Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Funny Guilds -Statystyki PHP

gredier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupił bym bardzo chętnie stronę bo potrzebuje takiej a nie mam czasu żeby taką zrobić.Niestety jest tylko płatność sms jeżeli była by płatność przelewem biorę bez zastanowienia,Pozdrawiam

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W 100% polecam płatną wersje, aktualnie wykorzystują ją do testów ale sprawuje się świetnie, super kontakt z właścicielem który pomoże w razie jakichkolwiek problemów.

Opublikowano

Jeżeli szukacie innych statystyk WWW dla FunnyGuilds lub OpenGuild to polecam Wam projectQ: http://www.mpcforum.pl/topic/1325821-dlwww-projectq-statystyki-dla-gildii/page-3#entry11766541 Oczywiście sami oceńcie, które statystyki bardziej Wam odpowiadają :)

projectQ jest dobrym projektem lecz ma masę błędów i niedociągnięć, oczywiście zawsze jest coś nie tak ale i tak wg mnie wizualnie i całościowo odpowiada ten!

Opublikowano

projectQ jest dobrym projektem lecz ma masę błędów i niedociągnięć, oczywiście zawsze jest coś nie tak ale i tak wg mnie wizualnie i całościowo odpowiada ten!

Masę błędów i niedociągnięć? Na pewno jakieś się znajdą, ale jestem pewien, że kod jest na pewno lepszy w porównaniu do ostatniej darmowej wersji skryptu od Grediera :)

Opublikowano

@Warwarin

Ładnie tak kłamać na pw?

http://prntscr.com/6h0vqm<-- dowody jak @Warwarin chce złamać prawa autorskie za to powinien być ban

Oj nie ładnie. Jestem web programistą i nie zamierzam patrzeć w twój g****o warty kod. Dziękuje dowodzenia.

A i twoje statystyki mają pełno błędów bo mają sciagany kod od wersji darmowej ;) każdy kto chce mieć bez bugow i pomoc 24/7 to zapraszam do kontaktu ze mną lub na naszej stronie ze skryptami www.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

­@Doooku Dziękuję za dostarczenie dowodów na tego pana.

@Blezur

Proszę o bana dla @Warwarin 

za próbę złamania praw autorskich i kłamstwo, przez które próbuje odciągnąć użytkowników od mojego projektu do swojego, który ma skopiowany kod od mojej darmowej wersji

JESZCZE DO TEGO KŁAMIE, że DO MNIE PISAŁ, że niby mi przelał pieniadze HAHAHA kolego Wiesz, że za takie pomówienia mogę Cie podać daleko, daleko? Dzieciaku, zastanów się zanim coś napiszesz! Screeny to potwierdzają:

Dowody rozmowy:

http://prntscr.com/6h0vqm

http://prntscr.com/6h1a1a

http://prntscr.com/6h1a5e

Proszę @Blezur o to, by użytkownik @Warwarin został ukarany.

Opublikowano

@Warwarin

Ładnie tak kłamać na pw?

http://prntscr.com/6h0vqm<-- dowody jak @Warwarin chce złamać prawa autorskie za to powinien być ban

Oj nie ładnie. Jestem web programistą i nie zamierzam patrzeć w twój g****o warty kod. Dziękuje dowodzenia.

A i twoje statystyki mają pełno błędów bo mają sciagany kod od wersji darmowej ;) każdy kto chce mieć bez bugow i pomoc 24/7 to zapraszam do kontaktu ze mną lub na naszej stronie ze skryptami www.

1. Nie pisałem z Tobą tylko z Doooku, przy okazji chciałem sprawdzić czy to Twoje multikonto - najwyraźniej tak. @Blezur prosiłbym o sprawdzenie czy się w tej kwestii nie mylę i ukaranie go jeżeli tak jest.

2. Nie złamałem praw autorskich, to tylko domniemanie, natomiast sam złamałeś prawa konsumenta ;)

3. Czy to źle, że chciałem sprawdzić czy nie sprzedajesz czegoś darmowego za pieniądze?

4. Po za tym handel na forum jest chyba zakazany? @Blezur czy coś się zmieniło, że ta zasada już nie obowiązuje?

5. Co do za insynuacje, że cokolwiek ściągałem z wersji darmowej? Masz na to jakikolwiek dowód? Po za tym GitHub ma historię zmian, więc łatwo można sprawdzić co, kiedy i jak zmieniałem :P

6. Jeżeli próbowałbym odciągnąć użytkowników od Twojego projektu to pisał bym w temacie i robił z Twojego zachowania wielką aferę, a nie grzecznie napisał na PW. Owszem wcześniej wspomniałem o projectQ, ale jest on darmowy, więc nie mam żadnego profitu z tego, że ktoś go używa. Po prostu chciałem uzmysłowić osobą przeglądających ten temat, że to nie jedyny skrypt na statystyki WWW.

