Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry - priv, czy global?

.kropek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Planuję swój powrót do LC, tylko nie wiem gdzie...

Istnieją jeszcze jakieś większe priwy typu 777, generic lub destiny?

A na PLu jak tam? Opłaca się grać? Dużo ludzi?

Opublikowano

Nie istnieje chyba popularniejszy i stabilniejszy serwer niż Generic02. ;) Więc polecam tam grać. 

Ktos tu chyba zapomnial o vormsach ^^

Opublikowano

Ktos tu chyba zapomnial o vormsach ^^

Vormsy już raz padły, po reaktywacji ludzie się na niego rzucili i stał się popularny. Generic jednak dłużej stoi i żadnych cyków tam nie było granych. 

Opublikowano

Też polecam GenericName02  po pierwsze jest ciekawsze Nie ma takiego botowania na online cash Ani takich dużych vote cash . Jeśli byś chciał jednak zacząć na GeneName02 to zapraszam na priv 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Z globala zrobił się teraz priv. Ja za miesiąc wbiłem 127 lvl, a na dawnym lc pl  za miesiąc nie zrobiło się połowy farmy. To czy gra dużo polaków to pojęcie względne, wejdź i się przekonaj.W godzinach szczytu całe juno jest w sklepikach.

Deus vult

Opublikowano

http://lcgenericname02.lc/to jest strona tego servera genericname02?? Bo chcialem pograc ale złośliwe oprogramowanie mi wykrywa w cliencie z tej strony ;/

Tak. 

Jeszcze co do tematu, to na globalu też bardzo łatwo jest teraz, więc jak chcesz dłużej pograć, to polecam globala. :v

Opublikowano

@Kathy.

Zrobili globala łatwiejszego?

Nie tyle co 'zrobili łatwiejszego', ale dużo się pozmieniało - m.in (już dość dawno) zmniejszyli progi expa + teraz wystarczy odpowiedni kamyczek w wepie i buff słonika, a mobki padają na kilka hitów, przez co o wiele szybciej się leveluje, niż wcześniej.

No i ogólnie łatwiej zarobić. 

Tak więc na pewno jest łatwiej, niż kiedyś. ;)

Opublikowano

Nie tyle co 'zrobili łatwiejszego', ale dużo się pozmieniało - m.in (już dość dawno) zmniejszyli progi expa + teraz wystarczy odpowiedni kamyczek w wepie i buff słonika, a mobki padają na kilka hitów, przez co o wiele szybciej się leveluje, niż wcześniej.

No i ogólnie łatwiej zarobić. 

Tak więc na pewno jest łatwiej, niż kiedyś. ;)

wszystko pieknie i ladnie, ale na 1 lvl watpie zeby kogos bylo stac na kupno slonia 60 lvl

Deus vult

Opublikowano

wszystko pieknie i ladnie, ale na 1 lvl watpie zeby kogos bylo stac na kupno slonia 60 lvl 

A czy słoń to jakieś bóstwo Tyle lat go nie było i każdy umiał sobie dać rade A teraz wszyscy się zachowują jak inwalidzi  

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

A czy słoń to jakieś bóstwo Tyle lat go nie było i każdy umiał sobie dać rade A teraz wszyscy się zachowują jak inwalidzi

bez slonia nie oplaca sie zaczynac gry

Deus vult

Opublikowano

bez slonia nie oplaca sie zaczynac gry 

Nie prawda 

Mój komputer:

Opublikowano

Uzasadniajcie swoje wybory, proszę. ;)

Moim zdaniem bez słonia będzie na pewno ciężej, bo jego bonus do ataku jest ogromny i bardzo, ale to bardzo przyspiesza rozgrywkę. Nie rozumiem, po co go nie kupować i tracić x więcej czasu na pve. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Śmieszne  xD  xD 
Global jest tak samo łatwy jak priv. Jeśli kolega wbijał 127 lvl przez miesiąc to po prostu słabo gra :) 
Aktualnie z artefaktami można wbić 175 lvl w 2 dni ( Na EU ), chodź i na PLu dużo więcej to nie zajmuję. Więc zapraszam na globala 
Privy są po prostu nudne  -.-
Słonik maa buffa który daje ci odpowiednio 100/200/300% więcej ataku na 10/30/60 lvlu, tak jest na serwerze globalnym, z tego co wiem na Genericu ucieli po jednym zerze z procentów.

Opublikowano

Śmieszne  xD  xD 

Global jest tak samo łatwy jak priv. Jeśli kolega wbijał 127 lvl przez miesiąc to po prostu słabo gra :) 

Aktualnie z artefaktami można wbić 175 lvl w 2 dni ( Na EU ), chodź i na PLu dużo więcej to nie zajmuję. Więc zapraszam na globala 

Słonik maa buffa który daje ci odpowiednio 100/200/300% więcej ataku na 10/30/60 lvlu, tak jest na serwerze globalnym, z tego co wiem na Genericu ucieli po jednym zerze z procentów.

Da rade wbic, ale trzeba kupe kasy wlozyc w takie cos. Po 2 artefakt to tylko event maja go usunac.

Deus vult

Opublikowano

Śmieszne  xD  xD 

A nie czasem +100%, +150% i +300%? :p Jeżeli chodzi o expienie, to słyszałem o tych artefaktach. To jest jakaś kpina chyba. Według mnie jak wcześniej było prosto wbić ten wyższy poziom, to teraz jest to banał. Niestety, ale brakuje PLowi starego, dobrego sposobu rozgrywki... długiego expienia, gdzie chodziło się w party na buce, itd... To były czasy... ;s

zSCFQrN.png

Opublikowano

Śmieszne   xD   xD 

Global jest tak samo łatwy jak priv. Jeśli kolega wbijał 127 lvl przez miesiąc to po prostu słabo gra  :) 

Privy są po prostu nudne   -.-

Słonik maa buffa który daje ci odpowiednio 100/200/300% więcej ataku na 10/30/60 lvlu, tak jest na serwerze globalnym, z tego co wiem na Genericu ucieli po jednym zerze z procentów

Co do słonia na globalu mówisz dobrze a co do Generica słoń na 60 lvl daje 25% :

) i to mi się podoba Global obecnie też już jest jak priv 

Mój komputer:

Opublikowano

Co do słonia na globalu mówisz dobrze a co do Generica słoń na 60 lvl daje 25% :

) i to mi się podoba Global obecnie też już jest jak priv 

Jeśli polak jest jak priv to wbij maxa na nim. 

Deus vult

Opublikowano

Jeśli polak jest jak priv to wbij maxa na nim. 

Mam maxa na nim Gram teraz na genericu bo ciekawszy 

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...