Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Boty od Yuriego - Baner, PokeBot i inne...

Yirumas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Doszedłem do wniosku że będę wydam stabilną wersję pokebota i będzie nierozwijana, natomiast baner zlinkuje z pokebotem i innymi funkcjami pod nazwą TsBot.pl, który będzie darmowy ale rozwijany wolniej od mojego oficjalnego pokebota. Pech sprawia, że większośc ludzi którzy chca tę najlepszą wersję Multibocika nie chce się zgodzić na moje warunki jakimi jest między innymi bot na mojej maszynie. Jeśli uważacie, ze moim celem jest rozwalić jakieś serwery to musicie się gryźć z tym sami. Poświęcam wyjątkowo dużo czasu na robienie bota, a powiem Wam, ze obecnie bot dostarcza informacji o serwerze, użytkownikach i kanałach na każdy możliwy sposób, od aktywności, po problemy. Komuś zaoferowałem dodatkowo sparowanie mojego bota u niego z jego komórką, żeby miał info na bieżąco ze statystyk, jesli jest daleko od kompa. Doszedł do wniosku, że jednak boi się o tsa. No trudno ;) Robię bota dla ludzi, ale za wszelką cenę nie będę go Wam wciskał jak ankieter.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Drogi Yurii,

naprawdę podoba mi się twój bot, jestem tego świadom że nie są to waszej twórczości boty jednakże jestem i tak z Was bardzo dumny. 

Czemu podkreśliłem "Was" (Dosłownie podkreśliłem) ponieważ moim zdaniem Ci którzy modyfikują te boty dzielą się na 2 części:

Tych mądrych czyli Cb Yurii 

oraz 

Tych gorszych czyli osoby niekompetentne w swoich czynach.

Ty od razu się przyznałeś że nie są to twojego autorstwa itd 

Jednak bywa tak że Administratorzy ... pfff ... Technicy (CHYBA KAŻDY WIE O KOGO CHODZI KTO JEST W TEMACIE) Kłamią w żywe oczy że wszystkie modyfikacje jakie wprowadzają są ich 100% autorstwa.

CO JA BEDĘ UKRYWAŁ

Jebanany 

Bo o Pana tutaj chodzi, kłamałeś, waliłeś farmazony żę wszystkie modyfikacje na twoim Ts'ie są twojej twórczości.

Jak dla mnie Pan T. jest zwykłym burakiem ponieważ po tym jak zacząłem głosić prawdę zostałem wyrzucony i zbanowany, 

Pfff Przepraszam że się tak uniosłem.

Dobry Bot ! 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie, otóż zainstalowałem php-gd, następnie zresetowałem serwer apache, banner się wyświetlił ale bez ilości użytkowników itp. Dlaczego tak się dzieje? wspomnę tylko że nic prócz danych do serwera nie zmieniałem. 

Opublikowano

Mam pytanie, otóż zainstalowałem php-gd, następnie zresetowałem serwer apache, banner się wyświetlił ale bez ilości użytkowników itp. Dlaczego tak się dzieje? wspomnę tylko że nic prócz danych do serwera nie zmieniałem. 

Spróbuj sprawdzić logi apache, kolejna sprawa sprawdź czcionkę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Drogi Yurii,

naprawdę podoba mi się twój bot, jestem tego świadom że nie są to waszej twórczości boty jednakże jestem i tak z Was bardzo dumny. 

Czemu podkreśliłem "Was" (Dosłownie podkreśliłem) ponieważ moim zdaniem Ci którzy modyfikują te boty dzielą się na 2 części:

Tych mądrych czyli Cb Yurii 

oraz 

Tych gorszych czyli osoby niekompetentne w swoich czynach.

Ty od razu się przyznałeś że nie są to twojego autorstwa itd 

Jednak bywa tak że Administratorzy ... pfff ... Technicy (CHYBA KAŻDY WIE O KOGO CHODZI KTO JEST W TEMACIE) Kłamią w żywe oczy że wszystkie modyfikacje jakie wprowadzają są ich 100% autorstwa.

CO JA BEDĘ UKRYWAŁ

Jebanany 

Bo o Pana tutaj chodzi, kłamałeś, waliłeś farmazony żę wszystkie modyfikacje na twoim Ts'ie są twojej twórczości.

