Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Całkiem nowe (stare) Game 28K !

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie tak i zmieniony tylko version w IDA.

Tak to jest z paczki kraizy, ale te game to rzeczywiście 28k, a skąd wiem ? Bo nawet jeśli byłoby np. 34k ze zmienioną wersją w src czy IDA to korzystałoby to z nowego db pod 34k, a te game korzysta jeszcze z db od game 2089, czyli te game to nie fake ;P

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Witam

Wrzucam wam tutaj game 28K "odchudzone".

Zalety game:

- Działa tak samo jak 2089

- Posiada dodatkowo oryginalnie kostiumy i pety !

- korzysta ze starego db od game 2089 (czyli czyta jeszcze z sql, a nie txt)

- Czyste game (bez diffów)(Jedyna moja edycja to wywalenie ignorowania localhosta)

Wady: 

- Niesprawdzone game (Nie widziałem go nigdzie na innych forach)

- Nie wiem ile jest luk i ile fixów potrzeba.

Game sprawdzone u siebie na serwerze, działają pety na questach z game 34k, kostiumy również działają z czasem !

DL:

https://mega.co.nz/#!iYEVxRiK!1ZgzTBZHrh4UKcbvmjoSoP5HwTG8QtVIteYuHBP467I

Skan :

12682141997551681193.jpg

W paczce znajduje się :

- Game 27967

- Db 1866 (db ze starego game 2089)

:)

Lepiej już 34k wziąć i naprawić bugi difami niż znowu pobierać coś co nie wiadomo jak wgl działa ^^

80892730880771175522.png

Opublikowano

Lepiej już 34k wziąć i naprawić bugi difami niż znowu pobierać coś co nie wiadomo jak wgl działa ^^

Zawsze można sprawdzić. na początku jak wstawili game 34k to też nikt nie wiedział jak działa, a teraz ? Teraz bardzo dużo serwerów na tym game stoi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zawsze można sprawdzić. na początku jak wstawili game 34k to też nikt nie wiedział jak działa, a teraz ? Teraz bardzo dużo serwerów na tym game stoi.

A postawił byś na tym serwer w ciemno ^^ ?

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

A postawił byś na tym serwer w ciemno ^^ ?

Ale stawianie serwera na source już jest bezpieczne..? Dla mnie to głupota. Nie wierzę, że osoba, która udostępniała soruce nie narobiła sobie backdoorów, czy innych mochlojek z plikami. A uwierzcie mi, że jeszcze nikt na spokojnie sobie nie przeanalizował całego kodu, bo to jest czasochłonne i niepotrzebne.

Więc te game, które były kiedyś komplikowane prawdopodobnie dla SG ma mniej błędów niż game skompilowane z kodu źródłowego.

50596142255057180250.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale stawianie serwera na source już jest bezpieczne..? Dla mnie to głupota. Nie wierzę, że osoba, która udostępniała soruce nie narobiła sobie backdoorów, czy innych mochlojek z plikami. A uwierzcie mi, że jeszcze nikt na spokojnie sobie nie przeanalizował całego kodu, bo to jest czasochłonne i niepotrzebne.

Więc te game, które były kiedyś komplikowane prawdopodobnie dla SG ma mniej błędów niż game skompilowane z kodu źródłowego.

To game może być zrobione z src przerobić go tak aby czytało z sql to nic trudnego, wyłączenie nowych funkcji też nie problem... i? Może się okazać że 'to' game zawiera dziury i exploity i co wtedy? Będziesz idą leciał całego game i łatał go? Src może mieć błędy nie powiem troszkę znalazłem tego ale tu jest zaleta że jak coś znajdziesz znacznie łatwiej to naprawić niż bawić się analizowanie game za pomocą idy.

Kto wie może 40k wyszło z tego src  <3 [ Chodzi mi o te game które są dostępne na forum ]

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

To game może być zrobione z src przerobić go tak aby czytało z sql to nic trudnego, wyłączenie nowych funkcji też nie problem... i? Może się okazać że 'to' game zawiera dziury i exploity i co wtedy? Będziesz idą leciał całego game i łatał go? Src może mieć błędy nie powiem troszkę znalazłem tego ale tu jest zaleta że jak coś znajdziesz znacznie łatwiej to naprawić niż bawić się analizowanie game za pomocą idy.

Kto wie może 40k wyszło z tego src <3 [ Chodzi mi o te game które są dostępne na forum ]

Przestań filozofować.

SRC jest dostępne od grudnia 2013 roku, a Ty dopiero teraz pokazujesz, jaki to "pr0" developer nie jesteś.

Skończ wypowiadać się w każdym temacie i pozować na koxa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko działa jak należy ciekawe czy połatane

czas kostiumów ^^

b07301b6fe4a9a3ad4c367c63839711b.png

edit nie działa 6-7 dodanie

Wszystko działa jak należy ciekawe czy połatane

czas kostiumów ^^

b07301b6fe4a9a3ad4c367c63839711b.png

edit nie działa 6-7 dodanie

Game spoko.

Pracuje sam na nim ^^.

Polecam serdecznie

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...