Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze do expa?

kamil225610

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wrażenie, że lepszą bronią będzie jednak rib, choć nie mówię tego na pewno. Magnet ma więcej szybkości ataku, ale bez średnich :p

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Z moich obliczeń wynika, że ribek w najlepszej sytuacji będzie dawał 229 ataku a magnet w statach ma w najlepszym wypadku 284, no i na korzyść magneta przechyla się szybkość ataku i kd+4.

Opublikowano

Mylicie się, wystarczy przetestować a dowiecie się że RIB z takimi średnimi ma mniejsze DMG od magneta, poza tym magnet ma lepsze KD.

Opublikowano

mi się mimo wszystko wydaje ze rib bedzie lepszą inicjatywą ze względu na nieduże różnice w ogólnym dmg (magnet nie jest strasznie silną bronią). do tego dochodzą średnie

who cares?

Opublikowano

mi się mimo wszystko wydaje ze rib bedzie lepszą inicjatywą ze względu na nieduże różnice w ogólnym dmg (magnet nie jest strasznie silną bronią). do tego dochodzą średnie

Prawie 100 DMG piechotą nie chodzi + kd+4.

Opublikowano

Nie prościej sprawdzić na metkach czym więcej bijesz??

Może chciał kupić magneta i się pytał co lepsze, żeby zobaczyć czy mu się będzie opłacało.

Opublikowano

Ja bym wybrał magneta, troszkę większy DMG i jeśli zaszłaby taka potrzeba możesz spróbować wbić do niego jakieś bony, zawsze możesz trafić jakieś fajne :)

Opublikowano

Magnet bedzie lepszy.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Idz gdzieś expic wes np 3 grupki i wes riba a potem magneta i zobaczysz gdzie zostaje Ci wiecej hp i tego zostaw :)

Wydaje mi sie ze rib bedzie leszpy .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym riba wybrał zawsze lepiej ze średnimi, a pozatym rib ze śr 32% to juz ładna broń :) szkoda tylko ze kd+3 jakby były +4 to już całkiem fajna broń, ale i tak wybrałbym riba.

Pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...