Jak dla mnie Pan T. jest zwykłym burakiem ponieważ po tym jak zacząłem głosić prawdę zostałem wyrzucony i zbanowany, 

Pfff Przepraszam że się tak uniosłem.

Dobry Bot ! 

Nie rozumiesz. Boty są mojej twórczości. Bot pisany przeze mnie, który będzie uruchomiony i subskrybowany jest w 100% napisany przeze mnie, każda linijka w każdym pliku.

Jesli chodzi o te boty? Jedynie nie jest moja biblioteka ts3, a ta biblioteka jest kogoś innego i jest na prawach GPL. Więc to nie umniejsza mi, ponieważ każdy obecnie bot, który daje otwarty kod jest napisany na tej bibliotece. Pytanie czemu nie dam swojej? bo nie dam leserom czyt. Ludziom co zżynają mojej pracy, zeby to przerobili i ukradli. Cała moja praca którą obecnie robię i bota, którego wydam chronię. Jednak to nie powoduje, ze boty nie są moje.

I powtórzę jeszcze raz. BOTY SĄ MOJEJ TWÓRCZOŚCI!!! To ,że bot korzysta w mniejszej części z czyjegoś kodu nie świadczy że nie jest mój. i  tym przypadku mogę zgodnie z prawem przypisać sobie ich twórczość. Czemu? Ponieważ biblioteka z której korzystam jest bezwartościowa bez mojego kodu. To narzędzie, z którego 95% userow moich botów nie umie korzystać.

A odnośnie tych innych co tworzą: NIKT, nie napisał do mnie o swoich poprawkach, wielu krytykuje. o czym to świadczy? Że tak naprawdę mało komu warto udostępnić bota, bo ni wiadmo ile pracy włożysz i tak nie podziękują.

Niedługo pojawią się stabilniejsze wersje bota. Natomiast przerobione i obsługiwane na lepszym silniku można wynająć u mnie za bardzo małą opłata i nie martwić się o vps i stabilność.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

@SerwerPROO99

@milower

@Michaux0

@zoxovsky

UWAGA!!!

W związku z chwilą wolnego czasu napisałem kolejną funkcję ale jako osobnego bota. Zerowe obciążenie serwera jak i maszyny.

Nie wiem jak wy, ale ja mam czesto problem, kiedy User przychodzi do mnie i mówi, że chce kanał strefę wyżej. Skąd mam wiedzieć ile ma osób, kiedy siedzą i czy nie ściemnia? Mój bot robi statystyki w odstępach 5 minutowych, przy czym raz dziennie generuje wykresy statystyk i wrzuca je na odpowiedni kanał. Co to daje? Jeśli przychodzi ktoś z kanału 65 i chce VIPA, ściągacie z jego kanału 8 plików, które odpowiednio pokazują statystyki dla 7 ostatnich dni z osobna i jeden, który pokazuje ostatnie 30 dni. Wiecie WSZYSTKO!

Osoby chcące się zapisać do bety proszę o kontakt TYLKO I WYŁĄCZNIE przez mail w stopce(sygnaturce).

Yuri

Kontakt:

Opublikowano

@SerwerPROO99

@milower

@Michaux0

@zoxovsky

UWAGA!!!

W związku z chwilą wolnego czasu napisałem kolejną funkcję ale jako osobnego bota. Zerowe obciążenie serwera jak i maszyny.

Nie wiem jak wy, ale ja mam czesto problem, kiedy User przychodzi do mnie i mówi, że chce kanał strefę wyżej. Skąd mam wiedzieć ile ma osób, kiedy siedzą i czy nie ściemnia? Mój bot robi statystyki w odstępach 5 minutowych, przy czym raz dziennie generuje wykresy statystyk i wrzuca je na odpowiedni kanał. Co to daje? Jeśli przychodzi ktoś z kanału 65 i chce VIPA, ściągacie z jego kanału 8 plików, które odpowiednio pokazują statystyki dla 7 ostatnich dni z osobna i jeden, który pokazuje ostatnie 30 dni. Wiecie WSZYSTKO!

