Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o platonosci-online.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Najgorsze płatności jakie widziałem, homepay.pl nawet tyle nie zabiera co oni. Jeżeli jesteś u nich, przerzuć się na homepay'a, o wiele lepszy, mówię Ci. ;)

sygnatura.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MsDaniel55 Po co to odswiezasz?

Ja Ci polecam HomePay, sam nie mialem lecz wiekszosc serwerow z niego korzysta. Wiec warto : - )

lub ew. fiberhost (xD) odrazu mozna serw kupic. albo na paypal/bank wyplacic.

ps.mozna paysafecardem wplacac.

Pozdrowienia z dzielnicy

Opublikowano

­Nie polecam z doświadczenia lepiej na homepay już w konieczności na profitsms. Pamiętaj, że podatek odprowadza się od 3081 złotego.

4462514400953061278225.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To nie ma znaczenia kto ma a kto nie. Moje doswiadczenie z nimi jest takie ze srednio co 2 tyg mialem usuwane uslugi bez podania przyczyny, opis na stronie byl. Jezeli chcesz isc tam, bo maja najwyzsze stawki to idz, moze Ty nie bedziesz mial problemow, ale to szanse 50/50. Ja polecam Ci homepay, a jezeli nie masz 18 lat to zalozyc na kogos.

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Opublikowano

Ja korzystałem z tego serwisu jakiś czas i zarobiłem ok.500zł i niby ze nie można wypłacić 
i od tamtej pory juz go nie używam i nie polecam 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma po co pisać i nie masz po co nabijac postów... Wyżej użytkownicy opisali Ci i każdy jest na nie. Ja też jestem na nie... Nie wyplacaja pieniędzy i znikają bóg wie gdzie a support nie odpowiada. Tak jak wyżej pisali, złodzieje i tyle... Polecam homepay

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Znajomy z nimi współpracował i również miał problemy z odzyskaniem pięniędzy. Ze swojej strony mogę wam polecić CashBill, współpracuję z nimi od kilku lat i nigdy nie było nawet opóźnienia, pieniądze są na koncie 2-3 dni po wysłaniu im dokumentów do wypłaty. Do tego na starcie dostaje się 50% za SMS.

Opublikowano

Znajomy z nimi współpracował i również miał problemy z odzyskaniem pięniędzy. Ze swojej strony mogę wam polecić CashBill, współpracuję z nimi od kilku lat i nigdy nie było nawet opóźnienia, pieniądze są na koncie 2-3 dni po wysłaniu im dokumentów do wypłaty. Do tego na starcie dostaje się 50% za SMS.

dziekuje za info

IP serwera? jak wspolpracujesz?

Opublikowano

Płatności-online.pl są dla dzieci którzy nie mają skończone 18 lat, nie polecam.

Lepiej skorzystaj z dotpay czy profitsms.

Opublikowano

ref.

PS.Dodam, że zajeba*i mi troche kasy ale to było z 100zl.... I tak z tym nie mam co zrobić- nie mam konta w banku, bo nie mam 18 lat :D Ale chodzi o to jaki wybrać aby zarabiać, zarabiać, a jak będę miał 18 wypłacić. Mam 9k na platnosci i nwm czy przez ten roczek nie ukradną więcej. Tak więc gdzie można zarejestrować się poniżej 18 roku życia aby zarabiać z głową.

PPS.Dodam, że ta kasa jest z kilku serwerów, gdzie łącznie gra po 150osób :DDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...