)

f

Opublikowano

Mimo wszystko. Co człowiek stworzył człowiek może zniszczyć. Tyczy to się też tych ich zabezpieczeń, Co przyznam że nieźle się postarali :P.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Dodam też że jak weszedłem na konto jakieś 2-3 miesiące temu tym co chciałem dołączyć do MPC RACING TEAM to weszedłem grałem sobie (bez hacków itp.) i wyszedł komunikat że gra zostanie zamknięta (komunikat windowsowy xD) i  ban czasowy a póżniej Perm

Opublikowano

Tak używałem

Dodam też że jak weszedłem na konto jakieś 2-3 miesiące temu tym co chciałem dołączyć do MPC RACING TEAM to weszedłem grałem sobie (bez hacków itp.) i wyszedł komunikat że gra zostanie zamknięta (komunikat windowsowy xD) i ban czasowy a prawdopodobnie dostane za niedługo Perma

Szkoda że nie ma jeszcze klimatu świątecznego.Byłaby taka miła muzyczka jak w Metinie 2.Gdyby cały świat Worlda był pokryty śniegem

Połączyłem posty.

// TheVolume

Opublikowano

Ogólnie nie wiedziałem czy to w tej dyskusji czy tam a mi ten EscapeBot niedziała ;( Wie kto jak na to poradzić? //Setny Post :)

Opublikowano

Co ci pisze ? Jeżeli ci pisze new SessionID wait. to musisz czekać z 4-5 minut

World Of Speed nie przypadł mi wogóle do gustu.Nie w tej grze otwartego świata a i do tego wyścigi są na zamkniętych trasach.

Opublikowano

Ja chciałbym tylko jedno aby zrobili możliwość odkupienia bana lub jakieś program który blokuje bana. I tylko tyle nic więcej.

Tak. I znów nie można by było grać, bo w każdej poczekalni ktoś by wywalał Auto Finisha (nie wspominając już o Speed Hacku i innych "odlotowych" funkcjach).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie spoczko ja na swoim koncie nie  hackowałem jakiś koleś mi się włamał dlatego że nigdy nie używałem hacków a tu naglę BAN a na następny dzień mój kolega mówił że używałem speed hacka i nie odpisywałem  a mnie wtedy na było w domu byłem w mieście cały dzień a na następny dzień próbuje wejść a tu nagle BAN a póżniej okazało się że mam aktywnego wirusa i hacker wiedział moje hasło i login

Opublikowano

Nie spoczko ja na swoim koncie nie  hackowałem jakiś koleś mi się włamał dlatego że nigdy nie używałem hacków a tu naglę BAN a mój kumpel powiedział że ktoś grał na moim koncie tylko nie odpisywał do niego 

Może używałeś bugów gry?

Ewentualnie używałeś double shifting, gdy tego zakazali.

f

Opublikowano

Wystarczy mieć silne hasło zawierające wielkie i małe litery, cyfry i znaki specjalne a włamanie się na konto będzie praktycznie niemożliwe.

Poza tym skoro włamano Ci się na konto to czemu nie napisałeś do supportu?

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

a ja wiem jak nie używałem żadnych bugów gry nawet nw co to jest a do suportu też nie umiem napisać bo nw jak i gdzie. A hacków tym bardziej a hasło miałem łatwe a tym bardziej jak ma się wirusa aktywnego na pc to tym bardziej  zgadną.

Opublikowano

Nie spoczko ja na swoim koncie nie  hackowałem jakiś koleś mi się włamał dlatego że nigdy nie używałem hacków a tu naglę BAN a na następny dzień mój kolega mówił że używałem speed hacka i nie odpisywałem  a mnie wtedy na było w domu byłem w mieście cały dzień a na następny dzień próbuje wejść a tu nagle BAN a póżniej okazało się że mam aktywnego wirusa i hacker wiedział moje hasło i login

A w tej bajce były smoki? Cheatowałeś to masz nauczkę, od bana się nie odwołasz.

Opublikowano

A czy ten bot jest dobry (TE)? Mi się wydaje, że jeżeli gracz jedzie na tym cheacie to go szybko dojdą. Z tego co wyczytałem to ten bot kończy ucieczkę co te 4-5 minut w zależności ile my przejechaliśmy. I to jest bez sensu. Po co powtarzać czas? Nie lepiej dać losowanie +/-20 sekund? I już nikt nie wykryje

Opublikowano

@kosgame

TE Bot jest aktualnie jedynym bezpiecznym botem, więc można powiedzieć, że jest dobry. Niestety jego wadą jest to, że jest wolny.

Co do losowania czasu w jakim bot wykonuje ucieczkę to aktualnie nie jest to zbyt potrzebne, bo i bez tego nie jest on zbytnio wykrywalny.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Ni mo bezpiecznego czita. Używanie takowych programów jak i każdych wspomagających grę (EA określiło to w inny sposób, więc boję się nawet VH użyć) kończy się banem. Kara cię nie ominie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...