Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na GM'a

Kunapytlak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znacie jakiś sposób na zminimalizowanie szansy na dostanie bana? Od razu piszę,że darujcie sobie pisanie komentarzy typu ''Szansa na bana zawsze jest'' . Zaznaczam różne opcje na m2bobie a i tak mam po kilku godzinach bana. Raz ustawiłem zabijanie po 1 grupce to o dziwo nie dostałem bana przez całą noc nabiłem wtedy od 18 lvl do 24 lvl na dzikusach,ale jednak jest to nie opłacalne, exp zbyt długo trwa. Wiec co jak i gdzie? :D (uzywam M2bob)

Opublikowano

1 sposób:

111331419982439974005.png

Odpisywanie PW GM'om jak staną przy Tobie i zaczną wypytywać.

2 sposób:

Cheatować 1h, odpocząć 30 minut i tak w kółko.

3 sposób:

Tymi grupkami, ale jak piszesz, że nie opłacalne no to nwm...

Według mnie w pewnym stopniu ograniczy to szansę na bana.

Opublikowano

1 sposób:

111331419982439974005.png

Odpisywanie PW GM'om jak staną przy Tobie i zaczną wypytywać.

2 sposób:

Cheatować 1h, odpocząć 30 minut i tak w kółko.

3 sposób:

Tymi grupkami, ale jak piszesz, że nie opłacalne no to nwm...

Według mnie w pewnym stopniu ograniczy to szansę na bana.

TTen pierwszy spoób się nie nada bo jak się coś wpisze to bot cały czas to będzie powtarzał gdy gm będzie do nas pisał

Co do sposobu drugiego to wszystko fajnie, ale jakby była taka opcja w bobie,że expi 1h wylacza się i znów za 30 min się włącza ;(

Opublikowano

TTen pierwszy spoób się nie nada bo jak się coś wpisze to bot cały czas to będzie powtarzał gdy gm będzie do nas pisał

Co do sposobu drugiego to wszystko fajnie, ale jakby była taka opcja w bobie,że expi 1h wylacza się i znów za 30 min się włącza ;(

Nie ma niestety takiej opcji, trzeba to ręcznie robić.

Co do pierwszego sposobu to zawsze można tym PW w jakiś sposób przedłużyć czas jak nie ma Cię na kompie a akurat GM pisze.

Jak dla mnie to te grupki to i tak jest dobry sposób na expa, przynajmniej bana nie dostaniesz a i tak czasu nie stracisz nic prawie(bot będzie samo sobie expił

a ty możesz na necie siedzieć w tym czasie).

Opublikowano

Nie ma niestety takiej opcji, trzeba to ręcznie robić.

Co do pierwszego sposobu to zawsze można tym PW w jakiś sposób przedłużyć czas jak nie ma Cię na kompie a akurat GM pisze.

Jak dla mnie to te grupki to i tak jest dobry sposób na expa, przynajmniej bana nie dostaniesz a i tak czasu nie stracisz nic prawie(bot będzie samo sobie expił

a ty możesz na necie siedzieć w tym czasie).

W sumie tak,ale jak GM napisze to zrobi się gorąco. Dzisiaj będę testował,zobaczymy czy banik poleci. Cały czas po 1 grp ;)

Opublikowano

Answer do GM niszczy!

Ustawić opcje wyłącz bota jak GM napisze, a w odpisywaniu napisać:

Chwile muszę z/w . (Tylko nie logajcie :D)

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Jak będzie ogatnięty GM to i tak mu wypierdoli bana i tak, nie ma sposobu na to :).

Jeśli chodzi o to PW no to łatwo jest się domyślić, ale jak ustawi normalny exp tymi kilkoma grupkami to już ciężej będzie według mnie - tak jakby

sobie gracz normalnie expił więc ... easy raczej.

Fajnie, że przynajmniej logi Cię nie wykryły - to już jest "jakieś" zabezpieczenie przed banem.

Możesz też znaleźć jakiś spoko spocik i tam ustawić bota tak żeby exp leciał szybciej(na tych grupkach).

Luknij jeszcze na ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/938009-kompendium-wiedzy-o-m2bob/

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...