Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DEADZ Żyje Będzie w ciągu 24-48 H !

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty napisałeś, że 1/3 a z mojego postu wynika, że 1/8 :) Czyli 5k ludzi i do tego trzeba będzie zrobić ponad 50 serwerów zakładając, że na Colorado będzie 100 slotów :D W Infestation jest ponad 100 oficjalnych, ale Caliwood + Colorado :D

@Edit

Hey everyone,

Our Public Test Client is now available for download and for play with accounts registered in DeadZ and DeadZ: Reborn!
**NOTE, THIS IS FOR PEOPLE WHO HAD ACCOUNTS REGISTERED ALREADY ON DEADZ. IF YOU DIDN'T HAVE AN ACCOUNT REGISTERED PRIOR, YOU WILL HAVE TO WAIT TILL WE PUT UP THE REGISTRATION PAGE LATER TODAY.**
With that said, you can download our new Public Test Client here: https://mega.co.nz/…We're working to get it on other websites as well. We will keep you posted on alternatives!
Your old DZD amounts are on your old accounts as well to give you a head start on the new DZD system!
If you are unsure of your old password, the reset password function works on our website, located at:
You can also review your account information at that website.
Be sure to give us feedback here and on the RivalsGaming forums, and we'll see you ingame!
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa INFORMACJA !!!! z ich FB 

Hey everyone,

Our Public Test Client is now available for download and for play with accounts registered in DeadZ and DeadZ: Reborn!

**NOTE, THIS IS FOR PEOPLE WHO HAD ACCOUNTS REGISTERED ALREADY ON DEADZ. IF YOU DIDN'T HAVE AN ACCOUNT REGISTERED PRIOR, YOU WILL HAVE TO WAIT TILL WE PUT UP THE REGISTRATION PAGE LATER TODAY.**

With that said, you can download our new Public Test Client here https://mega.co.nz/#!8wkHEIIB!3w3L4IXwQvKcSHFIiqE77CcGY_fOCDGhvfynAosWyf0: We're working to get it on other websites as well. We will keep you posted on alternatives!

Your old DZD amounts are on your old accounts as well to give you a head start on the new DZD system!

If you are unsure of your old password, the reset password function works on our website, located at:
http://deadzr.rivalsgaming.com/deadz/index.php

Be sure to give us feedback here and on the RivalsGaming forums, and we'll see you ingame!

See our previous post here:http://forum.rivalsgaming.com/showthread.php…

Twórcy dodali link do pobrania launcher'a jak napisali narazie tylko DeadZ jest dla zarejestrowanych kont jeszcze dziś będzie otwarta rejestracja ponieważ muszą teraz ja zrobić na stronie 
J
eśli ktoś ogarnia angelski to chyba napisali że dziś będzie dostępna rejestracja jak ktoś by mógł to może przetłumaczyć dobrze dla nas [bo gogle tłumacz dziwnie tłumaczy :P tak jak zawsze ...]

Opublikowano

Nowa INFORMACJA !!!! z ich FB 

Hey everyone,

With that said, you can download our new Public Test Client here https://mega.co.nz/#!8wkHEIIB!3w3L4IXwQvKcSHFIiqE77CcGY_fOCDGhvfynAosWyf0: We're working to get it on other websites as well. We will keep you posted on alternatives!

http://deadzr.rivalsgaming.com/deadz/index.php

See our previous post here:http://forum.rivalsgaming.com/showthread.php…

Twórcy dodali link do pobrania launcher'a jak napisali narazie tylko DeadZ jest dla zarejestrowanych kont jeszcze dziś będzie otwarta rejestracja ponieważ muszą teraz ja zrobić na stronie 

No to pobieramy ;)

­

Opublikowano

Jestem w drugiej klasie gimbazie i angielski dobrze rozumuje, tak więc mogę się tym zająć :) Ale nie dzisiaj...

