Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] #2 ☆ Zapowiadamy Serwer Xavion pl - " Dungeon na poziom 25 , Drop przepustki " ☆

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

soory ale to cycu rozdawał i to po 200k :D musiałem się dopowiedzieć 

Okej wytłumaczę ci co to oznacza właściwe użycie topazu ;)

Rozdawał na pierwszej odsłonie na której mnie nie było

Na s2 i rekatywacji s2 nie byl rozdany ani jeden SM ;]

wiec skoncz tak pierdolic ;]

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie to na Astili było już dawno, stara mapa z EliteMT2 tylko Quest napisany z mobami + respem bossa. :DxD

Normalnie Dungeon autorski Wuzyk!  xD

Po pierwsze retardzie ta mapa nie jest z żadnej astilii ani elite, lecz jest z sf i klienta METIN2.PL! Widać zajebis**y technik nie wie co się znajduje w podstawowych czystych plikach szacun. Po drugie mapa nie jest autorska, lecz dungeon jest ponieważ QUEST pisany pod ten dungeon jest mojego wykonania autorski. Więc imbecylu mylisz nawet tak proste pojęcia, myślę że teraz wszystko Ci wyjaśniłem i będziesz mądrzejszy w co nie wierze..

Asfen taki quest jaki jest pod ten dungeon to Ty za 10 lat nie napiszesz więc keep calm. Poprostu wyczuwam ból dupy, że komuś coś się udaje, a ktoś inny cały czas pada na starcie heheh... Właśnie napisz jak będziesz startował z projektem wbije!!!

Ten ss określa Twój poziom inteligencji, tyle w temacie na Twoją osobę: 

4009014201495771173351.jpg

A tutaj Twoja wiedza w byciu technikiem:

2uqlsu8.jpg

Następny jesteś Ty grafise jakiś tam nie wiem nie kojarzę randomów sorry.

Twoja grafika to jeden wielki syf, jeżeli wogólę można nazwać to grafiką. Napinasz się do każdego, a Ty jedyne co potrafisz to kraść elementy grafiki i hajs z asfenem na starcie :)

Pozdrawiam Środkowym.

topic:

Dungeon może się sprawdzić ponieważ ciekawy drop.

Opublikowano

Po pierwsze retardzie ta mapa nie jest z żadnej astilii ani elite, lecz jest z sf i klienta METIN2.PL! Widać zajebis**y technik nie wie co się znajduje w podstawowych czystych plikach szacun. Po drugie mapa nie jest autorska, lecz dungeon jest ponieważ QUEST pisany pod ten dungeon jest mojego wykonania autorski. Więc imbecylu mylisz nawet tak proste pojęcia, myślę że teraz wszystko Ci wyjaśniłem i będziesz mądrzejszy w co nie wierze..

Asfen taki quest jaki jest pod ten dungeon to Ty za 10 lat nie napiszesz więc keep calm. Poprostu wyczuwam ból dupy, że komuś coś się udaje, a ktoś inny cały czas pada na starcie heheh... Właśnie napisz jak będziesz startował z projektem wbije!!!

5922414201498991173351.jpg

Twoja grafika to jeden wielki syf, jeżeli wogólę można nazwać to grafiką. Napinasz się do każdego, a Ty jedyne co potrafisz to kraść elementy grafiki i hajs z asfenem na starcie :)

Pozdrawiam Środkowym.

topic:

Ło kurde no Luzerek gratulacje jak dajesz rozmowy z rok temu może? Hahaha trochę minęło kumplu niestety także wiesz też mogę dać stare wiadomości. :)

Nie mam bólu dupy o serwer bo jak jest WeeZy to wiadomo że to nie wypali tak? Ja po prostu wyraziłem swoją opinie i tyle...

A że pan WeeZy piszę mi w serwerach w zapowiedziach spami to czemu mam tutaj się nie wypowiedzieć wolny kraj mogę robić co chcę.

Zobaczymy jak wyjdzie serwer w całości.  :rolleyes:

Powiem ci spory ten Quest wywołanie Regenów na moby i informacje no naprawdę ciężko wziąć Questa innego i go przerobić..

