Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Boty od Yuriego - Baner, PokeBot i inne...

Yirumas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam tami bład ze przez około 4 min pokazuje ile jest ludzi na ts3 a pozniej zmienia sie na 0 i tak zostaje co jest?>

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jaki trzeba miec program zeby wpisywac te polecenia ?? screen itd ? Mozna po prosic o linka :) albo nazwe pelna

Opublikowano

Interaktywny banner, generuje grafikę przy każdym wejściu w link, nie ma cache...

Atak typu L7 i wszystko poleci.

Przed ten skrypt wasz serwer może stać się poddany na ataki.

Ten skrypt może być wykorzystany jak exploit.

Yirumas, powinieneś to przewidzieć i zabezpieczyć skrypt.

postaram się wrzucić nowy cachowany. Dawno temu zaniechałem rozwijania baneru interaktywnego z powodu zbyt dużej liczby newbie, którzy przychodzili po pomoc.

Ale prawda, poprawiłem ten błąd już w marcu, ale nie wrzucałem nowych plików bota.

Na mojej stronie pojawiło się wiele nowyh artykułów.

Poniżej zamieszczam link do tsa, na którym jest oficjalnie opisany mój bot. Do moderatorów: Nie jest to ts publiczny, prywatny i inne. Ts powstał, aby pokazać jak w praktyce działają funkcje bota. Zapraszam do czytania i zadawania pytań.

TsBot.pl

Obecnie na rynku premium są 3 boty, Adamsa, Klaskai'a i mój. Każdy jest inny i skierowany do innego grona. Tak samo każdy z Nas nie podkrada sobie ludzi ani pomysłów, więc zapraszam do zdrowej dyskusji.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano
Obecnie na rynku premium są 3 boty, Adamsa, Klaskai'a i mój. Każdy jest inny i skierowany do innego grona. Tak samo każdy z Nas nie podkrada sobie ludzi ani pomysłów, więc zapraszam do zdrowej dyskusji.

3 boty? Chyba tylko Adamsa i Twój bot który jest kopią mbota lub nawet śmiem Twierdzić że to jest rozkodowany mbot i podpierdoliłeś mu funkcje :v

Opublikowano

3 boty? Chyba tylko Adamsa i Twój bot który jest kopią mbota lub nawet śmiem Twierdzić że to jest rozkodowany mbot i podpierdoliłeś mu funkcje :v

Chyba pomyliłeś autorów botów. Twór klasskai'a jest marną przeróbką mbota. Mbot nie posiada tych funkcji co bot od Yirumas'a..

Opublikowano

ty wiesz w ogóle co mój bot robi?

Chyba pomyliłeś autorów botów. Twór klasskai'a jest marną przeróbką mbota. Mbot nie posiada tych funkcji co bot od Yirumas'a..

Nie przejmuj się, tylko myślący człowiek skapnie się, że te boty się różnią.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

misiu, zapraszam na moją stronę, na oficjalnego tsa bota. tam sobie poczytasz, dowiesz się co nie co. Możesz też wejść na mojego publika i co się okaże, że obecnie nie ma bota, który ma takie funkcje jak ja.

więc? więc myśl misiu na przyszłość zanim kogoś o coś oskarżysz.

Kontakt:

Opublikowano

misiu, zapraszam na moją stronę, na oficjalnego tsa bota. tam sobie poczytasz, dowiesz się co nie co. Możesz też wejść na mojego publika i co się okaże, że obecnie nie ma bota, który ma takie funkcje jak ja.

Ale sklej dupe i nie pisz mi 'misiu'. Czekam aż znów wbijesz na tsa i będziesz pisał do Adamsa żeby 'zakopać topór wojenny'  xD  xD

Opublikowano

Wiele razy rozmawialiśmy, wszystko co posiadasz można napisać od ręki. Narazie nie masz czym się chwalić. ;)

Ps. Gdy rozmawiasz ze mną wydajesz się normalny, a od osób 3-cich dowiaduję się, że mnie obgadujesz. Ciekawe podejście.

