Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

>> Solace P-Serwer <<

Valzenis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start już jutro albo dzisiaj, ale raczej nie wypali  ;). Radzę traktować tego nie na poważnie, bo może faktycznie coś będzie, ale to jest z mała szansą, to tylko moje przypuszczenia...

Opublikowano

TO FAJNY START.

Jak dla mnie to temat do kosza.

Czego się spodziewasz po nieaktywności autora, bez informacji. Ostatnio był aktywny 31 grudnia więc już trochę minęło, może coś mu wypadło i nie miał jak napisać coś. 

Opublikowano

albo zyje jeszcze sylwestrem,

Nie no może ruszy mam taka nadzieje 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

100zł hnio hnio  za vps proszę was taka maszyna nie utrzyma 500 osób nawet a jako że to by był chyba któryś z kolei serwer to  by strasznie ludzi dużo było

Bez przesady, serwery nostale są o wiele mniej zasobożerne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widać że autor się nie interesuje serwerem a był aktywny 3 dni temu.

Hej, kolego, ale nie ma podanej określonego roku daty otwarcia serwera, może być to nawet w 2020 roku. :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie kochani ! Nie było mnie z tego względu iż rozpadła nam się ekipa, przez co startu serwera nie będzie, lub może się bardzo opóźnić.

Tak więc prace nad serwerem przejmuje mój brat i rozpoczynamy szukanie ekipy !

Dalej mamy problemy z odpaleniem serwera.

Na bieżąco będę was informować w tym temacie. ~[GM]Valzenis

Opublikowano

Witajcie kochani ! Nie było mnie z tego względu iż rozpadła nam się ekipa, przez co startu serwera nie będzie, lub może się bardzo opóźnić.

Polecam założyć twitter lub facebook, to w ten sposób będziemy stale na bierząco. ;)

Opublikowano

Widać tylko krytykować umiecie. @lukaskspit skąd masz pewność,że nie umieją odpalić plików? Widziałeś to na żywo? No,wiec widzisz.

Krytykować to każdy umie,a pochwalić nie ma kto. Jak dla mnie trzy mam kciuki za wszystkie powstające serwery :D

Opublikowano

@Tynek Słownik ortograficzny? Interpunkcja? Napisz mi tu i teraz,gdzie ja zrobiłem błąd? I następnym razem proszę na PRIV.

PS. Przepraszam,że nabijam posty :/

Opublikowano

Widać tylko krytykować umiecie. @lukaskspit skąd masz pewność,że nie umieją odpalić plików? Widziałeś to na żywo? No,wiec widzisz.

Krytykować to każdy umie,a pochwalić nie ma kto. Jak dla mnie trzy mam kciuki za wszystkie powstające serwery :D

Dla rozwiania wątpliwości.
Powodzenia. :)

­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Przewidywany start 7/8 stycznia .

Jest 7 luty .

Powiem tak odkupiliście pliki od kubamana który przynajmniej coś robił na tym serwie, niestety jest mi to przykro stwierdzić ale jak dla mnie ten serwer nie ma szans .

Znacie język jakikolwiek programowania ?

Macie programistów ?

Oddałeś prace bratowi a on ma pojęcie o programowaniu ?

Jak chcieliście zabrać się za serwer to trzeba mieć parę programistów jeden odpowiedzialny powiecmy za itemshop drugi za sklepy 3 za itemy itd .

Nie dawajcie ludziom nadziei, bo są o wiele lepsze serwery które są nie wypałem chociaż mają dobrych programistów .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Poco dajecie ludzią nadzieje skoro nic z tego nie wyniknie ? wydaje mi się że wy tak piszecie że niby nad tym pracujecie - a tak naprawdę nic się nie dzieje. Nie próbujcie tego wydawać gdyż ludzie nie będą grali na serwie gdzie nie będzie żadnych nowości, zresztą nie wiem jak na obecną chwilę wygląda serwer ale możliwe że nie jest nawet w połowie gotowy :>

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...