No może za 10 lat napiszę takiego wyjebanego jak ty i będzie gitarka.

Wiesz to że dodasz te Dungi te pomysły to c**j, ale potem może być problemik z innymi bugami/channelami i dupcia.  <3

Także nie mów że mam ból dupy bo nie ma o co? O serwer Hard/Medium i że w Teamie jest WeeZy śmiechne.

Rozumiem Ascarial S2 czy Invoria S2 ale nie to sorry.  :unsure:   xD

Opublikowano

Ło kurde no Luzerek gratulacje jak dajesz rozmowy z rok temu może? Hahaha trochę minęło kumplu niestety także wiesz też mogę dać stare wiadomości. :)

Nie mam bólu dupy o serwer bo jak jest WeeZy to wiadomo że to nie wypali tak? Ja po prostu wyraziłem swoją opinie i tyle...

A że pan WeeZy piszę mi w serwerach w zapowiedziach spami to czemu mam tutaj się nie wypowiedzieć wolny kraj mogę robić co chcę.

Powiem ci spory ten Quest wywołanie Regenów na moby i informacje no naprawdę ciężko wziąć Questa innego i go przerobić..

Wiesz to że dodasz te Dungi te pomysły to c**j, ale potem może być problemik z innymi bugami/channelami i dupcia.  <3

Także nie mów że mam ból dupy bo nie ma o co? O serwer Hard/Medium i że w Teamie jest WeeZy śmiechne.

Rozumiem być chorym umysłowo ale to na co ty jesteś chory to ja juz nie wiem

<3

PS Ascarial s2 500 online

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nie mów do mnie kumplu, bo nim nie jestem. Haha nie wypali, przekonamy się na starcie no u Ciebie nie ma co nawet klienta pobierać bo odrazu pada ktoś wyręcza xD. No i dobrze, że pisze bo serwery które są gównem i będą zawsze gównem trzeba tępić, jeszcze admin przez hasła kont ze swojego serwera okrada graczy na invorii GZ ASFEN!!

Tu link jak ktoś chce:

No spory trochę linijek ma Ci powiem, Twój pewnie by był tak chujo**, że na 1 piętrze by wszystko zaliczało.. Hahah przerobić doje**eś, już wiemy jak Asfen piszę questy. Sorry nie jestem tobą questy pisze bardzo dobrze ;). Dawaj kozaku napisz takiego dunga czekam.

Echh jak to czytam uderzam się po głowie i mówię : ,,CZEMU TY ŻYJESZ?'' Przecież ja bym się z takim kimś wstydzil pokazać jesteś pośmiewiskiem całego forum i masz czelność zerze jeszcze tutaj coś pisać?

Co do padania channeli zapraszam na start i zobaczymy czy wywalisz Hakjerze, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafię załatać proste błędy w game które powodują wywalanie ch. Ale jak tak mówisz wbije na Twój serwer kolejny :*.

Sorry ty nigdy nie bedziesz konkurencją, już się nie zniżam do twojego poziomu(zerze) to moja ostatnia wypowiedz. Dzięki za reklamę i odświeżanie posta nie wiem jak Ci się wypłacę :C.

Topic:

Fajne logo podoba mi się w temacie.

Opublikowano

Grając kiedyś na serwerze 'xxx' bardzo chętnie robiłem podobny rajd wręcz uwielbiałem ze względu na mapę zobaczyć podobny taki dungeon to przyjemność.

Grafika, dobrze wykonana fajne konkretne logo bez zbędnych pierdołek.

Pozostało życzyć mi powodzenia :) Dobra robota.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Grając kiedyś na serwerze 'xxx' bardzo chętnie robiłem podobny rajd wręcz uwielbiałem ze względu na mapę zobaczyć podobny taki dungeon to przyjemność.

Grafika, dobrze wykonana fajne konkretne logo bez zbędnych pierdołek.

Pozostało życzyć mi powodzenia :) Dobra robota.

Dzięki za opinie.

