Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o platonosci-online.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najgorsze gówno na polskim serwisie. Raz mi zajebało 150 zł z przychodów z serwera. I do tego mi pisali ,że nie wypłacałem -_- . NIE POLECAM

JEŻELI POMOGŁEM DAJ LAJKA :)

Opublikowano

Co do Pana up. Jak to już ktoś pisał na MPC. Jeśli serwer MineCraft zbiera hajs z VIP'ów itd co nie powinno wgl mieć miejsca to te płatności np już odprowadzają podatek. Napisz do jakiegoś hostingu i wtedy zobaczysz co Ci powiedzą. Jeśli chodzi o te płatności-Online to nie polecam. Mój kolega czekał tam 3 miesiące na wypłatę po czym napisali że nie może być wypłacone bo coś im tam się nie zgadza i był koniec tematu z nimi.

Opublikowano

O nie nie nie tylko nie to. Najgorsze gowno, bylem u nich 3 miesiace i w ciagu tego czasu z 10 razy usuneli mi uslugi, bez podania przyczyny. Support mi nie odpisywal na wiadomosci. W pierwszym miesiacu serwera jak mialem jeszcze 20 slotow to nie wyplacili mi pieniedzy, bo mialem cos zle wpisane w opisy uslug. Nie polecam.

Jezeli masz 18 lat to dotpay, a jak nie to profitsms

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Opublikowano

najgorsza firma jaka moze byc 

o ile przy malych kwotach  nie bylo problemu to przy tych  400+ potrafili sobie zatrzymac bez wytlumaczenia zadnego  wytlumaczenia

kontakt na 0 poziomie ... jak bedziesz miec szczescie to moze dostaniesz odpowiedz po tygodniu 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

Złodzieje i tyle... 500 zł ponad i pisali, że nic takiego nie było. Nie polecam :)

Opublikowano

Usługi jakie udostępniają platnosci online kuszą tym ze mają dosyć wysoki procent z sms a co do wypłat to odradzam bo często wypłaty nie dochodzą i pieniądze potrafią zniknąć od nich a kontakt z BOK to masakra

Opublikowano

Homera.pl weź sobie, kontakt z supportem na poziomie i konsultancji sa mile nastawieni. A co do wypłat to po otrzymaniu pism jest zlecana wypłata 2-4 dni, jeśli ktoś mieszka blisko Sochaczewa to można dostarczyc osobiście rozliczenia podpisane, a co przez to idzie to szybsza wypłata, a co z zmiana prowizji nie ma większego problemu aktualnie mam 60% zysku z premium sms po uzgodnieniu z nimi.

Homepay.pl*- bardzo przepraszam za błąd, ale troszkę slownik podmienia.

Opublikowano

A co ten temat robi w mc? 

Nie polecam, hajs zabierają... Jakbym miał ten hajs który tam miałem to już dawno bym sobie ps/kompa nowego kupił (1600zł)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...