Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs go czy the forest?

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie.. bo nigdy nie grałem w CS;Go (tylko cs 1.6 tak ze 2/3 lata) no i jak tam się dropi skiny, jak być lepszym, jakie tryby dla początkującego itp? Może śmieszne pytanie.. ale panowie.. (nie dzieci z zespołem downa) CS;GO różni się od 1.6, no a ja grałem ostatnio tylko w rpgi/mmo no i nie ogarniam tego..

Opublikowano

Mam pytanie.. bo nigdy nie grałem w CS;Go (tylko cs 1.6 tak ze 2/3 lata) no i jak tam się dropi skiny, jak być lepszym, jakie tryby dla początkującego itp? Może śmieszne pytanie.. ale panowie.. (nie dzieci z zespołem downa) CS;GO różni się od 1.6, no a ja grałem ostatnio tylko w rpgi/mmo no i nie ogarniam tego..

Skiny albo skrzynki dropi Ci pod koniec meczu i to nie zawsze, jak dropnie Ci skrzynke to musisz tam za pare euro kupić klucz do niej, co do 1.6, CS:GO ma troszku bardziej upiększone mapki, lecz te same/podobne co w 1.6 

@top 

Bierz 7DTD, bardzo wciąga. 

Opublikowano

Pff, chyba nie grałeś nigdy w CSa albo jesteś w niego po prostu c*****y ;) .

I jeśli Don't Starve to tylko Together.

Tak nie gram w cs-a ale mówienie, że cs ma wysoki aspekt taktyczny to poprostu argument by pokazac ze coś jest lepsze od drugiego. Każda gra ma aspekt taktyczny. Tak. Nawet przytoczony przez autora tematu BF jak i Super Mario Bros, Saper czy nawet gry MMO jak WoW. W strzelankach i tak wygrywa refleks i celność(zwłaszcza jak gramy na poziomie przecietnego gracza).

Pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wybierz CS :GO  w the forest jest duzo bugow 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

To proste grasz z kolegami cs,rust a jak sam to reszte tych gierek

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Tak nie gram w cs-a ale mówienie, że cs ma wysoki aspekt taktyczny to poprostu argument by pokazac ze coś jest lepsze od drugiego. Każda gra ma aspekt taktyczny. Tak. Nawet przytoczony przez autora tematu BF jak i Super Mario Bros, Saper czy nawet gry MMO jak WoW. W strzelankach i tak wygrywa refleks i celność(zwłaszcza jak gramy na poziomie przecietnego gracza).

Pozdro

No nie bardzo. CS to najwięcej współpracy drużynowej. Każdy musi wiedzieć gdzie rzucić granat, gdzie pójść. Jak fakeować, gdzie szybciej przejść, jak bronić miejscówek, jak się ustawić tak, aby przeciwnik się niczego nie spodziewał itd. A Battlefield to bieganie i strzelanie.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...