Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs go czy the forest?

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest takie pytanie jak:

Wybrać samochód, czy rower?

Wybierz co Cię interesuje, CS GO to strzelanka...

Opublikowano

Po namytślę doszedłem do wniosku że nie potrzebuję cs'a- mam bf4 i bf3, Teraz do wyboru pozostają mi: 7 days to die, the forest i rust. Szukam fajnego i wciągającego survivalu.

Opublikowano

Hahahah, porównywanie BFa do CSa i mówienie, że CS jest nieurozmaicony. Człowieku, który nigdy nie grałeś w CSa i nie wiesz co to za gra nie mów mi, że jest nieurozmaicony, bo to jest śmieszne.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Powiedzieć, że CS jest za prostą grą dla Ciebie będziesz mógł powiedzieć dopiero jak poznasz wszystkie taktyki, miejscówki, nauczysz się opanowywać recoil niczym zawodowi gracze i będziesz potrafił myśleć w CSie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

wiesz, cs jest zbyt prosty jak dla mnie :) bf bardziej urozmaicony, myślę nad the forest, ale poczekam na opinie innych

wygrałeś internet, gratuluję

btw. cs

Opublikowano

Po prostu nie potrzebuję następnej strzelanki, proszę was o poradę jaką grę wybrać na steam za ok 10 funtów.

Cs to nie tylko głupia strzelanka. To gra drużynowa, z tego się utrzymują gracze i stopniowe uczenie się całej mechaniki gry.

@top

Gta iv,gmod,

Opublikowano

Po prostu nie potrzebuję następnej strzelanki, proszę was o poradę jaką grę wybrać na steam za ok 10 funtów.

Jeśli bf4 nazywasz strzelanką, a chociażby grą to powodzenia. bf4 to shiit w porównaniu do 3.

BF to bezmyślne napierdalanie w PPM i patrzenie jak przeciwnicy rozlatują się na tysiące kawałków, a w tle wybuchają światy.

CS:GO to zupełnie inny poziom. I najlepsze jest to, że ma coś takiego jak rangi. Dzięki czemu daje Ci przeciwników na Twoim poziomie. I najlepsze jest to, że nim większa ranga tym jesteś lepszy od większej ilości ludzi i to jest z*******e. No i współpraca. W porównaniu do CSa w BF nie ma totalnie żadnej zabawy i współpracy ze znajomymi. To zupełnie inna bajka.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Moim zdaniem CS 

To skoro nie potrzebujesz to na jaki ch** sie pytasz ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Atak gimbo-fanów csa. LeL. Weź Dont strave.

Pff, chyba nie grałeś nigdy w CSa albo jesteś w niego po prostu c*****y ;) .

I jeśli Don't Starve to tylko Together.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja polecam 7 days to die :)

Bardzo wciągająca gra. The Forest tez ciekawe, rust nie jest dobry według mnie ;)

Ja bym wybrał the forest.

Opublikowano

Jezuuu zadałem proste pytanie, 7 days 2 die, Rust czy the forest, a tu atak fanów cs ;_;

Zależy co lubisz. Rust: raczej nie, The Forest: tym bardziej nie, 7 days 2 die: jak lubisz kwadratowe klimaty, ale najbardziej mnie ostatnio wciągnął Don't Starve Together.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Bierz 7 Days to die.

Genialna gra. :3

Rust aktualnie ma jakieś problemy, brak aktualizacji bo zmieniają silnik - poza tym dużo cheaterów.

challenger.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...