Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Hacki, boty, trainery i ich wykrywalność; banowanie graczy, działania studia Quicklime Games

ʞɔ!ɹ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

glupie pytanie jest jakas szansa na znalezienie unbanhacka na moje poprzednie konto..,znalem jednego deveropera z nfsw i mam go na skype i jak bym go poprosil jest szansa na odbanowanie konta ??

Nie ma opcji :)

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale slyszalem o unbanhacku ze jest takie cos mialem tam wszystkie auta z igc i 5700 punktow

Trzeba było myśleć przed użyciem bota/cheata ;) Teraz już nic z tym nie zrobisz.

PS. 5.7k SB to nie duża strata ;)

@Nieznany4568

Coś takiego nie ma prawa istnieć. Dostałeś bana i nic z tym nie zrobisz.

Był dawno temu sposób na ominięcie blokady ;) Ale został zablokowany.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja też się wypowiem, ale ogólnie o hackach i cheaterach.

Słyszałem/Lucek kiedyś opowiadał też, że jakiś czas temu w Worldzie było pełno cheaterów. Zakładam, że to był  +/- 2013 rok, bo bodajże koło grudnia 2012 roku grałem (pamiętam, bo w tamtym czasie był dostępny kod na Lancię taką wersję terenową, zresztą niedawno była za 1600 SB), po czym szybko skończyłem grę. W tamtym czasie nie spotykałem cheaterów, a niedawno (o ile się nie mylę, to punktualnie 31.10) ''powróciłem'' do gry, a mimo to dalej nie spotykam cheaterów. No może czasami ktoś się znajdzie, ale dla mnie to jest zabawne jak ktoś się w sekundę do +300 rozpędza, a następnie we wszystkich uderza. Dla mnie to jest bardzo zabawne, a takich ''prawdziwych'' cheaterów, którzy czitują żeby wygrać, jest niewielu, tylko kilku takich spotkałem. Tak właściwie, to bardzo mało cheaterów jest (ponoć), jak na tamte czasy. Jeśli chodzi o działania studia - wszystko robią na minimum, tzn. rotacja, weekend IGC, jakaś wyprzedaż, może czasami jakaś mapa wróci. Ogółem wszystko, co przynajmniej powinni zrobić. Można by było zrobić jakiś samochód, albo kilka.

(Aż!) nawet jakąś nową konkurencję.. Czasami mogliby sypnąć jakiś kod (tak tak, ponoć będzie na 3mln.), chociaż czytając ten spam na fejsie też bym nic nie dawał. Ogólnie robią co mają, jednak mogliby dodać coś od siebie. Gra jak gra, wszystko jest wporząsiu, chociaż mogło być lepiej. A ponieważ World się nie zmienia, z czasem zacznie spadać graczy. Przyrost naturalny jest na minusie. Więcej odchodzi niż przychodzi.

Opublikowano

­@MisterMatiek

Człowieku, pełno cheaterów w Worldzie było jeszcze do końcówki września tego roku. Wtedy EA zmieniło studio zarządzające grą i od tego czasu liczba cheaterów progresywnie maleje.

Można powiedzieć, że przyszło nowe studio i zaczęło działać. Po kilku falach banów w krótkich odstępach czasowych (gdzie setki tys. kierowców zostało zablokowanych przez ok. tydzień) cheaterów praktycznie nie ma (zdarzają się wyjątki, ale bardzo szybko ich banują).

HB5fLf7.png

Opublikowano

­@MisterMatiek

Człowieku, pełno cheaterów w Worldzie było jeszcze do końcówki września tego roku. Wtedy EA zmieniło studio zarządzające grą i od tego czasu liczba cheaterów progresywnie maleje.

Napisałem wyraźnie, że grałem 12.2012 - 11.2014 więc nie jestem do końca pewny kiedy to było.

