Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DEADZ Żyje Będzie w ciągu 24-48 H !

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie 

tutaj macie wiadomość z ich facebooka  (Będziemy mogli po testować emulator) chcecie  możecie to przetłumaczyć ja to tłumaczyłem w gogle i jakoś się coś dowiedziałem i trochę kumam Angielski...

Najważniejsza kwestia w tym tekście będzie zaznaczona na kolor czerwony 

Hi, everyone, ready for another developer update?
We're getting ready to prepare a test client for everyone to try out our basic features and give feedback.
**THIS IS NOT LIVE YET BUT WILL BE LATER TODAY. DO NOT POST 'WHEN WILL THIS BE LIVE', BECAUSE THE ANSWER IS IN THIS POST. BE PATIENT, AND FEEL FREE TO MAKE FUN OF THE PEOPLE WHO DO EVENTUALLY POST THAT QUESTION. IT WILL HELP US OUT.**
Few notes:
-This will be a public test environment, and may or may not be wiped in preparation for release depending on how well our testing goes. Anything can and will change in regards to our features and release schedule. This is mainly to give you guys something to play on while we work on the game. In a sense, it's DeadZ: Survival is Hope's testing environment and as such will be up and down periodically as we test and implement new features.
-There may or may not be a wipe. I can't stress that enough. As such, we're not allowing you to donate for DZD during this period because of the complications that would arise for that. This also lets us test out how non-premium/donators players actually enjoy the game, and can tweak the experience before we start introducing the idea of donating for DeadZ Dollars.
-The dev team has the 'go-ahead' to launch this test from administration and will be monitoring the servers. If we deem that something has gone horribly wrong, we will be taking down the servers to rectify it. Don't complain about if we do, we're trying our best to make sure this becomes a reality sooner than later.
-Lastly, have fun. Post here and on the RivalsGaming forums with your feedback and we'll read it when we have time. We're listening and will interact with what you guys really want.
With that being said, here's a features update!
We've disabled gravestones on the server code in preparation for this test. They don't appear anymore. No one liked them, and neither did we. 
We changed our mind on having attachments in the store only. That was a silly idea, and they'll drop in military/police related areas as well as some rural civilian areas. Thank you guys for your feedback regarding that feature.
Option 2 won't be in on release regarding the respawn system. We'll play around with both options and the community can tell us which one they want. We'll be ingame listening as well as here and the forums. A hybrid of the two is currently in place. Tell us how you like it, and we'll tweak it until everyone is satisfied.
VOIP is in! We're proud to be one of the few games with this feature. Hopefully you will like our implementation better than the one last time.
Coders fixed the last remaining code bug last night. Our coder (the one who is posting this, and is obviously biased) is a machine, and we cannot thank this person enough.
We hope to have a public test client downloadable in the next 24-48 hours for you all. More information, when available, will be posted here and the RivalsGaming forums.
Thanks,
DeadZ Developers & Administrators
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po zdjęciach wstawianych na ich FB widać, że jest Colorado :D Ale przydała, by się też finalna California. Albo przez ich wykonana jakaś mała mapka PVP z dobrym rozkładem obiektów, budowli :)

@EnsonPL Na tym DevilZ nikt nie gra prawie :( A jak grają to po 5 osób na Colorado i to nie ma sensu :( Szkoda :(

Opublikowano

Są jakieś informacje na temat map ?

Tak Colorado jest California  co do californi to fajnie zrobili  tam  na normalnym ISS na mapie pisze podajże CALIWOOD takie duże napisy a oni tam zmienili na DeadZ te 2 mapy na 100 % są ...

Ale najprawdopodobniej dostaniemy tylko colorado na początek  ponieważ twórcy chcą byśmy pomogli im zwalczać bugi i wgl ... z tego co pamiętam DeadZ posiada bardzo mocnego własnego antycheat'a

bardzo dużo osób czeka na ten Emu

co do loot'u  będzie  mały snajperke będzie można  ciężko znaleźć ponieważ twórcy chcą aby to było stara dobra Alpha WarZ 

@Rafinios123  twórcy chcą właśnie zrobić bardziej survial niż PVP  chcą zrobić takie WarZ jakie powinno być  już od dawana 

Pewnie spytacie dlaczego mówie WarZ a nie  Infestation ?

bo ponieważ w WarZ grało się przyjemnie na Infestation zniszczyło to wszystko ... 

Gram od Alphy w WarZ  i naprawdę  ta gra wtedy miała swój klimat straszne dźwięki itp 

Klimat 

Nie aż tak kolorowa grafika tak jak teraz tak jak by to było kalolowanka  i nie było tyle roślin 

i do tego gra chodziła bardzo płynnie na ultra 

Opublikowano

No to pięknie :) Ja nie mam nic przeciwko temu, że to tylko survival, bo survival nie jest zły tylko w Infestation jak grałem to tak nie chciało mi się lootować, bo wiedziałem, że jest szansa, że po 10h zdobywania potrzebnego stuff'a na PVP i tak zginę prze jakiegoś j******o cheatera :D I tak było jak zdobyłem chociaż, by snajperkę :( Mam nadzieję, że ten anti-cheat będzie naprawdę dobry :)

