Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Całkiem nowe (stare) Game 28K !

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wrzucam wam tutaj game 28K "odchudzone".

Zalety game:

- Działa tak samo jak 2089

- Posiada dodatkowo oryginalnie kostiumy i pety !

- korzysta ze starego db od game 2089 (czyli czyta jeszcze z sql, a nie txt)

- Czyste game (bez diffów)(Jedyna moja edycja to wywalenie ignorowania localhosta)

Wady: 

- Niesprawdzone game (Nie widziałem go nigdzie na innych forach)

- Nie wiem ile jest luk i ile fixów potrzeba.

Game sprawdzone u siebie na serwerze, działają pety na questach z game 34k, kostiumy również działają z czasem !

DL:

https://mega.co.nz/#!iYEVxRiK!1ZgzTBZHrh4UKcbvmjoSoP5HwTG8QtVIteYuHBP467I

Skan :

dvti2y.jpg

W paczce znajduje się :

- Game 27967

- Db 1866 (db ze starego game 2089)

:)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Dzięki misiek za wstawkę, na pewno ktoś z tego skorzysta, leci lajcik.

I poco to komu jak nie ma diffów ani source ?

żebyś się pytał -,-

Może komuś się przyda, a do roboty, sam sobie pisać diffy, co chcesz mieć all gotowe?.

Opublikowano

xD A myślisz, że jak było z game 2089, 34k, 40k ? Wszystko wychodziło na czysto, a później z czasem diffy dochodziły. ^^

Opublikowano

Na 40k jest source więc diffy są nie potrzebne....

Jeśli ktoś chciałby jeszcze używać tak starego game to weźmie stare sprawdzone 29k z diffami gotowymi

Opublikowano

Na 40k jest source więc diffy są nie potrzebne....

Jeśli ktoś chciałby jeszcze używać tak starego game to weźmie stare sprawdzone 29k z diffami gotowymi

Po co hejtujesz? Kto będzie chciał to użyje.. Wiele osób skorzysta choćby ze względu na ten czas w kostiumach który przez liba na 2089, ma brak możliwości czasu. Dzięki za wstawkę.

Opublikowano

Po co hejtujesz? Kto będzie chciał to użyje.. Wiele osób skorzysta choćby ze względu na ten czas w kostiumach który przez liba na 2089, ma brak możliwości czasu. Dzięki za wstawkę.

Jak sprawdzałem te kostiumy to myślałem właśnie o tym czasie w kostiumach, który na libach nie działał ;P

Opublikowano

jeśli 2089 to czy to nowe game korzysta dalej z pongu?

Opublikowano

­

Słuchaj kolego.

Znawcą to ty raczej nie jesteś(widzę po Twoich tematach i postach).

Wszędzie próbujesz kogoś hejtować.

Oczywiście GAME ładne.

Może wykorzystam(bo wiadomo lib pod 2089).

Pozdrawiam.

7440414202894171306241.png

Opublikowano

Jak masz gównianego liba to twoja sprawa. Ja siedzę od zawsze na game 2089M i jakoś śmigają mi kostiumy identycznie jak na globalu. Na chwilę obecną napotkałem się na dosłownie kilka pomysłów, których nie można wykonać na 2089M, a może się da tylko trzeba dłużej pomyśleć niż ja. Z 2089M opłaca się przejść na source głównie ze względu na binkę.

Opublikowano

­

Jak masz gównianego liba to twoja sprawa. Ja siedzę od zawsze na game 2089M i jakoś śmigają mi kostiumy identycznie jak na globalu. Na chwilę obecną napotkałem się na dosłownie kilka pomysłów, których nie można wykonać na 2089M, a może się da tylko trzeba dłużej pomyśleć niż ja. Z 2089M opłaca się przejść na source głównie ze względu na binkę.

Tutaj się z tobą z godzę.

2089 zawsze było stabilne.

Wiesz co w nim siedzi itp.

7440414202894171306241.png

Opublikowano

Co Ty żeś się tak spiął :D ? Myślę, że wypowiedział się i nie chciał tym nikogo urazić i raczej nie uraził. Po prostu powiedział o libach dostępnych w sieci do pobrania, a że masz swój to dobrze ;) Nikt nie wie jakich libów korzystasz, gotowych czy swoich.

Opublikowano

@boooooo

Czy nie uważasz, że Twoja sygnatura jest podobna do tego?

4863014200411231153675.jpg

Tak, widziałem to na ep*p, ale nie usuwałem tego, bo szkoda mi było jak znajomy z teamu zapłacił 200 zł (avatar + sygnatura + 5/10 ikonek sztyletów), prawda @Wredna ?

Opublikowano

Jeżeli ktoś by chciał wiedzieć to dla testu sprawdzałem na plikach serwerowych @Terenzo. z game 34k, podmieniłem na game i db z tego tematu i odpaliło za pierwszym razem bezproblemowo, dodatkowo połączyłem się jego clientem i jego binką. Więc jeżeli ktoś ma SF Terenzo 34k, wystarczy, że podmieni game i db, i może logować się na serwer i sprawdzić jak fajnie działa game :)

Opublikowano

A jak ktoś już sprawdzi to polecam napisać opinie bo jestem bardzo ciekawy tego game a boje się zaryzykować na serwerze :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...