Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft by Zyczu

MR.ZiomuuSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piracenie Minecrafta w Polsce jest ogromne. Jedno z wielu źródeł to właśnie MPCforum; lista laucherów "non-premium", etc. NON-PREMIUM nie istnieje! Albo kupiłeś i masz grę, a więc masz premium, albo po prostu piracisz i jedziesz na cracku, nie ma czegoś takiego jak non-premium!

Burak to wytłumaczy:

A przecież w regulaminie MPCforum jest napisane

1396198139-U945952.png

PIRACTWO = 15% + 14 dni blokady pisania postów.

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Zgadzam się, MC Zyczu jest g*wnem, piractwem itp. ale przede wszystkim jest zniewagą dla twórców gry. Noch się napracował przy zrobieniu gry, a cała ekipa Mojangu przy aktualizacjach itd. a tacy ludzie sobie pobierają Sryczu czy coś innego pirackiego i nie okazują żadnego szacunku... Naprawdę, warto wydać to 90 zł, kupić MC Premium i okazać ten szacunek. 90 zł to naprawdę mało w porównaniu do niektórych innych gier, programów itd.

full_logo_mini.png  PluginController - plugin Spigot do zarządzania swoimi pluginami. Włączaj i wyłączaj pluginy, przeładowywuj je, pobieraj nowe pluginy z repozytorium Spigota - wszystko z poziomu serwera!

PluginController na spigotmc.org

Opublikowano

Zyczu to zwykły launcher, który nie daje możliwości wchodzenia na serwery premium. Można mieć skina, ale widzą go tylko użytkownicy, który też korzystają z tego launchera.

Opublikowano

Microsoft kupił Mojang i to za niemałą sumę. Wątpię aby teraz pozwolił na rozprzestrzenianie się piractwa.

Moźe napiszmy zbiorowy hejt do Mojagu? Jak zobaczą 20-30 osób piszących o tym to może się tym zajmą. Ciekawe ile osób już używa tego launchera...

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

1. Skąd ta napinka rozumiem że zapłaciłeś 90 zł żeby mieć coś czego nie mają premium ale wyluzuj

2. Zyczu nigdy nie da wejść na premium przez jego launcher servery premium to premium i koniec

3. Nie Mojang tylko Microsoft któy go odkupił to że nadal widzisz logo mojangu nie znaczy że to jest jeszcze ich firma Microsoft kupił Minecraft dawno temu już

4. Nie bój nic za jakiś czas jak Microsoft ogarnie całe zaplecze minecrafta dadzą blokady na tworzenie no-premium co ograniczy liczbę tych launcherów do prawie 0 + Microsoft mógłby zgłosić że Hostingi WSZYSTKIE wspierają piractwo dodając do ofert servery dla no premium ;) ponieważ każdy kto no-premium spiracił launcer więc hostingi które to udostępniają tworzą sieć no=premium czyli piratów gry ;)

TEMAT

Opublikowano

@TheMolkaPL

Nie popieram wypowiedzi buraka, dawno juz widziałem ten film i będe twierdzić tak jak dotychczas. On sie smieje bo ma pieniądze a wiele polskich dzieci nie, a maja dostęp do internetu więc grają w mc. W Hiszpanii tak samo sie dzieje, zauwazam wielkie podobienstwo tych 2 panstw pod względem płac i budżetu kraju. Dla mnie jego filmik był śmieszny, a jeszcze smieszniejszy z oknem utorrenta w tle.

A mc kupiłem z sentymentu i dlatego że ta gra znaczy coś dla mnie więcej niż tylko grę, długo byłem steve'm nie było mi z tego powodu żal bo nie byłem sam. Wiele graczy np to prawdziwi herosi z wielkim sercem zasługujący o wiele bardziej na premium niż jakiś dzieciak napchany kasą wcinający pączki i walący konia.

Mozesz dać unlike,

Pozdrawiam.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Na serwery premium nie wbija i cale szczescie, bo gdyby wbili to te serwery bylyby po polsku (te najwieksze np. mine****, hy*****).

Skiny w tym launcherze sa po to  aby dzieci  mogli sie chwalic przed swoimi kolegami z podstawowki ze maja lepszego skina.

Jedyna fajna rzecza w tym launcherze to instalowanie modow, ale ja wole instalowac je recznie.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Witam. Jak zapewne większość z Was wie, pewien cebulak postanowił zrobić launcher o nazwie "minecraft by zyczu". Dużo osób z niego korzysta, jako gracz premium wściekłem się na wieść że ponad połowa serwera widzi mnie w jakimś pedalskim skinie, bo ma mc by sryczu. Dzisiaj dowiedziałem się, że użytkownicy mc by sryczu mogą wbijać na serwery premium. Nie wiem na ile ta informacja jest prawdą, ale to nie zmnienia faktu co to ma do k***y nędzy być?! Zapłaciłem ~90zł, a teraz każdy może mieć to samo za darmo?! Czy naprawdę kompletnie NIC nie da się z tym zrobić? Czy Mojang wie o istnieniu tego badziewia? W takim razie chcę z powrotem moje pieniądze!

Zapłaciłem za Minecrafta szczerze za GiftCode, 12zł.