W końcu osoba która wypowiada się o projekcie a nie rzeczach pobocznych :)

giphy.gif

Opublikowano

boże jedyny, aż tak nisko upadliście żeby z asfenem i tym pseudo grafikiem dyskutować?

photo-949023.png?_r=1420141798 - przecież ten avatar* mówi samo za siebie że robił je amator grający z minecrafta..

dungeon fajny, miałem u siebie, tylko pewnie jest dosyć dłuuuuuugi..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

boże jedyny, aż tak nisko upadliście żeby z asfenem i tym pseudo grafikiem dyskutować?

photo-949023.png?_r=1420141798 - przecież to logo mówi samo za siebie że robił je amator grający z minecrafta..

Sam Imagus wiesz - gadaj z dupą to Cie osra

Prowokują a sami gówno potrafią :)

giphy.gif

Opublikowano

5922414201498991173351.jpg

Pozdrawiam Środkowym.

topic:

dzięki kolego też mam wielki szacunek do ciebie 

photo-949023.png?_r=1420141798 - przecież to logo mówi samo za siebie że robił je amator grający z minecrafta..

XDDDD imaguś dla ciebie to już szkoda pisać :D bo to już asfen robi lepsze serwery od ciebie nie gram w minecrafta ;< ale dzięki że skomentowałeś mój avatar mi też się podoba tylko że nie jest to moje logo :D

Sam Imagus wiesz - gadaj z dupą to Cie osra

Prowokują a sami gówno potrafią :)

XDDDDD człowieku mam zrobić to twoje marne logo xavion'a ? i wrzucić psd na forum przecież to zrobi 3 latek tylko powiedz mi nazwę czcionki to będzie idealnie takie same :D przecież tu jest maska przecinająca z jakaś texturą a na texture jest dany topaz ... na dodatek jakiś żałosny brush z zmniejszonym kryciem dodał jakiś filtr na to + może na górze tego "I" jest zaznaczony pędzel z rozjaśnieniem liniowym i na to maska przecinająca dopatrzyłem się tam też "świetliki" z zmniejszonym kryciem i dodaniem rozjaśnienia wszędzie to samo ... jeżeli mi jeszcze powiesz że zapłaciłeś mu za to to widać że się postarał wynik jest taki ze wygląda to jak "gówno" o smoku nie będę wspominał :D bo mówiłem o sygnaturze 

Opublikowano

XDDDDD człowieku mam zrobić to twoje marne logo xavion'a ? i wrzucić psd na forum przecież to zrobi 3 latek tylko powiedz mi nazwę czcionki to będzie idealnie takie same :D przecież tu jest maska przecinająca z jakaś texturą a na texture jest dany topaz ... na dodatek jakiś żałosny brush z zmniejszonym kryciem dodał jakiś filtr na to + może na górze tego "I" jest zaznaczony pędzel z rozjaśnieniem liniowym i na to maska przecinająca dopatrzyłem się tam też "świetliki" z zmniejszonym kryciem i dodaniem rozjaśnienia wszędzie to samo ... jeżeli mi jeszcze powiesz że zapłaciłeś mu za to to widać że się postarał wynik jest taki ze wygląda to jak "gówno" o smoku nie będę wspominał :D bo mówiłem o sygnaturze 

Mówisz że robię słabe logo ? Widziałeś logo które dla Ethorii robiłeś? Kreskowanie + Gradient. 

Zanim zaczniesz kogoś wypominać popatrz na swoje prace :)

Opublikowano

Mówisz że robię słabe logo ? Widziałeś logo które dla Ethorii robiłeś? Kreskowanie + Gradient. 

Zanim zaczniesz kogoś wypominać popatrz na swoje prace :)

jeżeli mamy porównywać logo ethori do loga xavion to ty chyba jesteś śmieszny tam był styl a ty nawet własnego stylu textu nie umiesz zrobić ... na dodatek jakie kreskowanie nawet takiego filtru nie ma chociaż wiem o co ci chodzi z tym mylisz się jednak :/

Opublikowano

jeżeli mamy porównywać logo ethori do loga xavion to ty chyba jesteś śmieszny tam był styl a ty nawet własnego stylu textu nie umiesz zrobić ... na dodatek jakie kreskowanie nawet takiego filtru nie ma chociaż wiem o co ci chodzi z tym mylisz się jednak :/

Styl? W którym miejscu? Nie mój styl bo smok? śmiech na sali ... Tak dla jasności. Jedyne co zgadza się z twoją hipotezą co do loga to to, że jest tam użyty topaz ;)

Kończę rozmowę, zniżam się do twojego poziomu.

