Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] #2 ☆ Zapowiadamy Serwer Xavion pl - " Dungeon na poziom 25 , Drop przepustki " ☆

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gówno bo Weezy w teamie... Znów kolejny serwer ja już nie robię nic po serwerze z Venomsem haha!

Polecam ze względu tylko na Luzera dobry technik.

Serwer może nie upadnie bo Luzer :)

Opublikowano

Gówno bo Weezy w teamie... Znów kolejny serwer ja już nie robię nic po serwerze z Venomsem haha!

Gówno to była twoja ethoria która jebła ^^.

16 latku którego powinni zamknąć w zakładzie psychiatrycznym

Hotovsky dobrze zrobił że itemy porozdawal ;-)

/ Jutro ukaże się film przedstawijący pety na serwerze !

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

No wygląda całkiem spoko :D Sam się zastanawiam co teraz bardziej ciągnie easy/hard/medium czy jakieś mixy ^^

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

No wygląda całkiem spoko :D Sam się zastanawiam co teraz bardziej ciągnie easy/hard/medium czy jakieś mixy ^^

miksy sriksy xD

najlepsze :)

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Najbardziej Weezy zastanawia mnie czemu wyzywasz odrazu ludzi nieumiesz normalnie wytłumaczyć ? Według mnie serwer będzie stał tylko z względu na Luzera a ty to szkoda słów.

Bo jak widzę takiego kołka jak Asfen chorego umysłowo który codziennie robi inny numer gg piszę do mnie i mowi że nie jest Asfenem to mi się żal go robi;)

Na Ciebie mi też szkoda słów bo razem z nim się nadajesz :]

Grać nie musisz a wręcz Ci odradzam ;-)

A co do samego filmu to drop przepustki jest zwiększon do 40%

giphy.gif

Opublikowano

Przecież ten dungeon jest stary jak świat i był już nawet pare lat temu używany, nawet troche go nie zmieniliście wiec co na celu ma ten temat?

Opublikowano

Przecież ten dungeon jest stary jak świat i był już nawet pare lat temu używany, nawet troche go nie zmieniliście wiec co na celu ma ten temat?

Dokładnie to na Astili było już dawno, stara mapa z EliteMT2 tylko Quest napisany z mobami + respem bossa. :DxD

Normalnie Dungeon autorski Wuzyk!  xD

Opublikowano

ale c*****e logo xD takie aka topaz labs i jeszcze ten render smoka z tyłu przypomina logo atrey chociaż tam jest wyczucie stylu a tutaj tego brak niestety :( co do serwera NIE polecam bo weezy ostatnio miałem dzięki tobie 20 lajków za taki post o.O dziwne że nikt cie nie lubi 

nie obrażaj go :( bo to przecie wielki pan weeeeezy taki z niego youtuber jak z ciebie technik xD

Opublikowano

ale c*****e logo xD takie aka topaz labs i jeszcze ten render smoka z tyłu przypomina logo atrey chociaż tam jest wyczucie stylu a tutaj tego brak niestety :( co do serwera NIE polecam bo weezy ostatnio miałem dzięki tobie 20 lajków za taki post o.O dziwne że nikt cie nie lubi 

nie obrażaj go :( bo to przecie wielki pan weeeeezy taki z niego youtuber jak z ciebie technik xD

Wiem Dawid sorry. :( Wybacz mi wszystkie meine grzechy :/ xD

Opublikowano

Ma na celu zaprezentowanie dungeonu ktory znajdzie się na serwerze ;-)

Tyle.

Dokładnie to na Astili było już dawno, stara mapa z EliteMT2 tylko Quest napisany z mobami + respem bossa. :DxD

A ty jesteś chory czy johowy?

