Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o takich butach

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ja mysle? z*******e, lepsze takie niz ajer maxy chodzone lato i zime 

Co do er maksów to są spoko buty ale tylko jedynki ale nie są warte swojej ceny, wiem co mówię.

Najlepiej z mojej kolekcji śmiga mi się we fluxach i jordanach 8  NO I ejeszczwe w new balance 410 :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Niezłe, ale sznurówki odpadają. Albo je wymienić, albo nie brać butów. :P

Całkiem spoko, ale od razu wymieniłbym sznurówki.

Też mi się tak wydaje ale na jakieś rzemyki ? Bo zwyke raczej nie będą pasowaly :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Też mi się tak wydaje ale na jakieś rzemyki ? Bo zwyke raczej nie będą pasowaly :)

No w zwykłych nie bardzo. Są takie cieńkie do tego typu butów i ładnie się to prezentuje. :)

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Mogą być, całkiem dobrze wyglądają.Na pewno lepiej takie założyć do garniaka niż jakieś air maxy.

Opublikowano

Jeżeli cena nie jest dla Ciebie istotna tak jak wspomniałeś kilka postów wcześniej to weź sobie coś z wyższej półki jakościowej. Coś czego nie "kleiły" chińskie rączki.

https://www.rylko.com/pl/katalog/mezczyzna,8.html

Jeżeli bardziej podobają Ci się tamte to moim skromnym zdaniem będą pasować ale nie do granatowego garnituru, no ale o gustach się nie dyskutuje.
Co do jakości butów z Reserved - mam jedną skórzaną parkę i jestem z niej bardzo zadowolony (zresztą tak samo jak z Ryłka). 

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...