Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry w biedronce

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś już dorwał gry w biedronce? Bo od wczoraj niby nowa promocja jest, ale tu w Lubuskim nie ma nic a jak już, to gry z poprzedniej oferty są i to pozostałości.

Opublikowano

Za każdym razem, gdy jestem w tym "markecie" widzę tylko resztki pudełek z grami i to tymi najmniej ciekawymi. A ktoś z Was kiedykolwiek kupił grę właśnie tam?  <_<

Opublikowano

U mnie w mieście jest 5 Biedronek.

Byłem w jednej najbliżej mojego domu, to nie udało się nic kupić.

Pozostawały same te dziecięce w stylu Epoka lodowca itp.

Naród tak szybko wykupił wszystko, albo słabą dostawę towaru otrzymali.

Powiat ostrołęcki też zacofany widocznie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Najlepsze jest to, że byłem w kilku biedronkach wczoraj i jak się pytałem ludzi pracujących tam, czy mają już gry. To oni wielkie oczy z zdziwienia bo nic nie wiedzieli o promocji.

Opublikowano

Dlaczego są stare gry, a nie ma nowych?

Wytłumaczenie jest bardzo proste, gry trafiają do sklepów gdzie sprzedano najwięcej gier z poprzednich wyprzedaży/promocji. Jeśli w danym punkcie sprzedaż gier jest słaba, to gry albo tam nie trafiają albo przyjdą później ze sklepów gdzie nie zostały sprzedane.

Także na dany sklep mogło przyjść załóżmy z 30 gier, z czego wystawiona została połowa albo i mniej, przecież w pierwszej kolejności towar kupują pracownicy sklepu...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dzisiaj w lubuskim ( jeśli jesteś z Zielonej Góry ) to na pomorskim widziałem po 8,99 tylko xpand rally

W środę lookne co jest obok szkoły i dam znać

Opublikowano

F5.

Dorwałem dwa dni przed końcem wyprzedaży akurat Anomaly 2. Z obecnej oferty jednak u mnie nie wiele było, gdyż był też Gun, Street Fighter, Singularity, Duke Nukem Forever, Airlines Tycoon 2, Victoria 2 i reszta gier dla dzieci. Borderlandów GOTY czy Majesty 2 nie zauważyłem. No nic trudno. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...