Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się jeszcze grać jeśli tak to gdzie ?

remik192837

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Avalonie oczywiście, potem jest Enigma, a na samym końcu Finesia.

Privy teraz jak widzisz wychodzą (polskie), ale jeszcze nie wiadomo co z tego wyjdzie ;d

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Gówno prawda, nic nie osiągneliście chodzicie po forum i płaczecie że bez ładowania się nie da. Polecam zagrać, nowe sp, nowe wyzwania. Co do ładowania, wystarczy że będziesz cierpliwy oszczędny i pracowity a dużo osiągniesz.

Opublikowano

Gówno prawda, nic nie osiągneliście chodzicie po forum i płaczecie że bez ładowania się nie da. Polecam zagrać, nowe sp, nowe wyzwania. Co do ładowania, wystarczy że będziesz cierpliwy oszczędny i pracowity a dużo osiągniesz.

Racja, trochę szczęścia i pomysłu na zarobek

Opublikowano

Witam ja również z takim pytaniem. Mam postać na Enigmie (82lvl woj) i nie grałem ponad 3 lata.

-Opłaca mi się wracać na to konto?

-Da się jakoś sensownie zarabiać?

-Jest dalej dobry fun z gry? (bo jak odchodziłem to gra się zaczynała psuć, pay2win)

Opublikowano

Racja, trochę szczęścia i pomysłu na zarobek

Dokładnie, wystarczy troszkę pomyśleć i sposobów na zarobek bez ruszania się z nosville znajdzie się  wiele.

Opublikowano

Witam ja również z takim pytaniem. Mam postać na Enigmie (82lvl woj) i nie grałem ponad 3 lata.

-Opłaca mi się wracać na to konto?

-Da się jakoś sensownie zarabiać?

-Jest dalej dobry fun z gry? (bo jak odchodziłem to gra się zaczynała psuć, pay2win)

Czy ja wiem czy pay2win ? Wydając kasę po prostu zdobywasz rzeczy szybciej niż osoba, która tego nie robi ale to nie oznacza, że prędzej czy później tego nie zdobędzie. Ja sam zacząłem niedawno grać z powrotem i muszę ci powiedzieć, że mi się gra mega przyjemnie i mam duży fun z gry :) Na zarobek jest wiele sposobów więc oczywiście, że się da.

Opublikowano

Polecam Avalon, dużo ludzi. Na początek itemy sa tanie. Polecam.

Opublikowano

Enigma jest lepsza może i ma mniej ludzi niż avalon ale na grupie na fb co chwile ktoś spamuje zdjęciami że na avalonie ksują :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...