Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki lvl wbiję mniejwięcej?

oundBeretiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki wbije mniejciewej lv ( na globalu metin2 samos ) expiąc na 37lv na Bo z pd ? mam 4pd, w 4h jaki lv powinienem spokojnie wbić? 40?

Opublikowano

Zalezy od eq i czy masz wh lub pele, lura.

Nie używam takich rzeczy, eq mam dobre ogarniam full spoda, lura niepotrzebuje mam pare pele, mam smierte +9 5b 2x kd +4 speeda i obrony, sam sobie spot luruje w pare sekund.

* w 30min wbiłem jeden lv.

Opublikowano

Nie używam takich rzeczy, eq mam dobre ogarniam full spoda, lura niepotrzebuje mam pare pele, mam smierte +9 5b 2x kd +4 speeda i obrony, sam sobie spot luruje w pare sekund.

* w 30min wbiłem jeden lv.

No to już znasz odpowiedź, jak wiesz w ile ci jeden level wchodzi.

1 lvl = 30min

PD na 1h powiedzmy

2 lvle wbite na PD

^^

Opublikowano

Ja w godzinę wbiłem od 35lv do 38lv + miałem jeszcze buffa w PT, księgę lidera i pierścień dośw. Lepiej sobie rozłóż to expienie na kilka dni zamiast expić cały czas bo Cię to znudzi i będziesz mniej wydajny.

Opublikowano

Ja w godzinę wbiłem od 35lv do 38lv + miałem jeszcze buffa w PT, księgę lidera i pierścień dośw. Lepiej sobie rozłóż to expienie na kilka dni zamiast expić cały czas bo Cię to znudzi i będziesz mniej wydajny.

Tak właśnie robię, został mi jeden pd i ks lidera, mam 43 lv prawieże 44lv. jutro będe expił, dzisiaj troche kont porobie skarpet podropie, a jutro exp.

Opublikowano

Jak masz takie dobre eq to nie lepiej isc do v2 bic chociaz te 2 grupki szponow ? Spot na BO wolno sie respi, a w v2 bijac po 2 grupki bedziesz bil praktycznie caly czas 

Opublikowano

Expienie jest najnudniejszą częścią gry, ale można sobie tą czynność uznać jako np. codzienną rutynę. Godzinka , dwie przy dobrych kawałkach i można zapomnieć, że się expi.

ps ja dodatkowo dla motywacji zawsze sobie wmawiam, że np. 43 level brzydko wygląda, więc musze wbić 45, potem wbija się 46 i znowu brzydko wygląda więc trzeba wbić 50. :)

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

Na Bo spot tak wolno się nie respi, sam gram na samosie, jak expilem na bo jinno to zbierałem cały spod pele albo poprostu zbierałem i jak wybijalem to się po 2-3 sek respił znowu, a szybko wybijałem bo miałęm aure g1 :) Polecam na bo do 50lv potem do 54-55 v1 z pd a jak chcesz dalej to od 54-55 w v2 z pd + buff będzie okey, te 350+ defa 12k hp i lecisz. ja z bylejakim eq na starym TBD expilem od 45 do 75 w v2 i dawałęm rade ;d miałem fms +9 sr 31 2xkd +4 lwia +9 4b 2x kd +3 okragla +6 i 5katna +4 eob +6 buty 1khp naszyjnik 1khp srebna +7 na 41lv helm +6 ;x i dawalem rade + slabe buffy 25%

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dobijałem do 50 na BO i powiem , że tak do 50 exp leci w miarę okej , wiec Ty z pdkiem jak uciągniesz cały spot (polecam buffa zabrać) to powinieneś 45 na spokojnie dobić , chyba że ktoś Ci zrobi wjazd na spota , to może być nieciekawie .

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...