Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Jak zrobić serwer a nie "gufno"

Zielony Wafel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA?

Witam zaprezentuje wam dziś poradnik jak zrobić serwer a nie gufno

Po 1. wybrać jakikolwiek tryb oprócz Survival + Gildie/Frakcje

Po 2. Nie przyjmować do administracji dzieci z kompleksami :)

Po 3. Nie pisać że macie autorskie toolsy czy inne pluginy bo i tak wyjdzie na jaw że to nie prawda(autorskie czyli własne - własny pomysł(każde toolsy które się wzorują np. na Essentials nie są autorskie ponieważ to jest "kopiowanie" w pewnym stopniu)

Po 4. Zapraszajcie dużo dziewczyn na serwer, mrrr

Po 5. Serwery z modami to najlepszy wybór

W temacie chodzi o tępienie syfu w mc(sv+g/hc itp)

Opublikowano

REKLAMA?

Witam zaprezentuje wam dziś poradnik jak zrobić serwer a nie gufno

Po 1. wybrać jakikolwiek tryb oprócz Survival + Gildie/Frakcje

Po 2. Nie przyjmować do administracji dzieci z kompleksami :)

Po 3. Nie pisać że macie autorskie toolsy czy inne pluginy bo i tak wyjdzie na jaw że to nie prawda(autorskie czyli własne - własny pomysł(każde toolsy które się wzorują np. na Essentials nie są autorskie ponieważ to jest "kopiowanie" w pewnym stopniu)

Po 4. Zapraszajcie dużo dziewczyn na serwer, mrrr

Po 5. Serwery z modami to najlepszy wybór

Dziękuje i do widzenia, proszę o podpięcie może to coś da.

Popieram, ale każdy i tak będzie robił po swojemu a tu zaraz będzie temat kto co uważa (spam, różne poglądy itp.)

@ZielonyWafel poprawiłem, trochę w złym kontekście to napisalem.

reklama.png

Opublikowano

A ja nie popieram. Wszystko da się zrobić zeby wypaliło.

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Serwery z modami to nie najlepszy wybór, a ten poradnik do dupy, bo i tak napisałeś to co oczywiste.

Opublikowano

@kolumb tu nie chodzi o "wypalenie" tu chodzi o to że sv+g to syf i ten tryb po prostu jest najgorszym trybem w mc (na np. serwerach na modach ludzie się nie nazywają "kurwami" czy "freekillami")

@karolek Może parę dzieci zmądrzeje :)

@kapi ehh widzę że nie zrozumiałeś tego co napisałem, w temacie chodzi o tępienie syfu w mc

@sutv ehh widzę że nie zrozumiałeś tego co napisałem, w temacie chodzi o tępienie syfu w mc

Opublikowano

Taki poradnik na pewno nie zostanie podpięty i mogę Ci to zagwarantować, ale możliwe że znajdzie się w liście poradników.

Gówno prawda co do pierwszego żeby nie wybierać suvrival lub gildie, każdy możę wybrać co chce i jeżeli na prawdę się postara to mu się uda.

Trzeba by było poświecić wiele czasu na takie serwer, i jest ich dużo ale to nie szkodzi aby odradzać komuś wybierać takiego?

Taki serwer da się zrobić aby się wybił.

Reszta spontanicznie! :) 6/10

Kappa.

Opublikowano

Ja polecam Ci zapoznać się z poradnikiem 'Jak napisać dobrze temat na mpcforum'. 
Ten temat jest zbędny, każdy serwer może wypalić, trzeba tylko wiedzieć jak tego dokonać. :D

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...