Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzieci dnia dzisiejszego

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie jedna rzecz, teraz na YouTube pojawia się coraz więcej filmów których autorami są 10 letnie dzieci, ja się pytam jak to się dzieje, że te dzieci zachowują się jak... Sami zobaczcie

https://www.youtube.com/watch?v=qALMR8igFUw

Ja nie wiem, ale widząc zachowanie tych dziewczyn, zacząłem zastanawiać się czy na pewno jestem na YT 

Ten film to jeszcze nic... Ale nie będę udostępniał pewnego filmu z facebooka bo może ktoś sobie tego nie życzy bym dał link do jego profilu 

Cześć...

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś gorszego.Wygląda to jakby chcieli odwzorować jakiś teledysk, pewnie się naoglądali na vivie, mtv albo innym gównie.

Opublikowano

W dzisiejszych czasach nie ma dzieci tylko mongoły więc nawet nie wiem o czym napisałeś w tym temacie.

Gdy czytam takie posty to aż płakać mi się chcę ze współczucia. Trzeba mieć coś nie tak w głowie żeby takie rzeczy pisać... Swoje dzieci też będziesz nazywał "mongołami" ? Zastanów się zanim takie rzeczy napiszesz.

Wracając do tematu. No cóż istnieją ludzie bardziej inteligentni jak i zarówno ci mniej. Lecz zgadzam się z @1361622928-U485574.pngKelar telewizja czasami ogłupia. Oczywiście to zależy jaka, bo gdy widzę niektóre seriale na tvn to naprawdę dziwię jak to ludzie mogą oglądać. Oczywiście nie wszystkie są fatalne, ale zdecydowana większość po prostu głupkowata. ;)

Opublikowano

Gdy czytam takie posty to aż płakać mi się chcę ze współczucia. Trzeba mieć coś nie tak w głowie żeby takie rzeczy pisać... Swoje dzieci też będziesz nazywał "mongołami" ? Zastanów się zanim takie rzeczy napiszesz.

Wracając do tematu. No cóż istnieją ludzie bardziej inteligentni jak i zarówno ci mniej. Lecz zgadzam się z @1361622928-U485574.pngKelar telewizja czasami ogłupia. Oczywiście to zależy jaka, bo gdy widzę niektóre seriale na tvn to naprawdę dziwię jak to ludzie mogą oglądać. Oczywiście nie wszystkie są fatalne, ale zdecydowana większość po prostu głupkowata. ;)

Moje dzieci będą wychowywane twardymi zasadami zamiast pitoleniem 3 po 3 jak aktualni rodzice, jakieś żałosne "bezstresowe wychowanie".

No i nie pozwolę swojemu dziecku oglądać jakiś zjebów w internecie, żeby się czasem gównem nie zaraził.

0LsM05U.png

Opublikowano

Moje dzieci będą wychowywane twardymi zasadami zamiast pitoleniem 3 po 3 jak aktualni rodzice, jakieś żałosne "bezstresowe wychowanie".

No i nie pozwolę swojemu dziecku oglądać jakiś zjebów w internecie, żeby się czasem gównem nie zaraził.

Te niektóre "zjeby" potrafią przekazać człowiekowi większe wartości niż ty swoimi anachronicznymi zasadami. Co jest dobrego w takim sposobie wychowania? Bo mi to naprawdę ciężko zrozumieć. 

Opublikowano

Te niektóre "zjeby" potrafią przekazać człowiekowi większe wartości niż ty swoimi anachronicznymi zasadami. Co jest dobrego w takim sposobie wychowania? Bo mi to naprawdę ciężko zrozumieć. 

To, że potem taki gówniarz robi wszystko co chce, bo nikt go nie nauczył jak masz się zachować w pewnych sytuacjach.

Opublikowano

Telewizja ok ale zauwazcie, ze teraz rodzice maja totalnie wyjebane na wychowanie dzieci. Siedza caly dzien w pracy, wracaja zmeczeni do domu, pozniej sen i tak w kolko.