Ale ważne że można już pobrać i dziś już za grać dziś niby mają otworzyć rejestracje .... z tego co wyczytałem 

Opublikowano

Oraz to, że waluta DZD na starych kontach nie została stracona i że grając teraz na starym koncie możemy ją wykorzystać na dobry początek :) Ja takiego konta akurat nie posiadam :(

Opublikowano

Oraz to, że waluta DZD na starych kontach nie została stracona i że grając teraz na starym koncie możemy ją wykorzystać na dobry początek :) Ja takiego konta akurat nie posiadam :(

Z jednej strony dobrze z drugiej nie 

Dobrze że można już zacząć od razu z kasą

Źle bo to nie fer  dla nowych graczy 

Opublikowano

Mogą grać i właśnie proszę was o pomoc w tym celu 

Gdy włączam DeadZ loguje się klikam Get a new key 

SCREEN ! 

904671420290718917106.png

i jak klikam to wywala mnie  ta taką stronę przyda się to też innym posiadaczom kont także pomocy !!

SCREEN !!!!!

211041420290724917106.png

1. to logowanie
2. te 2 to chasło
3. to email 

5 nie wiem co to to przed ostatnie ! 

Opublikowano

hmm moze powtorzyc email? ew wpisz byle co:)

można tylko pisać liczby ... :( 

DOKŁADNIE jest tam coś takiego dodam tłumaczenie niżej  

SCREEN 74b1fef0aa4d1.jpg

to białe  Legitymacja

to pomarańczowe Team Witamy Hack konkretnego przypadku , w tym osób zarejestrowanych z prawdą .

Oczywiście tłumacz gogle 

Opublikowano

moze musisz ten key wpisac jeszcze raz:>

Wiesz kiedy to było z rok 2 lata temu ... 

Ale dziś niby ma być włączona rejestracja ... 

Opublikowano

Wydaje mi się tak jak ktoś napisał wyżej że jest to jakiś sposób potwierdzenia.

Sprawdź swój mail może dostałeś jakąś odpowiedź od nich z kodem.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wydaje mi się tak jak ktoś napisał wyżej że jest to jakiś sposób potwierdzenia.

Sprawdź swój mail może dostałeś jakąś odpowiedź od nich z kodem.

Znasz może ich Email >>??? 

Opublikowano

posiada ktos informacje o ktorej otwarta rejestracja bedzie?

pisałem z Adminem na forum

Tak moje pytanie Registration will be today ?[OPEN] ????  PL kiedy będzie rejestracja (otwarta)

Odpowiedź od Moderatora o nazwie RUSHER  Should be today/tommorow 591921420319689917106.png

Be patient please 591921420319689917106.png Our DEV's are working hard.

Jutro lub dziś i napisał że Devy ciężko pracują i mamy być cierpliwi 

DOWÓD DLA NIEDOWIARKÓW :) 

e1a4a581d1e47.png

Opublikowano

Witam mam takie pytanko dotyczące tego emulatora. Nie grałem wcześniej w DeadZ jeżeli teraz pobiorę wcześny dostęp to będę mógł zarejestrować sie i grać bez problemów ? Czy nadal nie dodali rejestracji dla nowych kont/graczy ?

Opublikowano

Witam mam takie pytanko dotyczące tego emulatora. Nie grałem wcześniej w DeadZ jeżeli teraz pobiorę wcześny dostęp to będę mógł zarejestrować sie i grać bez problemów ? Czy nadal nie dodali rejestracji dla nowych kont/graczy ?

Nie na razie nie jest dostępny dla normalnych użytkowników.

­

Opublikowano

Nie na razie nie jest dostępny dla normalnych użytkowników.

Mogą grać ci co mają stare konta + dostają 3 invite  + Legend Account i wyróżnienie na chacie  już mamy wczesny dostęp 

Informacja od Dev'a na shutboxie 

yes, the game is available only to pre existing players for testing purposes. stay tuned for more information in the coming days.

Tak,gra jest dostępna tylko dla pre istniejących graczy do celów testowych . Wkrótce więcej informacji w najbliższych dniach

od Deva 

666991420448627917106.png   

SCREEN ! 

Screen ! (że to moderator)

53b33bd1b6cdd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...