Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzieci dnia dzisiejszego

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie ma w nich nadziei dziewczyny wyglądały jakby miały skończyć pod latarnią 

Dziwne to dzieci kto ich wychowuje ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Bo kiedyś jak ktoś zobaczył cycki to było wielkie WOOOOOOW, a teraz, pięciolatki siedzą na stronach dla dorosłych i dla nich to rzecz normalna.

A później rodzice dziwią się że co wejdą do pokoju syna to zawsze ogląda pulpit.

Opublikowano

Wut? Przecież dzieciaczki sobie tylko tańczą, ja nie widzę w tym nic złego. Czyli według Ciebie @James1919 dzieci powinny zachowywać się jak Ty - siedzieć 24/7 przed PC?

@Crisey

Gratulacje... Nie ma to jak bez podstanie komuś wytykać co robi, skąd ty wiesz co ja robię w wolnym czasie? Ja tak samo mogę powiedzieć że ty siedzisz 24/7 na kompie i co? Czy to będzie prawda? Zastanów się zanim drugi raz zaczniesz komuś wytykać co robi. 

Pisząc ten temat nie miałem na myśli "Co oni robią/Nie powinni się tak zachowywać/Zamiast się wygłupiać.../Czy inne tego typu" tylko zapytać was o zdanie, ale z tego co widzę to większość woli pisać że "co ja mam do tych dzieci" lub wytykać mi co ja robię, więc nie widzę dalszego sensu tego tematu.

Pozdrawiam 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...