Nie pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiele razy rozmawialiśmy, wszystko co posiadasz można napisać od ręki. Narazie nie masz czym się chwalić. ;)

Ps. Gdy rozmawiasz ze mną wydajesz się normalny, a od osób 3-cich dowiaduję się, że mnie obgadujesz. Ciekawe podejście.

Nie pozdrawiam.

Pytanie kto ci takie rzeczy mówi. ja wiem z kim rozmawiam i co komu mówię. 

Klaskai powiem mi tylko jedno, bo mam dostep do klientów, którym sprzedałeś boty, którym dałeś boty i nasuwa mi się jedno pytanie. Ukradłeś bota Adamsa, sprzedawałeś go na lewo, a potem pisałeś swojego bota na plikach jego. BA! Nawet dzisiaj te twoje my-boty i inne są na plikach mbota udostepniane z jedną różnicą: są lekko zmodyfikowane przez ciebie. To powiedz mi: Tobie powinno być wstyd pisać,że to co mam łatwo napisać, bo ty nawet tego nie napisałeś. Twój kod bazuje na czyimś bocie.

Może i Adams mnie wy**jał, ale przynajmniej jego pracy nad botem jestem pewien i wiem, że sam to napisał. Tak samo ja pisałem całego obecnego bota od zera, a ty? No właśnie. Jeśli chcesz mi pisać, że to co am może napisać każdy pokaż, że chociaż tyle co ja mam sam umiesz napisać.

Dalej. Statystyk kanałowych w formie wykresu do dzisiaj nie napisałeś? Jak to? przecież każdy umie to napisać. heh. Jak dorównasz mojemu botowi bez pomocy Adamsa pogadamy, bo piracić i opierać się na czyimś kodzie każdy umie.

Ale sklej dupe i nie pisz mi 'misiu'. Czekam aż znów wbijesz na tsa i będziesz pisał do Adamsa żeby 'zakopać topór wojenny'  xD  xD

A po co ja mam zakopywać topór wojenny. Adams wisi mi kasę za licencję na bota, którego kupiłem. Dobrze wie, że w dowolnej chwili na podstawie papierków, które od niego mam mogę mu założyć sprawę o zwrot kasy, ale na razie mam gdzieś jego kasę. Pewnie powiesz, że to ja go zrobiłem w ch*ja i on może mi zrobić sprawę. Jasne, czekam, stawię się w sądzie.

Mi też bot nie działa podałem mu dobre dane do logowania dobre ip wszystko ok, a on i tak na serwer nie chce wejść :/

To stara wersja banera pisana dawno temu. Teraz daję gratisowo do mojego bota baner na tsa. chcesz, odezwij się na priv.

Do reszty zainteresowanych ludzi funcjami bota lub Poke i Banerem. Jeśli ktoś z Was ma ochotę korzystać z moich skryptów zapraszam do kontaktu na gg ze stopki.

Kontakt:

Opublikowano

A po co ja mam zakopywać topór wojenny. Adams wisi mi kasę za licencję na bota, którego kupiłem. Dobrze wie, że w dowolnej chwili na podstawie papierków, które od niego mam mogę mu założyć sprawę o zwrot kasy, ale na razie mam gdzieś jego kasę. Pewnie powiesz, że to ja go zrobiłem w ch*ja i on może mi zrobić sprawę. Jasne, czekam, stawię się w sądzie.

No przecież to Ty wbiłeś na naszego tsa i do niego pisałeś  xD A teraz piszesz 'A po co ja mam zakopywać topór wojenny' damn it.

Opublikowano

No przecież to Ty wbiłeś na naszego tsa i do niego pisałeś  xD A teraz piszesz 'A po co ja mam zakopywać topór wojenny' damn it.

No widzisz, dogadaliśmy się. To JA wbiłem do ADAMSA i z nim rozmawiałem. Nie wbiłem do Ciebie i nie rozmawiałem z Tobą, więc nie wtrącaj się w nie swoje sprawy. Jeśli Adams coś chce wyjaśni to ze mną, przydupasów nie potrzebuje do kontaktu z Nim. Jeśli nie interesuje cię temat wątku nie spamuj w nim a DALSZĄ korespondencję do mnie, która nie dotyczy tematu, a nie dotyczy kieruj na moje pw.

