Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wgrywany skin na oryginalną stronę minecrafta dalej nie działa

SheriffTomson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak juz państwo widzieliście w temacie mam problem ze zmianą skina w grze Minecraft. Gdy wgrywam skin na stronie minecraft.net , JA widze nową skórke, lecz inni starą. Poczytałem, że należy poczkeać, więc odzekałem 3 dni i nadal to samo. Proszę o pomoc, lub jakąś radę  :)

Opublikowano

Zawsze Ci się tak działo, czy od jakiegoś czasu? Też raz miałem taki problem, pomogło wgranie skórki dwa razy pod rząd, już tłumaczę.

Wgrywasz swojego nowego skina, zatwierdzasz, powtarzasz tą czynność jeszcze raz. U mnie było podobnie jak u Ciebie, tylko problem wynikał w tym, że również ja nie widziałem nowego skina. ;)

Opublikowano

To jest wina ze strony Mojangu, ciągle to naprawiają. Spróbuj jeszcze napisać z tym problemem do Supportu pamiętaj, że musisz czekać cierpliwie na odpowiedź, odpowiedzą Ci nieraz po 2 - dniach, a nieraz po 3.

Opublikowano

Mojang, albo nieproporcjonalny skin. Masz jakiś błąd przy zmianie ?

Napewno jest to obrazek zrobiony pod skina, czy to sam model ?

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Ja też miałem kiedyś taki problem. Wgraj po prostu inną przeglądarką lub zmień wersje minecraft'a na tą najnowszą :D

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...