Opublikowano

Gra Dalej sie trzyma ale juz niedlugo ;)
rywale niedlugo NFS wycisna jak czekoladke w tubce :D

no na przykladzie The Crew Oraz Darmowy( juz niedlugo) World OF Speed ;)

Narazie to banuja prawie kazdego ... przykladowo moj kolega poprostu jest manniakiem :D  gra po 4,5 h na dzien  (czasem nawet 5 h 0.o) no i dostal bana za manniaczenie :D

Od poczatku NFS world Byl nastawiony aby tylko zarobic kase... no cóż ...

Znicz dla NFS World :)

[*] Need For Speed World 

76561198180869410.png
Opublikowano

Gra Dalej sie trzyma ale juz niedlugo ;)

rywale niedlugo NFS wycisna jak czekoladke w tubce :D

no na przykladzie The Crew Oraz Darmowy( juz niedlugo) World OF Speed ;)

Narazie to banuja prawie kazdego ... przykladowo moj kolega poprostu jest manniakiem :D  gra po 4,5 h na dzien  (czasem nawet 5 h 0.o) no i dostal bana za manniaczenie :D

Od poczatku NFS world Byl nastawiony aby tylko zarobic kase... no cóż ...

Znicz dla NFS World :)

[*] Need For Speed World 

Nie dają banów bez powodu. Jeżeli gra się fair nic nie zrobią z kontem.

Nie od zawsze NFSW był nastawiony na kasę :)

Kiedyś można było nabyć dużo SB za niską cenę ;)

Poza tym World jeszcze trochę pożyje.

Nie wszystkim podoba się The Crew.

Podobnie jest z WoS - wiele osób woli motyw nielegalnych wyścigów oraz policję.

f

Opublikowano

­Ze wszystkich zagrożeń dla Worlda, WoS jest chyba najmniej niebezpieczny. Motyw wyścigów na torze jakoś niespecjalnie mi(jak i prawdopodobnie sporej rzeszy graczy) nie przypadł do gustu.

Poza tym nie wszyscy mogą mieć kasę lub komputer, który uciągnie TheCrew. Wg. mnie World będzie się jakoś trzymał przy życiu głównie dzięki takim ludziom.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Nie dają banów bez powodu. Jeżeli gra się fair nic nie zrobią z kontem.

Nie od zawsze NFSW był nastawiony na kasę :)

Kiedyś można było nabyć dużo SB za niską cenę ;)

Poza tym World jeszcze trochę pożyje.

Nie wszystkim podoba się The Crew.

­Ze wszystkich zagrożeń dla Worlda, WoS jest chyba najmniej niebezpieczny. Motyw wyścigów na torze jakoś niespecjalnie mi(jak i prawdopodobnie sporej rzeszy graczy) nie przypadł do gustu.

Poza tym nie wszyscy mogą mieć kasę lub komputer, który uciągnie TheCrew. Wg. mnie World będzie się jakoś trzymał przy życiu głównie dzięki takim ludziom.

Podobnie jest z WoS - wiele osób woli motyw nielegalnych wyścigów oraz policję.

No Cóż ale jednak... Coraz wiecej ludzi zaczyna interesować się innymi grami...

World OF Speed Ma Niestety kłopoty... 

bana za nic niedają mówicie ;)?

No Niestety Czasem padają pomyłki... Mój kolega jest żywym dowodem ;) ... MiniRaper1 jagby co :D

A I Grałem Juz w 2010 ;) z mojim wujkiem to pamietam jak sie grało... Wiekszość wtedy nabywało Startery w Empiku ;) pamietam te puste pułki (w Siedlcach) ... Nabyłem wtedy Starter Packa za 50 zł ... OSTATNIEGO :D!

76561198180869410.png
Opublikowano

Chciałbym nabyć tylko 5 ultra czesci do samochodu i bym tego hacka juz nigdy nie wlaczyl ale wez ty to teraz zrob.... Takie teraz zabezpieczenia porobili że jest to praktycznie ( Teraz ) Nie wykonalne... Mam nadzieje że ruscy hakerzy coś już tworzą :P.

9218_loveaudi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...