Opublikowano

1. Nie pisałem z Tobą tylko z Doooku, przy okazji chciałem sprawdzić czy to Twoje multikonto - najwyraźniej tak. @Blezur prosiłbym o sprawdzenie czy się w tej kwestii nie mylę i ukaranie go jeżeli tak jest.

2. Nie złamałem praw autorskich, to tylko domniemanie, natomiast sam złamałeś prawa konsumenta ;)

3. Czy to źle, że chciałem sprawdzić czy nie sprzedajesz czegoś darmowego za pieniądze?

4. Po za tym handel na forum jest chyba zakazany? @Blezur czy coś się zmieniło, że ta zasada już nie obowiązuje?

5. Co do za insynuacje, że cokolwiek ściągałem z wersji darmowej? Masz na to jakikolwiek dowód? Po za tym GitHub ma historię zmian, więc łatwo można sprawdzić co, kiedy i jak zmieniałem :P

6. Jeżeli próbowałbym odciągnąć użytkowników od Twojego projektu to pisał bym w temacie i robił z Twojego zachowania wielką aferę, a nie grzecznie napisał na PW. Owszem wcześniej wspomniałem o projectQ, ale jest on darmowy, więc nie mam żadnego profitu z tego, że ktoś go używa. Po prostu chciałem uzmysłowić osobą przeglądających ten temat, że to nie jedyny skrypt na statystyki WWW.

Żadne multi-konto drogi kolego. Po prostu mam dobry kontakt z @gredier i tyle, ludzie sobie pomagają :)

Opublikowano

To nie jest moje multi konto, tylko konto osoby, z która mam bardzo dobry kontakt.

tutaj kolejny dowód:

http://zapodaj.net/73e499e397948.png.html

Ciekawy masz nick ale ip to samo co na mpc kolego ;)

­

Nie rób ze mnie idioty, nawet jeżeli uzyskałeś moje IP to i tak wiadomości i konta są obsługiwane całkowicie przez Twoją stronę, możesz sobie zmieniać i dodawać co Ci się żywnie podoba. Gdybyś miał ode mnie wiadomość email z czymś takim to co innego. I tak z innej beczki to skąd niby możesz wiedzieć z jakich IP korzystam na MPCForum? Takie informacje nie są udostępniane publicznie...  czyżbyś to między innymi Ty stał za ostatnimi brutalnymi atakami na MPCForum?

Żadne multi-konto drogi kolego. Po prostu mam dobry kontakt z @gredier i tyle, ludzie sobie pomagają :)

Ok, to tylko moja teoria. Nie mam konkretnych dowodów jedynie przypuszczenia, więc niczego Wam nie udowodnię ;)

wiadomość EMail to co innego.

Opublikowano

@Warwarin

jesteś żałosny i tyle, tylko winni się tłumaczą. GlobalMod został powiadomiony. Nie mam zamiaru się tu z Tobą kłócić. Mam nadzieję, że zostaniesz ukarany za próbę wkręcenia mnie w "przelałem mu pieniądze, olał mnie, nie dostałem nic". Dziękuję dobranoc

Opublikowano

@Warwarin

jesteś żałosny i tyle, tylko winni się tłumaczą. GlobalMod został powiadomiony. Nie mam zamiaru się tu z Tobą kłócić. Mam nadzieję, że zostaniesz ukarany za próbę wkręcenia mnie w "przelałem mu pieniądze, olał mnie, nie dostałem nic". Dziękuję dobranoc

Ja się nie tłumaczę, jestem tu jawnie oczerniany przez Ciebie. Dodajesz tu jakieś własne insynuacje i nieprawdziwe dowody oraz przeinaczasz fakty. Nie mam zamiaru bawić się z Tobą w flamewar, bo wiem, że prawda stoi po mojej stronie. Gdybyś mnie wtedy nie oszukał i udostępnił kod, za który zapłaciłem to nie było by tej całej sprawy. Ty zamiast tego usilnie próbujesz teraz zrobić wszystko bym dostał bana wymyślając co chwila jakieś nowe pierdoły. Gdyby mi naprawdę tak strasznie zależało to bym Cię pozwał do działy cyberprzestępczości za to, że sprzedajesz w internecie bez odprowadzania podatku i bez działalności gospodarczej. Ale na Twoje szczęście nie mam, aż tyle czasu i chęci by się tym zająć. Reasumując myślę, że Gredier napisałeś już wszystko co Ci "leży na sercu" i nie ma sensu ciągnąć dalej tej dyskusji tylko poczekać, aż przeczyta go i oceni GlobalMod ;)

