Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] #26 Nestium - Wielkie Imperium Dwóch Królestw - Braavos & Yalyrii

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Miejsca napiszemy, że twórcą mapy jest @daimao.

Dlatego taka brzydka i mi się nie podoba. xD

Ps. Zmieńcie to intro, bo jest brzydkie w c**j. 

Co do serwera to powodzenia, ale ten projekt z góry jest skazany na porażkę.. nie pytajcie czemu. 

Opublikowano

Wszystko fajnie,cacy ale długo robicie już ten serwer to się robi wkurzające.

Mapa genialna zresztą jak wszystko. Mam nadzieje ze się doczekam na serwer...

Długi okres czasu włożony w serwer ma za sobą same dobroci.

Data startu zostanie niebawem ujawniona.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Filmik widać, że zrobiony jest tylko na potrzeby zaprezentowania mapy (bardzo amatorski) wiec nie można się doczepiać do niczego.
PS. Mapa ładna i za to + (a nad filmami popracujemy razem ^^

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Ja jestem człowiekiem, który ceni unikalność i za to masz u mnie duuużego plusa. Mapa jest na prawde bardzo ładna a co najważniejsze nie jest standardowa. Oczywiscie inni mogą mieć inne zdanie :) 

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dobra robota :)

Mam nadzieje ze nie będziemy się gubic zwykle ciężko jest się zapoznać z nowymi królestwami.

Ale + ogromny, swietnie wam to wyszlo.

Opublikowano

Fajna mapa,moim zdaniem trochę za szerokie te drogi i zbyt jaskrawe tekstury ale ogółem b.ładna.

Pozdrawiam.

You could be the corpse and I could be the killer
If I could be the devil, you could be the sinner
You could be the drugs and I could be the dealer
Everything you say is like music to my ears

Opublikowano

Jest okej :) Tylko już to widzę " gdzie jest kur** ten Uriel " Co do tych wszystkich map tylko nie napierdzielcie tam miliona mobów ^^ Lepsze są miejsze spoty z szybszym respem.

PS: Start czasami nie miał być w roku 2k14?

Opublikowano

Jest okej :) Tylko już to widzę " gdzie jest kur** ten Uriel " Co do tych wszystkich map tylko nie napierdzielcie tam miliona mobów ^^ Lepsze są miejsze spoty z szybszym respem.

PS: Start czasami nie miał być w roku 2k14?

Od tego jest minimapa oraz beta by zapoznać się z serwerem.

Co do regenów nie ma się czego obawiać sam nie lubię big spotów na mapach tylko sprawia to niepotrzebne lagi.

Co do startu padła kiedyś data, że start ma być w 2014 lecz niestety nasze plany uległy zmianie i start został przeniesiony na obecny rok.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Od tego jest minimapa oraz beta by zapoznać się z serwerem.

Co do regenów nie ma się czego obawiać sam nie lubię big spotów na mapach tylko sprawia to niepotrzebne lagi.

Co do startu padła kiedyś data, że start ma być w 2014 lecz niestety nasze plany uległy zmianie i start został przeniesiony na obecny rok.

To super :) Postarajcie się o jak najlepsza optymalizację ;) Bd jakieś filmy z setów broni/dungów?

Opublikowano

To super :) Postarajcie się o jak najlepsza optymalizację ;) Bd jakieś filmy z setów broni/dungów?

Będzie film przedstawiający ale już raczej wszystkie dungi w jednym filmie by zaoszczędzić na czasie.

Niedługo pojawi się prezentacja w której będzie wszystko zawarte.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...