Kontakt:

Opublikowano

No widzisz, dogadaliśmy się. To JA wbiłem do ADAMSA i z nim rozmawiałem. Nie wbiłem do Ciebie i nie rozmawiałem z Tobą, więc nie wtrącaj się w nie swoje sprawy. Jeśli Adams coś chce wyjaśni to ze mną, przydupasów nie potrzebuje do kontaktu z Nim. Jeśli nie interesuje cię temat wątku nie spamuj w nim a DALSZĄ korespondencję do mnie, która nie dotyczy tematu, a nie dotyczy kieruj na moje pw.

Interesuje mnie ten temat bo jesteś gównem ponieważ wszystko co masz w tym swoim śmiesznym bocie jest od Adamsa bo bezczelnie mu podpierdalasz kod ale się do tego nie przyznasz. Gdyby nie Adams to polska scena tsa byłaby w c**j uboga ;) Nie polecam.

@EDIT: Widocznie masz wodogłowie bo nawet z nim nie rozmawiałeś ponieważ on nie rozmawia z takimi społecznymi wyrzutkami jak ty :) Więc za dużo sobie dopisujesz  :D  :D  :D  :D

Opublikowano

Interesuje mnie ten temat bo jesteś gównem ponieważ wszystko co masz w tym swoim śmiesznym bocie jest od Adamsa bo bezczelnie mu podpierdalasz kod ale się do tego nie przyznasz. Gdyby nie Adams to polska scena tsa byłaby w c**j uboga ;) Nie polecam.

@EDIT: Widocznie masz wodogłowie bo nawet z nim nie rozmawiałeś ponieważ on nie rozmawia z takimi społecznymi wyr

zutkami jak ty :) Więc za dużo sobie dopisujesz  :D  :D  :D  :D

Może i bym się przejął tymi oskarżeniami gdyby nie to ze połowa funkcji nawet do funkcji z mbota nie jest podobna. Tak jak napisałem. Nie używałem mojego bota, nie znasz kodu, wiec nie oskarżaj ludzi o coś o czym nie masz pojęcia.

Ale zazdrość jest, widać to niestety. Żyj w swoim świecie i nie zaśmiecać mi wątku, bo nic nie mówisz w temacie. No chyba ze zrobienie funkcji limit rang to plagiat z mbota.

Powtórzę dla tych co mają wątpliwości. Mój bot nie jest plagiatem, jest napisany od pierwszej do ostatniej linii samemu. A jeśli ktoś chce mi zarzucić coś to niech przedstawi dowody. Wątpię czy uwierzy ci ktoś jak jesteś przydupasem autora innego bota. Jedyne co robisz pożytecznego to trzymasz mój wątek na gorze w dziale mpc.

Kto chce znać opinie o bocie zapraszam. Podam tsy gdzie bot chodzi i sami spytać ie :)

Kontakt:

Opublikowano

Niewiem, ale u mnie bot nie dziala tak jak powinien. grafika sie wyswietla ale dane na niej juz nie :(

U mnie identyczny problem.

Opublikowano

U mnie identyczny problem.

powtarzam to każdej osobie, która przychodzi z tym problemem. Baner jest dla osób co znają się na linuxie. UWAGA! Jeśli nie znasz się na linuxie NIE INSTALUJ BANERA NA VPS, DEDYKU, bo masz go źle skonfigurowanego. brak bibliotek, praw itd. Jeśli JESTEŚ NEWBIE w świecie linuxa uruchom baner na jakimś hostingu a baner pójdzie. NP.

cba.pl

ostatnio wprowadziłem do mojego bota takie banerki, które daje za free

http://www.tsbot.pl/kto_uzywa/

Jeśli ktoś sobie takie coś życzy zapraszam do kontaktu mailowego. ODPOWIADAM DO 2-3 DNI.

Kontakt:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...