Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby na reklamę/wybicie swojego serwera

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepszą reklamą jest plotka, tzn. zrobisz coś dobrego to ludzie będą o tym gadać, także możesz też to dopisać :)

Najlepszą reklamą jest plotka, tzn. zrobisz coś dobrego to ludzie będą o tym gadać, także możesz też to dopisać :)

6602914599812031494098.png

Opublikowano

Okłamywanie graczy nie jest dobrym pomysłem, a tym bardziej, że oni sami wejdą na serwer, a tu będzie słaby serwer.

Opublikowano

Okłamywanie graczy nie jest dobrym pomysłem, a tym bardziej, że oni sami wejdą na serwer, a tu będzie słaby serwer.

Czemu okłamywanie? plotka, chodziło mi o to że gracz poleca serwer gdy jest godny tego polecenia, a nie okłamywanie ludzi xD

Opublikowano

Czemu okłamywanie? plotka, chodziło mi o to że gracz poleca serwer gdy jest godny tego polecenia, a nie okłamywanie ludzi xD

To i tak to mało da, bo i tak może kilku na serwer wejdzie. 

Opublikowano

To i tak to mało da, bo i tak może kilku na serwer wejdzie. 

Salony fryzjerskie się tak utrzymują xD, co do serwerów, myslę że jak znajomy która ma znajomego gra na znajomego serwerze to poleci swojemu znajomemu który ma znajomego, który tez ma znajomego i zagrają wszyscy znajomi znajomych znajomego razem :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik moim zdaniem jest bardzo pomocny. Można jeszcze zareklamować serwer na MCLISTA.  Pozdrawiam, właściciel MDHC. :)

Opublikowano

Zdecydowanie MPC forum jest takim centrum informacji na temat wszelakich nowości w świecie nie tylko minecrafta.
Przydatne informacje ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja znalazłem YouTubera który ma 700+ subów i zrobił mi reklame za 20zł a zdziwiłem się ponieważ wbiło od niego 70 osób !! myślałem na 20-30

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...