Osoby chcące się zapisać do bety proszę o kontakt TYLKO I WYŁĄCZNIE przez mail w stopce(sygnaturce).

Yuri

Ciekawa, funkcja jednak to nic nowego, w wielu oprogramowaniach pod serwer TeamSpeak3 można  spotkać coś podobnego, ja osobiście dodałem sobie do tego parę bajerów.

Działa na tej samej zasadzie.

Dodatkowo przerzuca kanał prywatny do strefy vip i dodaje dodatkowo tyle ile osoba chce pod kanałów.

Pozdrawiam :)

@topic

A czy owy bot nadal jest w wersji beta?

Opublikowano

Ciekawa, funkcja jednak to nic nowego, w wielu oprogramowaniach pod serwer TeamSpeak3 można  spotkać coś podobnego, ja osobiście dodałem sobie do tego parę bajerów.

Działa na tej samej zasadzie.

Dodatkowo przerzuca kanał prywatny do strefy vip i dodaje dodatkowo tyle ile osoba chce pod kanałów.

Pozdrawiam :)

@topic

A czy owy bot nadal jest w wersji beta?

o widzisz, nie wiedziałem że takie boty istnieją, nigdy na nie nie trafiłem. Poza tym nie lubie od kogoś ściągać, no ale jeśli mówisz że istnieje bot ktory generuje staty i wrzuca je na kanałową liste to podeślij, z chęcią zobacze róznice w obciążeniu.

Kontakt:

Opublikowano

o widzisz, nie wiedziałem że takie boty istnieją, nigdy na nie nie trafiłem. Poza tym nie lubie od kogoś ściągać, no ale jeśli mówisz że istnieje bot ktory generuje staty i wrzuca je na kanałową liste to podeślij, z chęcią zobacze róznice w obciążeniu.

Dokładniej coś takiego jak posiadasz nie istnieje, istnieją tylko podobizny.

Co do samego bota życzę powodzonka, widzę że ma to sens:)

Opublikowano

Super, dzieki wielkie 

Być kimś za kogo Siebie sam uważasz, a nie biec za stadem bydła i w gównie się tarzać...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam wszytko działa prawidłowo wszystkie boty profesjonalnie wykonane

Opublikowano

Interaktywny banner, generuje grafikę przy każdym wejściu w link, nie ma cache...

Atak typu L7 i wszystko poleci.

Przed ten skrypt wasz serwer może stać się poddany na ataki.

Ten skrypt może być wykorzystany jak exploit.

Yirumas, powinieneś to przewidzieć i zabezpieczyć skrypt.

qs4J0Fl.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niektórym się przydadzą boty ... Yuri ma dobre serce widze ;) Nie no pewnie już osoby korzystają :D Albo próbują " PODPISYWAĆ ŻE TO ICH " Polecam te bociki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co do banner.php ...

to co konkretnie powinienem edytować? Tylko to co na samej górze?

login i hasło query to trzeba na ts kliknać query login i te dane tam dac? :D

Opublikowano

co do banner.php ...

to co konkretnie powinienem edytować? Tylko to co na samej górze?

login i hasło query to trzeba na ts kliknać query login i te dane tam dac? :D

Tak serverquery login generujesz i wklepujesz resztę w banner.php edytujesz jak chcesz czyli położenie napisów itp.

Opublikowano

Tam na górze co jest konfiguracja to dodałem i pokazuje cały czas "Online: 0/" i tyle ... guest query ma te prawa co trzeba ... :/

Opublikowano

Tam na górze co jest konfiguracja to dodałem i pokazuje cały czas "Online: 0/" i tyle ... guest query ma te prawa co trzeba ... :/

Skopiuj i wklej moje ;). Jeżeli to ci nie zadziała znaczy, że musisz odblokować porty na stronie/ts3.