Opublikowano

@Warwarin

Nie zaplaciles za nic człowieku. Nawet do mnie nie pisales. Myślisz, że jestem az tak głupi? Są jawne dowody, że nie pisales do mnie, tylko probowales wyciągnąć kod za darmo. Na pewno nie dam się w to wrobic. Ile ty masz lat? 5?

Kto tu kogo oczernia? Ty mnie!

Probujesz mnie wrobic w oszustwo, które nie miało nigdy miejsca. Wiesz ile osób do mnie pisze bym udostępnił dla testu? Dużo i nikt nigdy nie oszukał. Tylko ty z nickiem "c**j" chciales dostać demo? Haha śmieszny jesteś.

Opublikowano

Ja się nie tłumaczę, jestem tu jawnie oczerniany przez Ciebie. Dodajesz tu jakieś własne insynuacje i nieprawdziwe dowody oraz przeinaczasz fakty. Nie mam zamiaru bawić się z Tobą w flamewar, bo wiem, że prawda stoi po mojej stronie. Gdybyś mnie wtedy nie oszukał i udostępnił kod, za który zapłaciłem to nie było by tej całej sprawy. Ty zamiast tego usilnie próbujesz teraz zrobić wszystko bym dostał bana wymyślając co chwila jakieś nowe pierdoły. Gdyby mi naprawdę tak strasznie zależało to bym Cię pozwał do działy cyberprzestępczości za to, że sprzedajesz w internecie bez odprowadzania podatku i bez działalności gospodarczej. Ale na Twoje szczęście nie mam, aż tyle czasu i chęci by się tym zająć. Reasumując myślę, że Gredier napisałeś już wszystko co Ci "leży na sercu" i nie ma sensu ciągnąć dalej tej dyskusji tylko poczekać, aż przeczyta go i oceni GlobalMod ;)

Skoro zapłaciłeś za usługę to na pewno masz jakieś potwierdzenie.

Opublikowano

@Doooku

Właśnie niech pokaże mi potwierdzenie, że pisał ze mną, że podalem mu konto bankowe, moje imię i nazwisko, bo potrzebne do przelewu no poprosze. Czekam.

Opublikowano

gredier jest uczciwy, znam go nie jakoś długo, ale jakiś czas.

nie oszukuje i jest w porządku. 

jeśli chciałeś coś dostać z nickiem c**j to pozdrawiam serdecznie twoją rodzine.

statystyki są dobre, widziałem je. polecam.

Opublikowano

Jak to piszą prawda sama się wybroni. Dziękuje, za wsparcie, i za to, że są ludzie którzy doceniają moją dobroć i uczciwość.

A ty @Warwarin

Czekam aż podasz publicznie:

- mój adres zamieszkania

- numer konta bankowego

- imię i nazwisko

Bo to potrzebne do zrobienia przelewu. Czekam także aż wyslesz screeny z pseudo rozmową z Tobą, której nie było.

Dziwne, nie udostepniam nic przelewem bo to tylko trzeba czekać. Wszystko co się kupuje jest automatyczne i za pośrednictwem SMS. Dziwne, jak mogłeś mi przelać pieniądze nie znając moich danych? Wszystko, powtarzam, wszystko co ode mnie jest tylko i wyłącznie dostawane za posrednictwem strony i portfela, który działa automatycznie.

Opublikowano

Widzę ze "Pan problem" ucichł? Jakiś problem zrobić 5 screenów? Jeśli byś użył tego kodu to wątpię że posiadasz dość środków aby zapłacić za odszkowanie za prawa autorskie.

Pomogłem ?

Daj like :)

Opublikowano

Widzę ze "Pan problem" ucichł? Jakiś problem zrobić 5 screenów? Jeśli byś użył tego kodu to wątpię że posiadasz dość środków aby zapłacić za odszkowanie za prawa autorskie.

Dokładnie @lewan112 nagle cicho się zrobiło :)

Opublikowano

Dokładnie, a ja czekam na ów dowody przelewu i rozmowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...