Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vega czy Golec - co wybrac?

Ass4nit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam golca i bije nim ponad 2k . Często bije alienki ( najczęsciej lordiakium , bo nie mam lvl na x-7 ) , a niekiedy obcych gdy nie chce mi sie wbijac lvl i nwm czy zmieniac na vege . Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Zależy ile masz laserów i jakich, bo może być np. tak, że masz tyle laserów, że będziesz bił tyle samo z golca co z vegi.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Zależy ile masz laserów i jakich, bo może być np. tak, że masz tyle laserów, że będziesz bił tyle samo z golca co z vegi.

Mam 4 lf3 i reszta lf2

Opublikowano

Może to nietypowy temat, ale jak zdobyć Lf-4 lub BO-2?

i Jak szybko zebrac Uridium? mam 13 lvl, i nie mam znajomych do np. Kubików.

mam Golca kilka Lf-3 reszta LF-2. Caly czas przegrywam pojedynki. Jak być lepszym?

Chcesz działający oraz darmowy skrypt do league of legends (BoL)? Masz z nim problem?

Napisz do mnie na pw! Na pewno odpowiem ;)

Pomogłem? Nie dawaj mi łapki w górę, jest mi to niepotrzebne :D

Pomagam bo lubię!

Serdeczne POZDRO! https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9L5u8BRqrfat1B_y7jAvN9xNd8U9Uq8YENJMpkVP-SoEp70lN

Opublikowano

@PolekFir Grac, farmic, licytowac na aukcjach, co kolwiek, byle nie gdybac. Jak nie masz kolegow to poszukaj na chacie/na necie...

a masz pewnosc ze gra na Polaku ?

reszta tzn. ile?

lf3 daje 150 dmg ; lf4 200 dmg - matematyka teraz sie klania

Opublikowano

Człowieku , z takim nie ma sensu vegi zakładać, chyba że do uciekania przed innymi graczami :) Zostaw golca, bij alienki, wbijaj lvl i leć na dk. 

Opublikowano

Tak, gram na Polaku (1) :D

Aktualnie zbieram boxy na mapach PvP, i zbieram se tak na full LF-3

A gdzie mogę farmić z full LF-3, i tam bodajże 3 BO2? ;d

DK?

Chcesz działający oraz darmowy skrypt do league of legends (BoL)? Masz z nim problem?

Pomagam bo lubię!

Serdeczne POZDRO! https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9L5u8BRqrfat1B_y7jAvN9xNd8U9Uq8YENJMpkVP-SoEp70lN

Opublikowano

Ja tam polecam Vegę jak koksem nie jesteś, ale z Lightning.

Dasz radę zwiać w 9 na 10 przypadków ... a jak nabierzesz wprawy w lataniu tym statkiem w Lightning to nie do ubicia jest się prawie.

Bije trochę mniej, za to bezpieczniej ...

Sam często tak latam, nawet na polowania - bo ciężko mi wtedy zwiać ... ;)

Opublikowano

Lepiej graj leonkiem i porób kilka laserów np. 15 LF3 i dopiero potem zmień na golca i leć na pierwszą galę.

"na pierwszą galę"

to gdzie taki golec full LF-3 ma farmić, na lordakiach i saimonach? Proszę Cię... ;_;

Pomagam bo lubię!

Opublikowano

Mam 4 lf3 i reszta lf2

"na pierwszą galę"

to gdzie taki golec full LF-3 ma farmić, na lordakiach i saimonach? Proszę Cię... ;_;

Jak widać to nie golec full LF3, ani nawet 1/3. Na lordakiach i saimonach może farmić, a taki sprzęt jaki podałeś nijak odnosi się do mojego postu, chyba że zbyt dosłownie wziąłeś słowo golec full LF-3 - tak na prawdę to musiałby mieć i w dronach, by był full. Jak już uzbiera te 15 LF3 (czyli według Ciebie full) to powinien iść na 2 galę.

Wy mnie zaskakujecie, że licytujecie golca na start i od razu 2 gala, może by nafarmić urki na drugiej bazie firmy. Jednak co to da, gdy obok jest leonov, który z full seprom+najdroższe rakiety za kredyty zadaje na 1 gali hity po 8k z rakiety i nawet taki boss saimon pada w ciągu kilku chwil. Jeszcze można BO2 dokupić, ale to lepiej na aukcji zrobić - efekty są świetne. Trzeba jednak pamiętać, by nie robić konfig full tank i dawać to co najlepsze na statek.

Ja tam polecam Vegę jak koksem nie jesteś, ale z Lightning.

Dasz radę zwiać w 9 na 10 przypadków ... a jak nabierzesz wprawy w lataniu tym statkiem w Lightning to nie do ubicia jest się prawie.

Bije trochę mniej, za to bezpieczniej ...

Sam często tak latam, nawet na polowania - bo ciężko mi wtedy zwiać ... ;)

Lighting i same flaxy - kupuje niewidkę, zmieniam na rakiety i białki trochę jest, a zabicie z bezmyślnego noob'a będę miał. Z resztą już lepiej wydać tą urkę na aegisa i wtedy można bić kryśki nawet z samymi LF2 (chociaż i tak lepiej, by było kupić LF3 zamiast karetki).

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...