Opublikowano

Kolega w pierwszym filmiku tańczy lepiej niż ja. :O Nie widzę w tym nic dziwnego, nie takie rzeczy się robiło za młodu na podwórku.

Co do drugiego filmiku to nie wiem co mam napisać, gościu mnie zniszczył. A kogo to wina? Rodziców, nie przypilnowali bachora, a jeszcze lepsze jest to, że takie zachowanie wyniósł z domu, bo kto mógł go tak nauczyć? 

Opublikowano

Potrafią przekazać wartości tylko w pełnometrażowych filmach, anime lub gdy są nieuleczanie chore i wychowane właśnie na porządnych filmach / anime.

Żadne dziecko na "bezstresowym wychowaniu" nie przekaże Ci nic wartościowego, jedynie "łubudu" czy inne gówna.

Nie wiem stary co Ty wciągasz, że w takie bzdury wierzysz które wypisujesz.

Moje zasady są poprawne ponieważ sam zostałem na takich wychowany i mogę z czystym sercem powiedzieć, że jestem pełnoprawnym człowiekiem a nie jakimś podludziem który nie zna podstaw kultury czy nawet tabliczki mnożenia.

Moi rodzice nigdy nie mieli ze mną problemów i nigdy im wstydu nie przyniosłem i jestem pewien, że to dzięki wychowaniu oraz nie dawaniu mi wszystkiego co mi się zachciało.

Jeżeli chciałem coś naprawdę droższego to miałem sam sobie na to zbierać przez co nauczyłem się dbać o rzeczy i znam ich wartość.

0LsM05U.png

Opublikowano

Tez mogę powiedzieć że byłem wychowany w tradycyjny sposób, twarda ręką i ta metodę przekażę swoim dziecią, chce żeby wyrosło na ludzi bo słuchając rozmowy dzisiejszych gimbusów to aż mi się rzygać chce, no ale co takie chęci państwa, głupim narodem łatwiej się steruje, pozdro dla normalnych :-P

Opublikowano

Daj dzieciakowi dostęp do internetu i widzisz co się dzieje. Na szczęście ja nie zdecyduje się na posiadanie dzieci, bo w dzisiejszych czasach jest to po prostu bezsens, właśnie między innymi dlatego.

A rodziców którzy uważają bezstresowe wychowanie za najlepsze, to bym co najwyżej kazał reedukować.

Opublikowano

wyglądają jakby się pixów najadly :)

wyglądają jakby się pixów najadly :)

Wychowanie bezstresowe to tak jakby dać dziecku wolną rękę i niech robi co chce, a jak zrobi coś złego np. podpali dom czy coś to rodzić powie tylko "Tak nie wolno skarbie"

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

I co się dziwić? Też w szkole mam takich. Typowe dziecko JP Armii. Internet powinien być dostępny tylko dla osób, które nie robią z siebie totalnych pajaców.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

I co się dziwić? Też w szkole mam takich. Typowe dziecko JP Armii. Internet powinien być dostępny tylko dla osób, które nie robią z siebie totalnych pajaców.

Albo żeby internet był dostępny do 18stego roku życia, a poniżej to mają pecha.

Opublikowano

Wut? Przecież dzieciaczki sobie tylko tańczą, ja nie widzę w tym nic złego. Czyli według Ciebie @James1919 dzieci powinny zachowywać się jak Ty - siedzieć 24/7 przed PC?

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Wut? Przecież dzieciaczki sobie tylko tańczą, ja nie widzę w tym nic złego. Czyli według Ciebie @James1919 dzieci powinny zachowywać się jak Ty - siedzieć 24/7 przed PC?

pewnie tak

dzieci cały czas sie tak zachowuja tylko kiedys nie kazdy typ latal z srajfonem wszystko filmowal i wrzucal na youtube

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...