<?PHP
/*
****	Baner interaktywny stworzony przez TsBot.pl
****	Twórcą kodu jest Adrian Jerzak, właściciel serwera Ts-Web.pl
****	Kod udostępniam na licencji GNU GPL, oznacza to, że możecie go dowolnie modyfikować
****	Jedyne co to nie wolno Wam przypisywać sobie autorstwa do tego skryptu.
****	Zezwalam jednak na DOWOLNĄ modyfikację tego skryptu, rozwijanie go itp.
****	Jeśli podoba Ci się to oprogramowanie i chcesz wesprzeć projekt zapraszam do kontakt pod adresem [email protected]
****	Oprogramowanie stworzone: 14.01.2015 na prośbę użytkowników MPCForum.pl
****	Skrypt dostępny za darmo na stronie TsBot.pl
*/

//				aby dodać dowolny tekst na obrazek powielamy tylko dwie linijki kodu
//				$data = "__________________________";
//				imagettftext($img, A, B, C,D, $kolor, "verdana.ttf", $data);
//				gdzie:
//				A - wielkość czcionki
//				B - obrót o B kąt od osi X
//				C - wspołrzędna X na banerze gdzie ma zaczynac sie tekst liczona od lewej
//				D - współrzędna Y na banerze liczona od góry

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////// UWAGA!!!!!!!!///////////////////////////////////
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//				Bot aby pobral liczbe userów online potrzebuje dostep do kilku uprawnień
//				na GuestServerQuery
//				TAKICH JAK:
//				b_virtualserver_info_view
//				b_virtualserver_select
//				b_virtualserver_client_list

//KONFIGURACJA LOGOWANIA DO SERWERA
$Konfiguracja_Glowna = array (
	'logowanie' => array (
				'IP' => "127.0.0.1",
				'PORT_UDP' => '9987',
				'PORT_QUERY' => '10011',
				'NICK' => "Nazwa Twojego Bota XD",
				'LOGIN_QUERY' => 'Login Query',
				'HASLO_QUERY' => "Hasło Query",
	)
);

header('Content-Type: image/png');
require_once("src/ts3admin.class.php");
global $tsAdmin;
$tsAdmin = new ts3admin($Konfiguracja_Glowna['logowanie']['IP'], $Konfiguracja_Glowna['logowanie']['PORT_QUERY']);
$fp = fopen("dane.txt", "r");
$plik = file_get_contents("dane.txt");
$plik = explode("\n", $plik);
fclose($fp);
if ($plik[0] == date("i")){
$Ludzi_Online = $plik[1];
} else {

if($tsAdmin->succeeded($tsAdmin->connect())) {

$tsAdmin->login($Konfiguracja_Glowna['logowanie']['LOGIN_QUERY'], $Konfiguracja_Glowna['logowanie']['HASLO_QUERY']);
	        $tsAdmin->selectServer($Konfiguracja_Glowna['logowanie']['PORT_UDP']);
	        $tsAdmin->login($Konfiguracja_Glowna['logowanie']['LOGIN_QUERY'], $Konfiguracja_Glowna['logowanie']['HASLO_QUERY']);
	        $tsAdmin->setName($Konfiguracja_Glowna['logowanie']['NICK']);
            $Informacje = $tsAdmin->getElement('data', $tsAdmin->serverInfo());

$tsAdmin->logout();
}

$Nowy = date("i") . "\n";
$Ludzi_Online = "Ludzi Online: " . ($Informacje['virtualserver_clientsonline']-$Informacje['virtualserver_queryclientsonline']) . "/" . $Informacje['virtualserver_maxclients'] . "\n";
$Nowy .= $Ludzi_Online;
$fp = fopen("dane.txt", "w");
fputs($fp, $Nowy);
fclose($fp);
}
$img = imagecreatefromjpeg("wzor4.jpeg");
//kolor napisow nanoszonych na baner w systemie RGB
$kolor = ImageColorAllocate($img, 181, 181, 181);

//naniesienie godziny
$godzina = date("H:i");
imagettftext($img, 40, 0, 700, 160, $kolor, "verdana.ttf", $godzina);

//naniesienie daty
$data = date("d.m.Y") . "r.";

imagettftext($img, 15, 0, 15,20, $kolor, "verdana.ttf", $data);
//liczba osob online odejmujac klientow query
imagettftext($img, 20, 0, 530,30, $kolor, "verdana.ttf", $Ludzi_Online);
// kreska :P

imagejpeg($img);
imagedestroy($img);

?>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...