Opublikowano

Chcesz porozmawiać o grafice? Coś ci nie pasi? Mam rozumieć że MPCforum wykupiła prawa do umieszczania smoka w logo? Brak estetyki to widać w twoich pseudo 3D pracach. 

Nie ma to jak będąc grafikiem mówić że praca innego grafika jest ch***wa :) Gratulacje 

obaj jestescie samozwanczymi z dupy grafikami jeden lepszy od drugiego

Opublikowano

Styl? W którym miejscu? Nie mój styl bo smok? śmiech na sali ... Tak dla jasności. Jedyne co zgadza się z twoją hipotezą co do loga to to, że jest tam użyty topaz ;)

k***a co za głupim trzeba być styl warstwy XDDDD jeżeli wiesz o co chodzi daj mi nazwę tej czcionki to zrobię kopie tego loga jak chcesz :D

obaj jestescie samozwanczymi z dupy grafikami jeden lepszy od drugiego

odezwał się super technik i grafik xD jak tam na shayen przy 50 osb już bardziej szanuje asfena niż ciebie i tego weight aka imasrusia bo u niego gra te 600-800 osób a u was max 200 xD 

Opublikowano

k***a co za głupim trzeba być styl warstwy XDDDD jeżeli wiesz o co chodzi daj mi nazwę tej czcionki to zrobię kopie tego loga jak chcesz :D

odezwał się super technik i grafik xD jak tam na shayen przy 50 osb już bardziej szanuje asfena niż ciebie i tego weight aka imasrusia bo u niego gra te 600-800 osób a u was max 200 xD

Mój serwer stoi czego nie można powiedziec o wszystkich asfena i imagusia, nawet niedługo wypuszczam drugi by was bardziej wkurwić.

Opublikowano

Mój serwer stoi czego nie można powiedziec o wszystkich asfena i imagusia, nawet niedługo wypuszczam drugi by was bardziej wkurwić.

Soory kolego jeżeli mogę cie tak nazwać xD bo jeżeli mówisz o serwerach gdzie gra max 200 osób to możesz wypuszczać ich jeszcze z 5 bo u ciebie gra max 100-200 osób jak już mówiłem tak więc ... nie mam zamiaru się z tobą kłócić 

Opublikowano

Soory kolego jeżeli mogę cie tak nazwać xD bo jeżeli mówisz o serwerach gdzie gra max 200 osób to możesz wypuszczać ich jeszcze z 5 bo u ciebie gra max 100-200 osób jak już mówiłem tak więc ... nie mam zamiaru się z tobą kłócić 

Ale dalej chce Cie uświadomić, mój serwer stoi, twój nie. Także kto jest lepszy?

ps.

nie jestem ani technikiem, ani grafikiem. a jak chcesz dalej dyskutować to polecam korzystanie z pw, ledwo warny zbiłem.

Opublikowano

Ale dalej chce Cie uświadomić, mój serwer stoi, twój nie. Także kto jest lepszy?

ps.

nie jestem ani technikiem, ani grafikiem. a jak chcesz dalej dyskutować to polecam korzystanie z pw, ledwo warny zbiłem.

oj poradzisz sobie wierze w ciebie ja 95% warna zbiłem do zera praktycznie wrzucając jakieś gówniane modele na forum a co do serwera tak stoi ale jeżeli serwer ma stać i ma grać tam 50 osób to wrzucę na vps gotowca i tyle będzie graczy do tego prezka :D 

Opublikowano

oj poradzisz sobie wierze w ciebie ja 95% warna zbiłem do zera praktycznie wrzucając jakieś gówniane modele na forum a co do serwera tak stoi ale jeżeli serwer ma stać i ma grać tam 50 osób to wrzucę na vps gotowca i tyle będzie graczy do tego prezka :D

To zrób, nikt Ci nie broni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...