Opublikowano

No to pięknie :) Ja nie mam nic przeciwko temu, że to tylko survival, bo survival nie jest zły tylko w Infestation jak grałem to tak nie chciało mi się lootować, bo wiedziałem, że jest szansa, że po 10h zdobywania potrzebnego stuff'a na PVP i tak zginę prze jakiegoś j******o cheatera :D I tak było jak zdobyłem chociaż, by snajperkę :( Mam nadzieję, że ten anti-cheat będzie naprawdę dobry :)

Poczekamy 24 H/ 48 H to zobaczymy jak to będzie ;) 

Opublikowano

Ja mam w mojej bibliotece emulatorów:

-ActivityZ

-AlphaMMO

-DecayMMO

-DevilZ

-DoomMMO

-EvolutionZ

-ForsakenZ

-Infestation Reborn

-InfectZ

-LastDay

-LeNinjaZ

-Life of the dead

-PandemicZ

-StarGateZ

-StrongZ

-The Last Surviving Man

-WarZombie

-Z-MMO

Czas zwolnić miejsce na dysku dla DeadZ [Kappa]

Muuhauahahuaa! :D Usuwam prawie wszystko :D

Opublikowano

Ja mam w mojej bibliotece emulatorów:

-ActivityZ

-AlphaMMO

-DecayMMO

-DevilZ

-DoomMMO

-EvolutionZ

-ForsakenZ

-Infestation Reborn

-InfectZ

-LastDay

-LeNinjaZ

-Life of the dead

-PandemicZ

-StarGateZ

-StrongZ

-The Last Surviving Man

-WarZombie

-Z-MMO

Czas zwolnić miejsce na dysku dla DeadZ [Kappa]

Muuhauahahuaa! :D Usuwam prawie wszystko :D

Też mam dużo Emu jak na razie pogrywam sobie na normalnym ISS 

już nie mogę się do czekać DeadZ

Opublikowano

Już je usunąłem :) Zostawiłem tylko InfectZ, Z-MMO, DecayMMO, DevilZ i Infestation Reborn... Ja pogrywam w InfectZ and can't wait for DeadZ :D To będzie mega emulator. Lepsze niż ISS, chociażby dlatego, że nie będzie cheaterów i będzie to Alpha :)

Opublikowano

Już je usunąłem :) Zostawiłem tylko InfectZ, Z-MMO, DecayMMO, DevilZ i Infestation Reborn... Ja pogrywam w InfectZ and can't wait for DeadZ :D To będzie mega emulator. Lepsze niż ISS, chociażby dlatego, że nie będzie cheaterów i będzie to Alpha :)

mam nadzieje że nie upadnie ten emulator ... (DeadZ) 

Opublikowano

Mi się wydaje że tak szybko nie upadnie dużo ludzi śledzi ich prace i wkład w powstanie.

­

Opublikowano

Uwierz mi że nie , to jeden z pierwszych i najlepiej wykonanych emulatorów.

Trzymał się kupę czasu teraz będzie jeszcze lepiej.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Uwierz mi że nie , to jeden z pierwszych i najlepiej wykonanych emulatorów.

Trzymał się kupę czasu teraz będzie jeszcze lepiej.

Wiem że jest jednym z najlepszych  emulatorów ponieważ kiedyś już na nim grałem ale przez chwile bo potem był płatny ale teraz ma być F2P 

Opublikowano

Był płatny dla "nowych graczy" stare konta miały za darmo + 2 kody dla znajomych.

Ja niestety nie mogłem się zalogować na swoje stare konto albo zapomniałem passów ....

Ale nic nie straciłem bo teraz będzie jeszcze lepiej ... 

Opublikowano

Pytanie darmowa bedzie rejestracja?

Odpowiedź prosto od twórców na FB 

Odpowiedź na twoje pytanie na Czerwono 

Hello Survivors !

We was testing 2 days in the test server with the moderators and eSports clan actually we have found issue with the terrian3 which took us 2 days to fix and it got fixed, We are preparing everything for the release , there is will be full wipe and you will still have your game dollars about the premium if you are donator you will get one month free, then it will expire , BTW the game will be F2P!!!

Also there is one thing new here which when you die you will respawn without need to disconnect we already working on it when there some working on the final client  Pray for us guys we are working 12 hours per day to get you Deadz without bugs and enjoyable We got some positive reports from the testing team about the FPS, that's good

Thanks,

Greetings MeGaMaX.

Opublikowano

OK, ale zastanawiam się jeszcze nad jednym...Skoro około 40k ludzi lubi ich FB, to powiedzmy, że 20k ich śledzi codziennie i że wie o tym, że jest test to ile oni będą serwerów musieli zrobić, żeby wszystkich pomieścić xD Uznajmy, że potem połowie się nie spodoba i nie będą chcieli grać, a sednio dziennie będzie po 5k ludzi xD

Opublikowano

OK, ale zastanawiam się jeszcze nad jednym...Skoro około 40k ludzi lubi ich FB, to powiedzmy, że 20k ich śledzi codziennie i że wie o tym, że jest test to ile oni będą serwerów musieli zrobić, żeby wszystkich pomieścić xD Uznajmy, że potem połowie się nie spodoba i nie będą chcieli grać, a sednio dziennie będzie po 5k ludzi xD

Kiedyś to tam było pełno serverów  naprawdę to porządny emu  mogli by to rozwiązać 

Servery california po 150 soltów

servery colorado po 100 slotów i gites ... 

Opublikowano

Jeżeli będzie tyle osób to zrobią taki trochę ''infestation''-Dużo serwerów,dużo slotów

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...