Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wengor.pl [Dedyk] [Hard]

Biolog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem, i serwer wydaje się być spoko, chociaż czuję tutaj duuuże podobieństwo do Tayena.

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

może ktoś da jakieś info co do serwera ? bo administracja jawnie ma temat na tym forum gdzieś.Nie wiem czy sobie nie zagrać ale narazie same minusy :(

Opublikowano

Gdyby byla reklama bym zagral w c**j co prawda zawitam i tak . Sa szkaty co10lvl ?

Zrobcie reklame bo na razie gra 10 osob jesli serwer bd dobry to moge cos tam nakrecic ;p

sygna.png

Opublikowano

Kur wa pobrałem clienta zagrałem i usunąłem.Teraz takie lagi komputera ma że musiałem sobie formata walnąć.Super ten client zasyfiony jest

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Kur wa pobrałem clienta zagrałem i usunąłem.Teraz takie lagi komputera ma że musiałem sobie formata walnąć.Super ten client zasyfiony jest

Aha ? to kup lepszy komputer czy cos ?

mówiłem, że Avast wykrył mi 2 wirusy.. Serwer, żeby kraść hasła graczy :)

no nie wiem mi wykrylo znow 5 wirusow ale ok

Na serwerze nie mam zadnych lagow jedyny minus jak narazie to te 5 wirusow + malo graczy

Wbijajcie na serwa bo nudy ;/

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Aha ? to kup lepszy komputer czy cos ?

no nie wiem mi wykrylo znow 5 wirusow ale ok

Na serwerze nie mam zadnych lagow jedyny minus jak narazie to te 5 wirusow + malo graczy

Wbijajcie na serwa bo nudy ;/

Komputer mam od pół roku więc nie będe kupował.Dobrze że ten format pomógł....

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Komputer mam od pół roku więc nie będe kupował.Dobrze że ten format pomógł....

widac ze cos z toba nie okej :P ja mam clienta gram i jest okej wirusy sa w clientach mniej dopracowanych to prawda ale zadnych wirusow tam nie ma to poprostu fake nic z komputerem sie nie dzieje a typ chcial zaswiecic inteligencja bo cos mu nie wyszlo na serwie :D 

Dla mnie serwer znakomity nie jest nawalone 9999 dodatkow jest to co potrzebne szkoda tylko ze malo ludzi gra.. zadbajcie o reklame i bedzie miod malina :D

Opublikowano

Serwer jeden z lepszych na których grałem ostatni, spoko exp, drop.

SZKODA, ŻE ADMINISTRACJA MA TOTALNIE WYJEBANE NA TEN SERWER :)

Opublikowano

Elementy prezentacji znajome.

Serwer w pierwszym momencie nie zrobił na mnie żadnego wrażenie i z tego powodu nie zagram.

Ale jak załatwicie reklamę to wybijecie serwer,bo jest ciekawy. Powodzenia! :)

Opublikowano

Client zawirusowany , na 56 miał 42 w tym trojany keye i inne , po wypakowaniu i odpaleniu odrazu wyskoczylo jakies okienko wefgias.exe i potem wyskakiwało co 5min , czyli robił albo ss albo skrypty klawiatury . NIE POLECAM I ODRADZAM ! - UDAŁO MI SIĘ JE USUNĄĆ ale napewno nie jest to czysty klient :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam ściągnąłem clienta i mam zero wirusów  :D

Bo jesteś chłopcze jego "Kolegą "lizo" wiesz co mam na myśli ;). Biolog sam nic nie umię zrobić 9;0 dzia i tyle w temacie. Serwer nawet nie wystartował. Ban dla Założyciela tematu za wirusy+ kosz

qhnkxc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...