Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mam pomysłu na dalszą grę...

oundBeretiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie mam pomysłu na dalsza gre na metin2 Samos, mam 35lv boja, aura m4 1 ku do m5 m3 berek 2 ku do m4 eq:

smierta +9.fms+9 sr 34,zelak ebo+9,srebna na 15 +9, naszyjnik i buty 1khp,5kątna +9 i 34,3kk w eq + w chooou shopów, z 60kk bym wyciągnął. Mam chęć dalej grać ale nie wiem co zrobić, dziś wbiłem bufce 25 i się z nią ożeniłem, mam plan wbić z 54lv na buffce 40+ i na event walentyknowy dużo dropić, no ale coś nie mogę się ruszyć, nie wiem od czego zacząć.

Opublikowano

Zrób sobie przerwę, zacznij jak będzie jakiś event, czy coś. Możesz też wbić 75 lvl, zrobić stal, trute itd i chodzić bić metki w dt. Tylko nie wiem, czy wojem będzie dobrze tam.

Opublikowano

Zrób sobie przerwę, zacznij jak będzie jakiś event, czy coś. Możesz też wbić 75 lvl, zrobić stal, trute itd i chodzić bić metki w dt. Tylko nie wiem, czy wojem będzie dobrze tam.

Ale ja właśnie wróciłem po przerwie, nie grałem 2 mieś.

Opublikowano

Ale ja właśnie wróciłem po przerwie, nie grałem 2 mieś.

To spróbuj wbić 75 lvl i iść do dt na zarobek, kasa zawsze się przyda :D Możesz też sprzedawać yangi na allegro.

Opublikowano

Zawsze mozesz pozostac przy tym lvl-u i klepac aure do P

Przy okazji sporo zarobisz na metkach.

Czy ja wiem, nie zarobie tak sporo na metkach, siedząc na 35lv będzie mi trudniej np. na evencie z tymi skrzyniami amora, dropią one na metinach które maja większy lv od postaci, np ja mam 35 to dropne tylko z 40lv metka, a jego szukać to jest katorga...

Opublikowano

To może pora zacząć expić, idź na BO przydałoby się jakieś NNO do tarczy, przecież wiecznie nie bd. siedzieć na 35lv :P Miałem 35lv, bojowca i tak bez szału metki w m2.

Opublikowano

ja bym dobijal skille do G1 i w miedzyczasie siedzial na metkach w m2, zanim dobijesz G mina z 3-4 miesiace a w tym czasie zarobisz na eq na wyzsze lvl

a na wyzszych lvlach o zarobek jest zdecdowanie trudniej

Opublikowano

Wbijaj do 70-75. Koksuj skille, eq na maksa i koś wszystkich w m1. 

Zawsze też dobrym sposobem na dalszą grę jest gildia, czyli robić wojny, aby być top1. ;) 

Kosić wszystkich w m1 hahah xD to żeś teraz dojeba.. za przeproszeniem xD większość topki ma prawieże top eq :x widziałem już z 10 kont 25lv/30lv z duchowym lub wirem na P które rozwalały 70+. Musiałbym chyba 100kkk na eq wydać by ich wszystkich na wira zaje*ać ;d, na samosie gildia top 20 ma takie eq, ze ja musiałbym chyba wydać 5tyś na isa by wygrać tą wojne ;d

Opublikowano

Idź expić, to Ci tylko jak na teraz pozostało.  W między czasie czytaj skille, żeby nie być później w tyle i na metki ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Zawsze gra się zatrzymuje przy 35lvl.

Poukładaj sobie dokładnie w głowie plan i go realizuj.

Potem już będzie trudniej. Na razie jest jeszcze sporo czasu i dni wolne.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Możesz już zacząć expić ale bardziej bym ci polecał zrobić postój na tym lvlu i dobić skile twojej postaci oraz buffki. Podrasuj troche eq to potem będzie ci sie bardzo łatwo expić :D

Opublikowano

Posiedź trochę na metkach, żeby skille dobić sobie i buffce a potem expic najlepiej tak do 75 i możesz spróbować DT robić z buffką.
Na metkach możesz trochę zarobić na eq żeby sobie na tym 75lvl coś kupić więc tak źle chyba nie powinno być. :)

Opublikowano

54lv stajesz i na event walentyknowy dropisz skrzynie,robisz przy okazji buffce 40+lv i konia oraz skille m3 minimum. sobie robisz skille i eq i lecisz do 75.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Wbij 55 i drop na metkach na Górze Sohan ku/kamyki duchowe,przy okazji exp buffa,rób eq i wbijaj skille.

You could be the corpse and I could be the killer
If I could be the devil, you could be the sinner
You could be the drugs and I could be the dealer
Everything you say is like music to my ears

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz expić dalej z bufem fajnie idzie ale polecam expoć sie na metkach. Przy okazji expa idzie drop i fajny zarobek i klep aure na P to juz bedzie super na metki

Pozdr

Opublikowano

Dużo ludzi na 35 poziomie posiada "dropka" - wbijać AURĘ na P, podexpić szamana również do 35 bądź 55Lv. Dropić, dropić i jeszcze raz dropić :)

Opublikowano

Polecam zrobić naprawdę dobrego buffa. Najlepiej z M6+ Błogosławieństwem. Oczywiście staraj się zdobyć wyższy poziom. Masz rację, paranoja jest z tymi Metinami. A, spróbuj połowić coś. Ale najpierw, Aura co najmniej na G1 oraz dużo obrony, najlepiej coś około 400-500.

Pozdrawiam.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...