Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzione itemy

Koles.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce sie wać zapytać czy ktos miał podobnac sytuacje w ciągu mojej gry, 3 raz zdarzyło mi sie ze widze sklep "FAST OKAZJA PRO" zaglądam widze Pro wisior warty np 1kkk, gdzie gość sprzedaje go za 200kk, pisze czy da taniej, on ze tak bo sie spieszy, po czym wystawia za kwote ile ja chce, kupuje gosc od razu loga, wczoraj trafiło mi sie to w nocy, dzis nad ranem również tylko ze całkiem inny gracz inne królestwo, czy oni okradaja konta i sprzedaja te itemy za grosze by handlowac yangi na allegro ? orietuje sie ktoś jak to jest, bo ciekawosc mnie zżera a nie wierze ze ktoś połowe albo mniej ceny sprzeda bo sie spieszy niby

Opublikowano

możliwe, że okradli jakiegoś znajomego. nie masz co się bać o wyciek bazy, jeśli masz dobrego antyvirusa to nic Ci nie grozi.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Kiedyś za eq na privie dostałem jedno z lepszych eq na Endurionie bodajże. 

To było dawno dawno, stal +9, truta +9, ale oddałem kolesiowi. Było mi głupio gdy każdy nazywał mnie złodziejem bo i tak się wydało kto ma to eq.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Tak miałem pewną sytuację na wetarze.

Zalogował się gościu, który sellał różne itemki jakoś 70%+ taniej.

Mi była potrzebna parta pro miałem na nią 1,5kkk.

Pytałem gościa czy ma, on mi pokazał taką dobrą partę, którą na PL widziałem 1 raz w życiu.

Sellnął mi ją 500kk chociaż była warta jakieś 2kkk+.

Opublikowano

Tak miałem pewną sytuację na wetarze.

Zalogował się gościu, który sellał różne itemki jakoś 70%+ taniej.

Mi była potrzebna parta pro miałem na nią 1,5kkk.

Pytałem gościa czy ma, on mi pokazał taką dobrą partę, którą na PL widziałem 1 raz w życiu.

Sellnął mi ją 500kk chociaż była warta jakieś 2kkk+.

własnie tez tak miałem, dziwne ze te osoby, od razu logaja, pisze czy ma cos wiecej, on uriel ide, a on za chwile offline, szkoda bo mozna sie nachapać duzo wiecej czasem :D

Opublikowano

Raczej wątpię aby to był ktoś z 'keylogerem'. Teraz już praktycznie nie przejdą przez zabezpieczenia.

Zdziwiłbyś się, po to są lepsze zabezpieczenia aby je łamać.. ;]

Witam, chce sie wać zapytać czy ktos miał podobnac sytuacje w ciągu mojej gry, 3 raz zdarzyło mi sie ze widze sklep "FAST OKAZJA PRO" zaglądam widze Pro wisior warty np 1kkk, gdzie gość sprzedaje go za 200kk, pisze czy da taniej, on ze tak bo sie spieszy, po czym wystawia za kwote ile ja chce, kupuje gosc od razu loga, wczoraj trafiło mi sie to w nocy, dzis nad ranem również tylko ze całkiem inny gracz inne królestwo, czy oni okradaja konta i sprzedaja te itemy za grosze by handlowac yangi na allegro ? orietuje sie ktoś jak to jest, bo ciekawosc mnie zżera a nie wierze ze ktoś połowe albo mniej ceny sprzeda bo sie spieszy niby

To zależy, może być wiele powodów. Na przykład nie zna wartości tego itemu i też mu się śpieszy, może ma okazje kupić coś dobrego a brakuje mu te 200kk powiedzmy to sprzedaje na szybko, oczywiście możliwość że kogoś okradł nie odpada bo wszystko jest możliwe.

Opublikowano

Takie okazje są 1/100000 ;d

Właśnie, że nie. Wystarczy siedzieć cały dzień w m1 patrząc na sklepy i zobaczysz że bardzo dużo okazji się nadarzy. A na drugi dzień te wszystkie itemy możesz sprzedać tylko drożej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...