Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MonteraMT2 - Reklama

CannzasOfficial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No mój serwer no, ale i tak polecam i zachęcam do współpracy, bo to Ci się na prawdę opłaci! :D Nie robimy kolejnego nudnego serwera, odbiegamy od norm! :)

Opublikowano

Nie polecam najbardziej z całego MPC.

Cannzas to grube dziecko, które myśli,że chodzi na siłkę, śmieszy mnie to.

Serwery są denne, padały mu channele na game 34k, ponieważ wgrał liba do folderu lib,a nie podpiął go po skrypt startowy. Jest głupszy niż ustawa przewiduje, bardzo mi przykro, ale człowiek ten jest śmieciem, kurwą i bolodupcem. Dodatkowo wrzuca pliki serwerów które dostał od Flourine, chyba myśli, że jest wtedy hackerem :( No przyznam, jest kozak. Ten serwer nie postoi nawet dnia, tak przynajmniej czuję, za dużo wrogów ma ten chłopiec.

Jedynie co mogę polecić to sponsora, najlepszy sponsor 4ever. - KRETovskyyy.

Opublikowano

­

Nie polecam najbardziej z całego MPC.

Cannzas to grube dziecko, które myśli,że chodzi na siłkę, śmieszy mnie to.

Serwery są denne, padały mu channele na game 34k, ponieważ wgrał liba do folderu lib,a nie podpiął go po skrypt startowy. Jest głupszy niż ustawa przewiduje, bardzo mi przykro, ale człowiek ten jest śmieciem, kurwą i bolodupcem. Dodatkowo wrzuca pliki serwerów które dostał od Flourine, chyba myśli, że jest wtedy hackerem :( No przyznam, jest kozak. Ten serwer nie postoi nawet dnia, tak przynajmniej czuję, za dużo wrogów ma ten chłopiec.

Jedynie co mogę polecić to sponsora, najlepszy sponsor 4ever. - KRETovskyyy.

Witaj Shaggusiu.

Nie wypominaj mi czegoś co było 4 miesiące temu śmieciu.

Zapraszam do współpracy :)

Aktualnie mamy 9youtuberów.

7440414202894171306241.png

Opublikowano

Z mojej strony mogę dodać, że Youtuberzy mogą liczyć na dodatkowe wynagrodzenie w postaci darmowej grafiki do ich kanałów/facebook'ów od mnie :) 

Specjalizuję się w stylu Flat Design i na pewno to dodatkowa korzyść dla YT'uberów. 

Zapraszam do współpracy! 

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Cannzasa jest to dziecko które ma 15 lat wstawię wam rozmowy jak prosił mnie abym nauczył go ddosować .. W dodatku z maszyny na której stoi metin2 znajdą się te rozmowy pod prezentacją serwera na którą nieustannie czekam.. Ahh.. Niby taki Współpracownik KRETovskiego a gdy to usłyszał to go wyśmiał.. uważa się za wielkiego kolege Tomka a tak naprawdę jest zwykłym dzieciakiem 15 max 16 letnim.. Jeszcze raz nie polecam. :) (Team składa się z przedziału wiekowego 15-17 lat) Pozdrawiam Adrianku <3 Widzimy się na starcie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...