Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za m2boba

Kunapytlak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,dziś dostałem bana na m2bob czego nie rozumiem miałem zaznaczone opcje zmien ch jesli gracz jest blisko itp nawet to tp gm czy coś takiego co dodali i nikt po prostu sie nie mógł znajdować koło mnie to i tak ban poszedł. NIE JEST TO ZADEN AUTOMATYCZNY BAN

Opublikowano

A skąd masz pewność, że to nie był automatyczny ban(HS wyrył - logi wysłało i ban)?

GM mógł znajdować się kawałek dalej/chodzić na invisible, ew. jakoś inaczej Cię wykryć.

Jak dla mnie dostałeś bana po logach.

Opublikowano

A skąd masz pewność, że to nie był automatyczny ban(HS wyrył - logi wysłało i ban)?

GM mógł znajdować się kawałek dalej/chodzić na invisible, ew. jakoś inaczej Cię wykryć.

Jak dla mnie dostałeś bana po logach.

To co robić,żeby nie dostać bana po logach?

Opublikowano

Jeśli korzystałeś w tracie tego z fishbota ponad 4 godziny, to owszem mogłeś automatycznie dostać bana po logach. 
Jeśli też korzystałeś z funkcji szybkość ataku czy biegu ponad normy tak że gra cię wyrzucała i co chwile się od razu logowałeś, to również po logach mogło jakoś do administracji dojść i dostałeś przez takie właśnie coś bana. 

Opublikowano

To co robić,żeby nie dostać bana po logach?

Nie ma na to sposobu. Żeby zmniejszyć szansę na bana możesz jedynie cheatować np. 1h, 30 minut przerwy i tak w kółko, ale

to i tak nie daje Ci gwarancji, że bana nie dostaniesz. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...