Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego exp bota na PandoraMT2

hdhggfgf123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu kamer mod jest słaby?

Kupujesz pierścień anty expa, robisz postać 5-10 lvl, spot na dzikusach i ustawiasz kolejno:

• pick up na sztaby/inne przydatne itemy
  • mobber hack z funkcją 'distance' ustawiony optymalnie żeby nie wywalało
  • auto pot
  • wait hack

Kika/kilkanaście godzin i full eq na woja 120-150lvl masz, najwyżej sobie BS'em na perf wybonujesz i tyle(unpublished bo w kamerze słaby jest).

Według mnie nic lepszego na Pandore nie ma na ten moment. ;P

Opublikowano

A są inne jakieś lepsze kamermody bo jakiś gość na pandorze dawał jakąś strone i pisał nowy lepszy kamermod masz może go ? :)

A i jeszcze jedno wiesz może dlaczego mi sie robi jak w kamermodzie włączam /bs i ustawiam 0.1 zaczynają sie bardzo szybko bonusy zmieniać a po paru minutach  bardzo mi sie ścina ? wiesz dlaczego tak sie robi ?

Opublikowano

A są inne jakieś lepsze kamermody bo jakiś gość na pandorze dawał jakąś strone i pisał nowy lepszy kamermod masz może go ? :)

A i jeszcze jedno wiesz może dlaczego mi sie robi jak w kamermodzie włączam /bs i ustawiam 0.1 zaczynają sie bardzo szybko bonusy zmieniać a po paru minutach  bardzo mi sie ścina ? wiesz dlaczego tak sie robi ?

Nie ma czegoś takiego jak "lepszy kamer mod", jest inny hack tzw. m2bob, ale on na Panodrze chyba nie będzie działać:

http://m2bob.net/

Bo ten BS jest zepsuty i tak się każdemu robi, użyj tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/1045434-switchbotbonusswitcher-by-unpublished-dziala-na-najnowszej-bince-po-polsku/

DL masz w najlepszej odpowiedzi(u góry). ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...