Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uruchamianie serwera na plikach serwerowych Lastivia.eu s1.

CeTiSeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no włs mam od terenzo locale i mob_drop_item i za każdym razem gdy edytuje coś zapisze to wywali, ale czemu żadna strona nie chce działac na tych plikach.

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

no włs mam od terenzo locale i mob_drop_item i za każdym razem gdy edytuje coś zapisze to wywali, ale czemu żadna strona nie chce działac na tych plikach.

Może brak wpisów do bazy? złe ip? hasło? login? strona jaka... może nie uruchamia funkcji darmowy hosting?

1221me.md.gif

Opublikowano

passy ip login all jest ok, hosting nie jest darmowy, strona np na plikach terenza odpali, a na tych plikach jak podepne baze do strony to nie moge sie na niej zalogować, ani zarejstrować, nawet ta co jest stona na mpc derina nie dziala na tych plikach  

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Poradnik napisany całkiem dobrze.

Czasy 2k11 wracają.

@Asfen. a ty dałeś radę to odpalić ?:D

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Poradnik napisany całkiem dobrze.

Czasy 2k11 wracają.

@Asfen. a ty dałeś radę to odpalić ? :D

Zamknij d*** Cannzas idź na tą twoją zjechaną Montere która upadła. ;)

Potrafię więcej niż ty. ;)

Opublikowano

Zamknij d*** Cannzas idź na tą twoją zjechaną Montere która upadła. ;)

Potrafię więcej niż ty. ;)

Exoria x Destivia x asfen x serwer x kosa x technik x pompa

są w plikach jakieś fajne questy ? :D

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Exoria x Destivia x asfen x serwer x kosa x technik x pompa

są w plikach jakieś fajne questy ? :D

Nie ma tu nic ciekawego ^^ ale nie ma  zbyt wiele bugów :D korzystam z tych pliczków są edytowane i powiem Ci że jestem z nich zadowolony a wiele os. pisało mi że pełno bugów oraz mają z nimi problemy, Jednym słowem Polecam!

Opublikowano

Własnie przez coś takiego MPC schodzi na psy... ludzie nie potraficie sami postawić to na c**j sie bierzecie za serwery metin2? Poraża mnie aktualny poziom MPCforum gdzie wszyscy czekaja na gotowe... F**K LOGIC...

Nie ma tu nic ciekawego ^^ ale nie ma  zbyt wiele bugów :D korzystam z tych pliczków są edytowane i powiem Ci że jestem z nich zadowolony a wiele os. pisało mi że pełno bugów oraz mają z nimi problemy, Jednym słowem Polecam!

jesteś tego pewien ze nie ma bugów? Te pliki mają więcej dziur niż ser szwajcarski kolego.. Nie polecam tych plików ;)

Opublikowano

Własnie przez coś takiego MPC schodzi na psy... ludzie nie potraficie sami postawić to na c**j sie bierzecie za serwery metin2? Poraża mnie aktualny poziom MPCforum gdzie wszyscy czekaja na gotowe... F**K LOGIC...

jesteś tego pewien ze nie ma bugów? Te pliki mają więcej dziur niż ser szwajcarski kolego.. Nie polecam tych plików ;)

Nie napisałem że nie ma tylko że nie ma ich wiele :) czytaj ze zrozumieniem. Nie polecasz bo nie potrafisz ich naprawić, jeśli mają tak wiele bugów to wymień kilka.

Opublikowano

Nie wiem, czy zazdrościsz, czy się nie znasz, jak pliki mogą mieć dziury? Ja bym najwyżej liczył na jakieś uchybienia. Pliki są w miare ogarnięte, bo nie ma w nich dużo nowości.

Opublikowano

Nie wiem, czy zazdrościsz, czy się nie znasz, jak pliki mogą mieć dziury? Ja bym najwyżej liczył na jakieś uchybienia. Pliki są w miare ogarnięte, bo nie ma w nich dużo nowości.

Z dziurami to raczej nie, jak ktoś ogarnięty jest to wie co zmienić.

Ale pliki posiadają mase bugów, zresztą miałem serwer na plikach s2 jak kolega wyżej i po usunięciu jednego nastawiał się drugi, w sumie to ciężkie nie są ale i tak marne, nic ciekawego, a z tym uruchamianiem to ostro do**bałeś. ;)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

plik normalnie odpalają, navi działa, z mob_drop_item usunięte, porty w kliencie zmienione, gdy wpisze zle pasy to wyskoczy ze złe pasy są, gdy dobre to błąd podczas połączenia... ktoś jakiś pomysł ??

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik bardzo dobry na pewno skorzystam, bo przyznam miałem problem z nimi :). Dzięki i liczę na kolejne poradniki. Pozdrawiam!

Ja też^^ Ale wbiłem na serwer chciałem dodać npc i znów nie działa więc od nowa wszystko ;/ i cały czas piszę "Zostaniesz połączony z serwerem" xD szkoda ;/

• 2 lata później...
Opublikowano

plik normalnie odpalają, navi działa, z mob_drop_item usunięte, porty w kliencie zmienione, gdy wpisze zle pasy to wyskoczy ze złe pasy są, gdy dobre to błąd podczas połączenia... ktoś jakiś pomysł ??

to samo :/ pomoże ktoś?

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

to samo :/ pomoże ktoś?

Jakiś sysser jest ? Porty są poprawne klient = serwer ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...