I moim zdaniem jeżeli ktoś sobie chce grać na non - premium jest ok a jak się znajdzie sposób aby grać na premium dla osób non premium. To już nie twój problem nie rozumiem tego postu. 

Kupiłeś twoja sprawa i tyle ...

Moim zdaniem które brzmi następująco:

Zyczu jest dla mnie ostatnim dzieckiem, Piractwo jest nie legalne to jest prawda. Launcher sobie stworzył z jakiś śmiesznych poradników i:

Zyzcu jak teraz to czyta to się smieje i je dalej Chrupki popijając Pepsi...

­

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Minecraft Zyczu - Najgorsze gówno jakie ktokolwiek stworzył. Nie dość że wspiera je***ych Non-Premium to jeszcze umożliwia im zmienianie skina gracza premium, naturalnie chodzi mi o to że gdy ktoś na tym gównie podszyje się pod nick konta PREMIUM to mniejsza z tym, że masz skina np. Asassina to i tak ktoś może go na takim "Sryczu" zmienić na jakiegoś Penisa i gdy wbijesz na jakiś serwer to banda Non-Premek grająca na tym gównie będzie się z ciebie śmiała i wyzywała.

Dla mnie nie istnieje coś takiego jak "Nie stać mnie to musze pobrać scrackowaną wersję". Nie stać cię na Gre - Nie graj w nią, proste.

---------------------------------­

Survival: mc.KanibalZ.pl

---------------------------------­

Zapraszam.

Opublikowano

Nie stać cię na Gre - Nie graj w nią, proste.

I załóż sobie lisc sałaty na głowe :) a windowsa jakiego masz? preinstall czy może kupiłes za 400 zł od microsoftu a moze jestes studentem i sciagasz z platformy msbn? 4/5 tego forum jakby chciala kupic komputer odpowiedzialaby: bez systemu

czemu?

bo w polsce jak w bajce :)

wytłumacz to 1k ludzi no premium na skkfie dam Ci noobla.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

­Powiem tyle:

- Nie stać ciebie na Windowsa: Zaisntaluj sobie ku*wa Linuxa

- Nie stać ciebie na Minecrafta: Nie pobieraj ku*wa zyczu ale pobierz z strony i zagraj na Offline Player

- Nie jesteś ogarnięty żeby tutaj się wypowiadać to się ku*wa  nie odzwyaj

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Przez te Zyczu do Minecrafta przyłączyła się kupa dzieci (za przeproszeniem), które sieją spustoszenie i zamęt wśród normalnych osób. A co napiszecie o YT? Gdy przeglądam komentarze YT'berów, to co kilka postów widzę ikonkę creepera lub jakiegoś innego ludzika z owej gry. Wchodzę na jego profil. Patrzę, o - kolejny Minecraft. Wchodzę i... no nie.. W 90% przypadków dzieci korzystają z tego Zyczu lub Sryczu, by nacieszyć się grą. Fakt, faktem, rodzice nie chcą uzależnić dzieci, dlatego nie kupują im oryginalnej wersji. Kolega kilka postów wyżej dobrze napisał, by tworzyć serwery (lub grać na nich). A dlaczego? Bo jest mniej osób, które piracą; cenią gry i dla tego wspierają twórców. Krótko pisząc, gry w Polsce schodzą na PSY.

A właśnie - wersja demonstracyjna. No, do czego ona jest? No, by potestować grę. Jeśli mnie pamięć nie myli, obsługuje pełną wersję przez 3 Minecraftowe dni. Osobiście w Minecrafta nie gram, bo sytuacja jest okropna, jeśli chodzi o grę wieloosobową. Majkrafci jak i inne te pierdułki są zniwelowane przez osoby, które korzystają z tych pirackich wersji. Po prostu siąść i płakać. Nóż osobom normalnym otwiera się po prostu w kieszeni.

A co z plotką? Obalona na szczęście. Wtedy Polska byłaby kompletnie ZNIWELOWANA przez "dzieci Majnkrafta" (nikogo nie mam zamiaru obrazić!).

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Też mnie to wkurza. Czy mojang wie o istnieniu minecraft by zyczu zapewnie ,,tak". Na 100 % Nie da się wchodzić na serwery premium przez minecraft by zyczu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Jak zapewne większość z Was wie, pewien cebulak postanowił zrobić launcher o nazwie "minecraft by zyczu". Dużo osób z niego korzysta, jako gracz premium wściekłem się na wieść że ponad połowa serwera widzi mnie w jakimś pedalskim skinie, bo ma mc by sryczu. Dzisiaj dowiedziałem się, że użytkownicy mc by sryczu mogą wbijać na serwery premium. Nie wiem na ile ta informacja jest prawdą, ale to nie zmnienia faktu co to ma do k***y nędzy być?! Zapłaciłem ~90zł, a teraz każdy może mieć to samo za darmo?! Czy naprawdę kompletnie NIC nie da się z tym zrobić? Czy Mojang wie o istnieniu tego badziewia? W takim razie chcę z powrotem moje pieniądze!

Jej nie jestem sama ^.^ Mam swój serwer MC i często gracze non pytają sie mnie czy zmieniłam skina..bo zamiast mojego skina widzą jakąś pande..Eh. Też strasznie mnie to denerwuje.. :/ Ogólnie cały minecraft i wszystkie serwery powinny być premium. Przynajmniej takie jest moje zdanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...