Gdzieś napisałem że to jest autorski dungeon ? LOL

Dobrze że twój serwer z gotowca jest auroski hahahaha

Ty lepiej wyjdź z tego forum bo jesteś ch****** grafikiem którego chce tylko asfen bo umiejętnosci masz na poziomie dziecka 12 letniego który zaczyna bawić się PS'em ;]

xaxxaxa

giphy.gif

Opublikowano

Chcesz porozmawiać o grafice? Coś ci nie pasi? Mam rozumieć że MPCforum wykupiła prawa do umieszczania smoka w logo? Brak estetyki to widać w twoich pseudo 3D pracach. 

Nie ma to jak będąc grafikiem mówić że praca innego grafika jest ch***wa :) Gratulacje 

Opublikowano

Ma na celu zaprezentowanie dungeonu ktory znajdzie się na serwerze ;-)

Tyle.

A ty jesteś chory czy johowy?

Gdzieś napisałem że to jest autorski dungeon ? LOL

Dobrze że twój serwer z gotowca jest auroski hahahaha

Ty lepiej wyjdź z tego forum bo jesteś ch****** grafikiem którego chce tylko asfen bo umiejętnosci masz na poziomie dziecka 12 letniego który zaczyna bawić się PS'em ;]

xaxxaxa

XDDD jestem 12 letnim grafikiem który wyciąga 10x więcej niż ty z serwerów metin2 :D jeżeli chcesz o tym porozmawiać to chodź na TS panie WEEZY który oferuje po 100k sm youtuberowi który nagrywa z serwera 

Chcesz porozmawiać o grafice? Coś ci nie pasi? Mam rozumieć że MPCforum wykupiła prawa do umieszczania smoka w logo? Brak estetyki to widać w twoich pseudo 3D pracach. 

Nie ma to jak będąc grafikiem mówić że praca innego grafika jest ch***wa :) Gratulacje 

nie ale ten smok ma brak estetyki człowieku jakie prace 3D xD ? mówisz o tych gównianych exportach które dałem na MPC ??? pewnie ty im robiłeś ten szajs :/ chcesz o tym porozmawiać to chodź na TS to pogadamy o grafice

Opublikowano

XDDD jestem 12 letnim grafikiem który wyciąga 10x więcej niż ty z serwerów metin2 :D jeżeli chcesz o tym porozmawiać to chodź na TS panie WEEZY który oferuje po 100k sm youtuberowi który nagrywa z serwera 

nie ale ten smok ma brak estetyki człowieku jakie prace 3D xD ? mówisz o tych gównianych exportach które dałem na MPC ??? pewnie ty im robiłeś ten szajs :/ chcesz o tym porozmawiać to chodź na TS to pogadamy o grafice

Bardzo ciesze się iż zarabiasz więcej ode mnie i niech Ci się powodzi.

Możesz nawet milion zł zarobić ja bólu dupy o kase nie mam bo nie narzekam na swoja :)

100k sM ?

ja p******e chłopak wyjdź albo odstaw towar bo nikt ani na mortyriuszu ani na asteriusie nie dostal sm za wiecej niz 15 zl od odcinka bo każdemu oferowałem pieniądze a mniejsi dostawali jakieś male sumy SM ;]

@Grafiese

giphy.gif

Opublikowano

Jutro możemy pogadać nie ma problemu ^^ Jeśli mówisz że moja prace nie mają estetyki to czekam na twoje mistrzu grafiki ;)

Opublikowano

Bardzo ciesze się iż zarabiasz więcej ode mnie i niech Ci się powodzi.

Możesz nawet milion zł zarobić ja bólu dupy o kase nie mam bo nie narzekam na swoja :)

100k sM ?

ja p******e chłopak wyjdź albo odstaw towar bo nikt ani na mortyriuszu ani na asteriusie nie dostal sm za wiecej niz 15 zl od odcinka bo każdemu oferowałem pieniądze a mniejsi dostawali jakieś male sumy SM ;]

@Grafiese

soory ale to cycu rozdawał i to po 200k :D musiałem się dopowiedzieć 

Jutro możemy pogadać nie ma problemu ^^ Jeśli mówisz że moja prace nie mają estetyki to czekam na twoje mistrzu grafiki ;)

Okej wytłumaczę ci co to oznacza właściwe użycie topazu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...